399 במנגה
;________;

¥otamsh

New member
399 במנגה ../images/Emo58.gif ;________;

אני לא מאמין!! איזה סוף X____________________X עכשיו אני כולי כזה... אוייי איטאצ'י איזה קושקושון ;________________________; ככה לשחק ברגשות שלנו!??!?!

lgmtk

New member
קישיGOD ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

זה מטורף! רק דבר אחד לא הבנתי, ראו שבהתחלה הוא קרא על ההוקאה הראשון תיגר, והראו את הקיובי. הוא זימן אותו?! מה הלך שם? ומה הקשר של הקיובי להרס האוצ'יהא? O_ם זה מגניבבבבבב~~~~~

Durik4sk8

New member
פרק קטלני

ולשאלות שלך מאדרה זימן את הקיובי והקיובי קשור להרס האוצ'יהא כי בגלל שהוא הופיע התחילו לחשוד בהם (למרות שהוא אסון טבעי לפי מה שמאדרה אומר) שאחד מהאוצ'יהא זימן את הקיובי כי רק להם יש את הכוח לשלוט בו ובגלל זה הם חשבו שהאוצ'יהא מתכננים השתלטות על הכפר אז הם שמו אותם מבודדים בצד הכפר ובגלל האפליה נגדם האוצ'יהא התחילו לתכנן השתלטות ושזה הוביל שהבכירים שמו את איטאצי כמרגל ובסוף כמו שכולם יודעים איטאצי הרג את כולם(זה היה בטח בערב לפני ניסיון ההשתלטות) וזה הוביל להרס של האוצ'יהא. קיצר איך בא לי כבר את הפרק של שבוע הבא לא יכול לחכות וואי

ANGELUSPIKE

New member
שבוע הבא פרק 400.....

אני בטוח שקישימוטו מכין לנו משהו חבל על הזמן.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif איטאצ'י ;____; ../images/Emo58.gif

הוא באמת רק היה קורבן ומסכנונצ'יק ;____; וההוקאגה השלישי לא היה בן זונה כמו השאר!!~~~ וגם מאדארה לא היה רע בכלל! למרות שהוא די רע עכשיו XD; ולדעתי הקיובי היה החיה של מאדארה, התעצבן על האלה שלכאורה הרגו את מאדארה אז הוא הלך לכסח להם את הצורה. ואו, קישי, העלילה הפתאומית שאתה דוחף בכלל לא רעה 3>!

../images/Emo58.gif

פרק די מעפן, לדעתי ההיסטוריה של הכפר מתחבר באופן די מאולץ עם המצב העכשווי. וסך הכל השאלות שכן ענו עליהם, קיבלו תשובות די מעפנות.. כנראה שאחרי הסיום האדיר שהיה לקרב של סאסקה ואיטאצ'י רמת העלילה יורדת במדרון תלול..

CibiHeart92

New member
איזה מתח! @_@;;;

שונאת שעוצרים בקטעים כ''כ טובים אבל אני מניחה שזה מה שהופך את הסדרה לטובה כ''כ T.T

Sakura Kinomoto

New member
DUDE~~

לא הבנתי מדיXD~ ליאור הסביר לי שעותXDDD~ אבל אני לא קולטת דברים כי לימודים ממיסים את המוח שליXD~ מוסר השכל:אל תלמדו~זה כואב~~><~

למעלה