.

../images/Emo180.gifהחוליה החלשה של סיפור מכור :

מארק פצח במשחק הזה שבו בכל פעם בוחרים שיר אחר שאתם הכי פחות אוהבים מתוך הדיסק של מאיה ולאחר כמה שבועות נגיע לשיר הכי אהוב בדיסק שיוותר לו אחרון . עד כה הצביעו: מארק ,אסי ,לאה ,עמית ,עובד ,צחר ,ענת ,דניאל ,יקיר ונועה (נואיטה) אם מישהו עדיין לא הצביע - זה הזמן לשרשר לכאן את השיר שאתם הכי פחות אוהבים מהדיסק של מאיה - לרשום את שמו בכותרת ההודעה יחד עם הסימן
תוצאות הסיבוב הראשון בקרוב ........................

.....

אני מצטער...אבל אני לא אוכל להמשיך את המשחק אם כלכך קצת אנשים הצביעו.....אחד כתב לי בשם יוני שצריך לעשות את המשחק כל יומיים...אבל אין הרבה שירים כדי שהוא יהיה כל יומיים....סה"כ 10 שירים...וזה מאד קצר ומשעמם...ואני בטוח שיש לפחות עוד 10 איש שלא הצביעו וראו שפירסמתי....אז אני מצטער אני לא אוכל להמשיך את המשחק אם כ"כ הרבה לא הצביעו

Golden apple

New member
אוטו| אין שיר לא אהוב../images/Emo70.gif

יותר עדיף לדרג מאשר להתנפל על שיר בודד... "כשאתה נשבר"-
"באהבה"-
(פעם הוא היה ראשון) "הדלקת כוכב" "נשמה שלי" (רק ההוא למעלה יודע איך הוא הצליח להיכנס פה) "הלב" "יש בליבי כינור" "סיפור מכור" "איתך" "הנשיקה הראשונה" "זה רק בינינו" (לא סובל אותו לא מסוגל לשמוע אפילו טיפה ממנו)

nerod 72

New member
../images/Emo128.gif נשמה שלי..כי..

מזרחי ממש לא הולם אותה וזה שיר די דבילי.. ואם כבר, אז הנה הדירוג שלי לשירי האלבום- 1.הלב 2.איתך 3. סיפור מכור 4.יש בליבי כינור 5.כשאתה נשבר 6.זה רק בינינו 7.הדלקת כוכב 8.באהבה 9. הנשיקה ה-1 10.נשמה שלי... מה אתם חושבים על הדירוג? דומה לשלכם?

BravE NeW BoY

New member
כ"כ שונה משלי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כבר שאלת.. אז הרי שלי:
1. זה רק בנינו 2. באהבה 3. הלב 4. סיפור מכור 5. נשמה שלי (מודה באשמה, התמכרתי
) 6. הנשיקה הראשונה 7. איתך 8. יש בליבי כינור 9. הדלת כוכב 10. כשאתה נשבר

HaDaRoSh

New member
שלי טיפה דומה לשלך

1.הנשיקה הראשונה 2.זה רק בנינו 3.באהבה 4.סיפור מכור 5.הלב 6.יש בליבי כינור 7.איתך 8.הדלת כוכב 9.נשמה שלי 10.כשאתה נשבר

טוב....../images/Emo128.gifהנשיקה הראשונה....

אני לא יודעת למה אני לא אוהבת את השיר הזה.... אבל הוא קצת נראה לי לא קשור לכל השאר.... נחמד לשוב!

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif

le coeur=הלב une histoire vendue =סיפור מכור vous allumez une étoile =הדלקת כוכב avec vous=איתך mon âme=נשמה שלי quand vous êtes un cassé =כשאתה נשבר it's seulement entre nous=זה רק בינינו dans l'amour=באהבה le premier baiser=הנשיקה הראשונה il y a un violon à mon coeur=יש בליבי כינור

למעלה