3X11- The Treasure of Serena Madre

GossipKid

New member
ידעתי שתהיה הפסקה../images/Emo9.gif

מחכה בקוצר רוח (יש לי פערים ענקיים להשלים!)

שאלה לגבי קטע בפרק **ספויילר**

מה הסוד של לילי בקטע שלילי דיברה עם אמא שלה ואמרה לה שהיא לא רוצה שזה יגיע לרופוס?

Born To Try1

New member
הממ נחמד../images/Emo58.gif

לאן נעלמו צ'אק ובלייר??
נהניתי מהקטעים של דן וונסה, היה יפה. לילי ורופוס-מה קורה שם? ומה לילי מסתירה? בקצב הזה מערכת היחסים שלהם תקרוס... כל עניין הארוחה ומה שהיה שם היה ממש בדיחה אבל חייבת להודות שזה היה מעניין וכיף לראות את כולם ככה ביחד. אפילו שהאווירה לא הייתה משהו. סרינה ובלייר בסוף-היה שווה
צ'אק ובלייר
-that's why i love you נייט קצת אחר העונה...ודורוטה חחח איך שהיא דיברה על ואניה ועל זה שהיא לא עונה לשיחות שלו, ידעתי שהיא בהריון! חח גדול:) הפרומו של הפרק הבא-וואו.

../images/Emo58.gifוואי פרק טוב!

וואי ממש אהבתי את הפרק! נייט
כזה חמודד למראות שהעונה קצת שמו אותו בצד..כאילו אין לו עלילה משלו הוא כל הזמן תקוע בין מישו אחר וחבל..אבל עדיין הוא חמודד מה שכן לא בא לי לראות אותו עם סרינה..לא יודעת למה פשוט לא.. הקטעים עם ונסה ודן היו חמודים..חחח הפרצוף.. ואניה ודורותה כאלה חמודים חחח לא קשורים אבל חמודים! מעניין אותי מה יש במכתב הזה שאבא של סרינה כתב וגם מה הטיול הסודי הזה של לילי שנראה לי הולך לחבל קצת במערכת היחסים שלה עם רופוס.. בקיצור פרק נחמד ביותר..

../images/Emo58.gif

היא כן קראה..כאילו הראו שהיא פותחת ומסתכלת על זה לא אבל ראו מה כתוב בזה או משו כזה

Born To Try1

New member
נסיתי לחפש בקישור

שנתת את הפרק ולא מצאתי
אבל את יכולה להסיק מהפרומו שהוא ישודר השבוע כי הם אומרים this monday on the CW וגם-תרדי קצת למטה לעונה 3: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gossip_Girl_episodes בכל אופן, אני מאוד מקוה שאת טועה כי אחרי פרומו כזה, אני לא רוצה לחכות כ"כ הרבה זמן...

Born To Try1

New member
וכן, ודווקא כל עניין../images/Emo58.gif

צ'אק\בארט מעניין אותי יותר מהתאונה של סרינה.

../images/Emo2.gif O=M=G!!!!

מהה??!! אני לא הצלחתי להבין אפילו מה הולך בפרומו הזה מרוב הלם חחחח וואו לא יכולה לחכות!!

למעלה