398, WTF אחד גדול

UselessCds

New member
398, WTF אחד גדול ../images/Emo58.gif

מה נסגר? בנארוטו יש כבר יותר קונספירציות מבדת' נוט |= למה לקיובי בתחילת הפרק יש שארינגן? כל הרצח המטורף שאיטצ'י עשה היה בעצם הוראות מהמנהיגים של שבט העלה? WTF נראה לי היוצרים על אסיד

CibiHeart92

New member
תכלס וטף ../images/Emo58.gif

אבל עכשיו יש סיפור ארוווך לפנינו...כל ההיסטוריה של קונוהה! הולי שיט. טובי היה כזה חמוד בתור ילד XP מה שכן כשהסתבר שאיטאצ'י הוא רק קורבן של קונוהה.. פאק. עכשיו סאסקה בחיים לא יחזור לשם.. XDDDD

lgmtk

New member
או שזה ../images/Emo58.gif

או שהוא יהרוג את 2 הזקנים ודאנזו...

UselessCds

New member
נשמע יותר

כאילו טובי הולך לספר לו הכל או שבאמת ססקה הולך לבוא על הזקנים ואז בטח יהיה איזה משהו עם סאי מתי שססקה יבוא נגד דאנזו P:

lgmtk

New member
השארינגן ../images/Emo58.gif

קיובי, מה זה כבר יכול להיות? או סתם קטע בשביל הציור או סמל לשילוב הקלאנים.

CibiHeart92

New member
או שגם קיובי במקור אוצ'יהה

משמע שסאסונארו זה גילוי עריות!!!! OOOO:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif למען האמת ../images/Emo58.gif

אם כל אחד מיצורי הזנבות הוא צ'אקרה של שבט אחד זה יהיה מאוד הגיוני; כל שבט יוצר יצור צ'אקרה כדי להיות הכי חזק, ואוצ'יהא, שהם השולטים באש, יוצרים את קיובי, שהוא הזה של האש (והכי חזק כי הוא של השבט הכי חזק). אבל לדעתי קישימוטו סתם צייר את זה בעין שלו וכולם מנתחים את זה יותר מדי.
וזה גם לא יחשב כי נארוטו עדין לא שייך לשבט של אוצ'יהא, הוא בן דוד של קארין. <:

CibiHeart92

New member
הוא בן דוד שלה? O.O

פספסתי את הקטע הזה ם: וזו הייתה בדיחה, גאדאמט XDDDD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif לא, נו, זו תיאורייה שלי

כי אמרו שצבע השיער של אמא של נארוטו הוא אדום, וקישי-צ'אן אף פעם לא אומר דברים סתם.

CibiHeart92

New member
הוווווווו O:

תיאוריות של נארוטו זה כיף D: (בעיקר כי חלק אשכרה נכונות)

Durik4sk8

New member
ואוו

פרק עם הפתעות פששש בתכלס הדף הכי מעניין זה הראשון מעניין אותי מה הקשר שיש לאוצי'ה לקיובי זה קשור לכותרת שיש בדף הראשון יש לי תאוריה שהאוצי'ה עשו איזה ברית או משהו עם הקיובי בשביל כוח(כמו שטובי/מאדרה אומר בעמוד18 שזה היה זמן שכוח היה הכל) אז הקיובי איכשהו קשור לשארינגן שיש לאוצי'ה כמו שכתוב "העיניים הם חלק משרשרת בלי שבירה" ולמה לעזאזל המנהיגים של קוהונה נתנו הוראה להרוג את השבט אוצי'ה וואי עכשיו לחכות עד שבוע הבא באסה =/

sapir aloud555

New member
ממפ~

אם אני זוכרת אמרו שאפשר לשלוט בצ'אקרה של הקיובי בעזרת שארינגן. (או שזו הייתה תאוריה ואני לא זוכרת? הממ.) בכל אופן - העמוד הזה.

Durik4sk8

New member
נכון

וגם הראשון יכל לשלוט בו אז אולי בגלל זה הם רבו על השליטה בקיובי כי אנחנו יודעים שיש קשר יותר עמוק בין האוצי'ה לקיובי כי מתי שסאסקה פגש את איטא'צי אז היה כתוב מעל הכיסא שועל ושמונה עיגולים , אבל מעניין מה הקטע של הכותרת שמדבר על האוצי'ה והעיניים שלהם בעמוד ה1 והמשמעות שיש לקיובי שארינגן

Durik4sk8

New member
אממ בנוסף

רק שמתי לב לזה עכשיו שבדף הראשון יש לקיובי שארינגן אז זה יכול להיות דומה לזה כמו שפיין ששולט בזימונים שלו ושיש להם את הריננגן אז יכול להיות מתי שמאדרה שולט בקיובי אז כמו לפיין יש לקיובי את השארינגן

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo58.gifמוזר שאף אחד לא הזכיר את זה....

אבל סוף סוף אנחנו יודעים את השם של הראשון. חוץ מזה נראה לי שטובי אומר חצאי אמיתות, לפי דעתי באמת איטצ'י הוא לא זה שהרג את שבט האוצ'יאה, אבל לא נראה לי שזה קשור לראשי הכפר, נראה לי טובי הוא זה שעמד מאחורי ההשמדה כל הזמן, הוא סך הכל מנסה לגייס את סאסקה לעזור לו במטרות שלוץ

¥otamsh

New member
טוב, וואו 0-0

ופחות או יותר העלתם את כל השאלות בנוגע לפרק... אוף אני שונא לחכות שבוע בשביל זה ;;

Durik4sk8

New member
אין פרק שבוע הבא

יש את שבוע הזהב אז אין פרק שיוצא בכל המנגות

למעלה