39 ליגות יהיו בסי אמ 4...

SkateBoy

New member
39 ליגות יהיו בסי אמ 4...

מתוכם ישראל! הליגה הישראלית בסי אמ 4 כבר בטוח...:) קישור למטה! ואם כבר מישהו אמר את זה אז אני מצטער (פשוט שמו את זה בחדשות של סיגיימס)

ליטן א

New member
חבל שהם לא רשמו כמה ליגות

יהיו בכל ארץ. האם בישראל יהיה גם ליגה לאומית? ואולי גם ליגה ארצית? ואולי אפילו ליגה א´?

JRM

New member
הם כן רשמו

ובישראל תהיה רק ליגת העל (ביזיון!!). בנוסף יהיה גביע הטוטו וגביע המדינה.

JRM

New member
הנה ציטוט מדוייק:

Argentina - Second div & above Australia - NSL Austria - First div & above Belgium - Third div & above Brazil - National third & above China - First div B & above Colombia - 2 divisions Croatia - Second Div & above Czech Republic - Second div & above Denmark - Second div & above England - Conference & above Finland - First div & above France - National & above Germany - 6 leagues Greece - National B & above Holland - First div and above Hong Kong - First div India - Top division Ireland - First div & above Israel - Top div Italy - Serie C2 & above Japan - J League 2 & above Mexico - First Div A & above N.Ireland - First Div & above Norway - Second div & above Poland - Second div & above Portugal - 5 divisions. Russia - First div & above Scotland - Third div & above Singapore - SLeague South Africa - First div & above South Korea - KLeague Spain - Second Div B and above Sweden - Second Div and above Switzerland - Div B and above Turkey - 2. Div Category B and above USA - D3 Pro and above (this is subject to change) Wales - Welsh Prem Yugoslavia - Second Div and above

muzza

New member
ממש ביזיון...

אורן מוחרר לא יהיה במשחק, איך נוכל לחיות?

JRM

New member
מה אתה רוצה...

אני קיוויתי שיהיה עד ליגה ב´ כדי לשחק עם א.ס. אילת

JRM

New member
אנחנו בחברה טובה

עם סין, סינגפור, הודו ו-ווילס...

קיר קמט

New member
הליגה המקסיקנית דווקא טובה מאוד...

רק שציפיתי שלאור העובדה שיש בישראל קהילה גדולה של מנג´ר , יתנו לנו קצת יותר מזה.

ליטן א

New member
מה אתם בוכים?

קודם כל תגידו תודה שיש ליגה ישראלית במנג´ר.. אז לא נשחק עם הפועל ג´לג´וליה (למרות שיהיה מאוד משעשע לראות איך הם יאייתו את השם: Hapoel Djaldjulia...
) אז לא נשחק עם מכבי כפר קנא.. אז לא נשחק עם הפועל בית שאן... אני לא מאמין שזה יזיז למישהו...

JRM

New member
אבבללל אבללל

אני רוצה לשחק עם א.ס. ...
רונן שיחרור העם איתך !

dylan

New member
אממממ.. אבל מה יעשו

עם שתי הקבוצות שיסיימו במקומות האחרונים? לא יהיו יורדות או שיש מאגר של עוד כמה קבוצות (נגיד.. שתיים
) שיחליפו אותן.. בעצם זה אמור להיות בלי יורדות כי זה יהיה בלתי אפשרי אם הקבוצה של מי שמשחק תסיים במקום האחרון.. אלא אם ישר יפטרו אותו... אה.. טוב.. אז שאלתי, עניתי.. בכל זאת יש סיכוי שאני טועה.. נו שיהיה...

nitzan9

New member
כשמבינים לא מופתעים.

מה אתם רוצים, שילד בן 16 (נדמה לי) יעשה לבדו שתי ליגות? מספיק ליגה אחת זה קשה. אין לי טענות לאיו, יש לי טענות לסיאמ שמינו רק חוקר אחד לישראל. אבל מקסימום נוריד טלאי. :)

למעלה