...

Eilleen

New member
...

“My goal is to appeal to as many people as I can. I’m not looking to leave country, but I do want to have more international success.”

Eilleen

New member
ראש אחד(2003)

שאניה טוויין "אפ" מה הקטע: אפשר לדעת מתי אמן מוציא דיסק חדש כי כבר צריך, ומתי הוא עושה את זה כדי למכור, והרבה. אחרי שאלבומה הקודם של שאניה טוויין ("קאם און אובר" מ-1997) גרף את ההישג המדהים של "האלבום הכי נמכר ביותר בכל הזמנים לזמרת", ברור שלא היה לה זמן למשחקים. היא היתה צריכה לספק את הסחורה מבחינת מכירות, ומהר. ואכן, אלבומה החדש, יותר משהו אלבום פופ כיפי, הוא קמפלקסשל לא פחות משלושה דיסקים, במטרה לשכנע אתכם שלהשאיר אותו על המדף יהיה פשע. אז יש דיסק אחד, שפונה לחובבי הפופ המלוטש; יש את הדיסק השני, שמכיל את אותם שירים אבל בעיבודים לטיניים' ויש גם דיסק וירטואלי עם עיבודי קאנטרי, שניתן להוריד מאתר האינטרנט של הזמר. לא הבטחנו לכם שזה יהיה קל. למה כן: כי היא טובה במה שהיא עושה, והאמריקנים קרועים עליה. למה לא: כי מרוב מסחריות קשה להתרכז המוזיקה.

sharabigfan

New member
../images/Emo45.gifאחלה רעיון../images/Emo13.gif

שאניה,הודות להצלחה שלה(גם מבחינה כלכלית),יכולה לאפשר לעצמה לקחת "הפסקות" ארוכות אם זה 5 שנים או יותר
. זה היתרון בלהיות מצליח. נכון שאניה ממוסחרת,אבל זה לא גורע מהאיכות... אני מדברת על האיכות של שאניה
שהיא פשוט מדהימה. מעניין מה שאניה תעשה באלבום הבא
חולה על שאניה

Eilleen

New member
מילה אחרונה - #במוזיקה#

אז אני מתחילה מסורת Or something כל שבוע ביום שני אני אפרסם כתבה כלשהי שיש לי על שאניה (אי, אנחנו בישראל, אין הרבה כאלו אבל אני גם אנסה לתרגם כמה...) הולך?

m L m

New member
אוח, אני אוהבת את כל האנשים

הנפלאים פה בפורום

m L m

New member
לא ../images/Emo10.gif

למזלי יש אינטרנט בעבודה... אבל אין לי עדיין בבית... אני מקווה שיהיה בסופ"ש...

m L m

New member
יא, עכשיו הודיעו לי

שהחיבור מוכן וכשאני אגיע הבייתה יהיה לי חיבור *אושר*

m L m

New member
../images/Emo6.gif

פעם מישהי פה עשתה את זה... היא חזרה מאוחר מבילוי ופשוט חזרה למשרד וישנה בו...

cosefi15

New member
את יודעת , זה מצחיק...

אף פעם לא קרה לי שהייתי בפורום ודיברתי ככה שהתשובות מגיעות מהר..

למעלה