3X13

pink panther 8

New member
3X13../images/Emo58.gif

אהבתי מאודדדדדדדדדדדדד אבל אין לי כל כך זמן לפרט אני חייבת לעוף... חחח אני יחזור בערב וירשום רק בכדי שיהיה שרשור על הפרק!

shanistern

New member
3X13

ראיתי. איזה כיף שאפשר לראות בטיוילינקס בלי להוריד... פרק טוב אהבתי. המקרה הרפואי היה מעניין- אבל עמניין אם באמת אפשר לבלוע קיסם שלם... פורמן ממשיך במהפך שלו להיות קמרון.. סוף הפרק ממש גרם לי לצחוק- כשהוא ראה שהחליפו את השלט. אהבתי את האינטראקציה בינו לבין קאדי- הגבירו את המשחק ביניהם העונה- נראה לי שמתקרב סוףסוף האדי! נכון שהאוס יפה יותר מלמעלה?

Miss CB

New member
רעיון טוב! ../images/Emo3.gif (../images/Emo58.gif)

היה חמוד לאללה. "אתה לא יכול להיות רציני.. -כן אני כן! *פרצוף רציני* רואה?!"
אכן מקרה מעניין. לא פרק מלא דברים לחקור ולדון כמו שעבר אבל האמת שנחמד לחזור למתכונת הרגילה - פרקים יוצאי דופן הם לא יוצאי דופן כל כך כשהם לא.. יוצאי דופן (אני אשתדל לחשוב על ניסוח ספרותי יותר לפעם הבאה). ומה לעזאזל היו הכפפות המכוערות האלו..? ג'יז.

Miss CB

New member
דאמיט טו הל אנד בק, ג'ון

0.4%
מה יהיה עם המחשב הזה.

Dead Scene

New member
../images/Emo58.gif האא

האדי כל הההההההדרך סוף סוף פרק רגוע ומשמח אחריי רצף פרקים דרמטים!!!! עכשיו תסלחו לי אני הולכת להתחרפן מהכוסיות של קאדי! כפרה עלייה P: ואני לא מאמינה שהאוס הילל את הגוף שלה במשך 2 דקות שלמות! רמז מקדים? אני מקווה הייתי בטוחה שהוא גם והולך לנשק אותה בסוף הפרק. הם כל כך חמודים ביחד. כמו זוג ילדים קטנים :) קיסם שינים בתחת.... אווץ'.... פרק ראשון שקמרון לא עצבנה אותי.. אבל זה רק בגל שהיא בקושי הופיעה בו P: אויש האוס אני אוהבת שאתה מתנהג כמו בן 12

pink panther 8

New member
חזרתי הרגע, והנה מגיבה../images/Emo58.gif

טוב אז ככה סוף סוף אין פרק דרמטי וחותח... פרק רגוע בסך הכל מאוד נהניתי אהבתי את ההתחלה ות'אמת שאת האוטו של האוס אהבתי הכי פחות(מה לעזאזאל קרה לאופנוע?) המקרה הרפואי מעניין->קיסם נשמע בהתחלה מוזר אבל כנראה שזה אפשרי כל כך הרבה נזק מדבר כל כך קטן! ההורים שלו שיגעו אותי עם האדישות שלהם למצב הפיזי של הבן שלהם...(למרות שהם צדקו בסוף) אם יהיה לו נוח אז הוא יבריא...לא יודעת נשמע טיפה לא נורמאלי אבל כנראה שזה מה שהם מאמינים(איש באמונתו יחיה
) האוס וקאדי וואי פרק טוב בשביל שתייהם הם מתחילים להיתקרה אני רואה ואיך ידעתי שהאוס יצליח בסופו של דבר להשיג את המקום החנייה הזה חחחח פרק הבא אתם תיראו איך יהי סצינת השווצה של האוס לפרופסורית החדשה על הניצחון הענקי שהוא זכה חחחח ואני מאוד מקווה שסצינת ההאוס+קאדי תגיע מהר המתח נבנה בהדרגתיות אבל בצורה שפשוט רוצים לראות אותם כברררר

HLAddict

New member
פרק סטנדרטי ונחמד ../images/Emo58.gif, לא

מהפנינים של הסדרה, אז רק אגיב בענין האופנוע: אי אפשר (או לפחות מאוד לא רצוי) לרכוב על דו"ג בגשם/שלג. השאלה היותר מתבקשת היא מה קרה לקורבט המהממת שלו! (נדמה לי שהוא נסע בלינקולן או משהו בפרק)
מש"ש הפרק הבא יהיה עוד יותר האדי
, ואני חייבת לציין שעד כה הספוילרים מדויקים להפליא (ברמת הדיאלוגים אפילו), כך שהספוילרים לפרקים 3X15-18 קצת (הרבה) מפחידים אותי...

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifמסכימה איתך!

כל הספוילרים מדויקים לאללה זה באמת מפחיד לפי מה שאמרו שיקרה בפרקים הבאים הולכת להיות סופה של מערכות יחסים!!! חחח האוס+קאדי קמרון+צ'ייס-עדיין שוכבים וואו אני ממש הייתי בשוק שראיתי את הספוילר הזה... ובקשר לאופנוע אני מבינה אבל למה מכונית כזו מכוערת מה אין לו כסף??(שאלה רטורית לחלוטין ברור שיש לו כסף והרבה)

../images/Emo58.gif

פרק נחמד ביותר, לא יוצא מגדרו [העונה השלישית הרגילה אותנו לפרקים מפוצצים
] האוס נשאר האוס, כל הקטע עם החניה היה משעשע
אהבתי את הנקודה שהילד העלה... [כל הרופאים לבד] ופורמן ממש מתחבב עליי.

o r t a l i t

New member
בידיוק התאים לי ../images/Emo58.gif

הייתי זקוקה לקלילות ונהניתי מכל רגע (= האדי הזה שיתקדם כבר !!1 ממש נהניתי מדיאלוג ה'יו לוווווס' P: ופורמן היה מוזר לי משהו S: המקרה השבועי היה די מוזר [אבל המטופל היה ככ גרררר (ואכן כמו שהזכרתם גם האוס, חופשי ריירתי השבוע:))], לא דווקא הקטע עם הקיסם, יותר כל המסביב... ההורים, המישוש של המעי [!!] דאמ. החברה של המטופל ממש ממש מוכרת לי, יש לכם רעיון מאיפה ? 0=

Elizabell

New member
ראיתי, ונהנתי כהוגן!../images/Emo58.gif--->>>

אחד הפרקים המשעשעים ביות שהיו עד עכשיו בעונה. אני שיפרית של האדי עוד מימי העונה ה1, אך אז השקיעו יותר בהאמרון, עכשיו האדי הולך ומתחמם אבל לא נראה לי שיגיעו עם זה עד כדי כך רחוק, למרות שהייתי רוצה. באמת הפתיע אותי כל הקטע עם הקיסם, זה בהחלט היה בלתי צפוי ואפילו הזוי... המבטים של יו (האוס, מן הסתם) בפרק הזה היו פשוט יוצאים מן הכלל. (אווחח כמה כישרון, שחקן פנומנלי, כזה קסם אישי עוד לא הכרתי) הוא פשוט כבש אותי לחלוטין (האמת היא, כמו תמיד), עשיתי כמה צילומי מסך שהכי אהבתי, אם אתם רוצים אני אעלה כמה תמונות... בהחלט הפרק הזה היה מתאים לאחר הפרק הקודם, זה פרק קליל ומצחיק. את האמת, בסוף הפרק, כשהאוס וקאדי עברו יחד, האוס מתקרב אליה, והיה לו מבט שרמנטי מפתה, אני לא יכולתי לעמוד בה, חשבתי שבעוד כמה שניות הוא יאכל לה את הפנים בנשיקה...(התבאסתי, למרות שידעתי שזה לא יקרה, ולמרות שאני זו שהייתי רוצה ש...אהמ אהמ...אנה, תרגעי, תשלטי בעצמך. >< ) אני שמעתי שהפרקים הבאים הזויים למדי...למה? מישהו יכול להביא ספויילרים? או להביא קישור?

Elizabell

New member
../images/Emo58.gifראיתי שוב את כמה הדקות

האחרונות ולמרות הכובע המפגר הזה, הוא נראה סקסי, (בכל מצב) רק שעון וזה יספיק...(אויש...><) הוא פשוט חמוד עם הכובע הזה... כל כך אהבתי את הקטע כשהוא אומר ליד וילסון, "מקום החניה הזה, הוא שלי..." בנימה מאצ'ואית כזו...משעשע במיוחד.

למעלה