:)

:)

קודם כל, שמעתי ברדיו 88 FM את out is through בדרכי לת"א, הדבר העלה חיוך בפניי :) יותר מאוחר, שמעתי את אירוניק בגלגל"צ, ממש נהנתי. כרגע חזרתי מהופעה של רונה, היה מדהים, פשוט כייף. (פירוט בבלוג )

avivs

New member
אני מניח שרונה קיגן

שמעת את oit?! אם זה החדש, אבוי לכולנו.

רונה קינן!

רונה קינן המדהימה, הייתה הופעה נהדרת. אני מניחה שתאהבו אותה, ע"פ הטעם המשוכלל שרץ בפורום הזה. כן שמעתי את OIT . היה כייף לשמוע את זה בנסיעה. ואללה! שכחתי שאין לינק לבלוג, סלחו לי. http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=35684&blogcode=614428 הנה לכם :)

AlanisJunkie

New member
טוב, תיאור החוויות שלך מההופעה

מעורר בי רצון עז להכיר את רונה! מי את, רונה קינן?

!! (:)

ואוו איזו תגובה נחמדה (:) הנה, כנס לכאן, יש פה שירים להודרה, אומנם לא מהדיסק אבל טובים גם כן. ביוגרפיה, קצת תמונות . לרקע כללי בכל אופן www.ronakenan.com

אני לא יודע מה אנשים תופסים ממנה

אני גם מהאנשים שחיכו לדיסק שלה כבר הרבה זמן והתוצאה ממש מאכזבת! דיסק משעמם, הטקסטים לא יותר מידי מעניינים והלחנים בכלל מזעזעים!

Rוית

New member
נשמע כאילו עשית ממש כיף חיים!!

כיף לך!

gggrrr

New member
כמה אני יכול להגיד

שיוצאים שני סינגלים ביחד?אחד זה אאוט איז טרו והשני אייט איזי סטפס בבקשה תקשיבו לי

זה עדיין בגדר שמועה

היא עוד לא שיחררה הודעה רשימית שהיא באמת מוציאה שני סינגלים! בנתיים שמענו שהיא מתחילה לעבוד על קליפ ל8es ושום דבר לא נאמר על oit! אני לא אומר שמה שאתה אומר זה לא נכון פשוט זה עדיין לא רישמי, ואצל אלאניס אי אפשר לדעת יכול להיות שפתאום יתחשק לה בכלל לשחרר רק את oit. אי אפשר עוד לדעת כלום....

gggrrr

New member
אבל

בmtv אמריקה פירסמו הודעה על הקליפ ובארופה התחילו להשמיע את oit ככה שבוא נגיד שזה הגיוני

utopia 111

New member
גמני הייתי בהופעה !

היה מדהים . רונה כל כך חמודה ..... ושלומי שבן כל כך מקסים, הוא מעולה. אני חיכיתי לאלבום הזה של רונה, והוא ממש לא איכזב. ובסוף ההופעה דיברנו איתה, היא הייתה ממש בהלם .... זה היה ממש מצחיק. אגב, בשישי הבא אני הולך להופעה שלה במוזיקה נטו ..... מישהו בא ?

אני באה בשבוע הבא!

במיוזיק נטו? הופעה חינםםם אחח... (:) שלומי שבן היה מקסים, אכן. גם מאיה, יהלי, אדם...בסופו של דבר כולם. גם אני דיברתי עם רונה :)

utopia 111

New member
איזה מאגניב !

הייתי כל כך שמח כשהתקשרתי ואמרו לי שעדיין יש מקומות. ואדם .... כל כך חמוד. דיברנו איתו אחרי ההופעה, הוא ממש מגניב. ויהלי הרג אותי עם הסיפור שלו על רונה בחדר החזרות .... עם כזו התחלה איך אפשר לצפות לפחות ממה שהיא היום ?

Rוית

New member
ואם כבר אנחנו לא באלאניס יש לי שאלה

מישהו פה מכיר את הלהקה LIFEHOUSE? אני פשוט מוצאת אותם מדהימים יותר ויותר בזמן האחרון.... סתם תוהה אם אני היחידה שחושבת ככה.....

למעלה