...

DaSiLDhoRF

New member
...

לך כמו לאלביס יש פאות אצל ספר עשית גבות את השפם חימצנת לבלונד כשאני יורד לך אין מה לראות את שעירה הוו את שעירה הזיפים קשים מתעקמים לך כל הסכינים בית שחי בסגנון פזור קוקו-בלוף מן הטבור רסטות מהפטמות יערות כרמל מהמפשעות את שעירה הווו את שעירה עם כזאת כמות גם לא הורדה לצמיתות ~שיגעון~ טיפול בליזר לך לא עוזר השעווה שלך בוכה למאך 3 דפקת ת'ראש הפינצטה עצובה את שעירה הווו את שעירה הפתרון ברור בובה תדליקי גפור הפתרון ברור בובה תדליקי גפור הפתרון ברור בובה תדליקי גפור

DaSiLDhoRF

New member
///

Nahoi (7:05 PM) : אז מה אתה בעצם אומר? ~DaSiLDhoRF~ (7:06 PM) : שאין לי כוח אליך, יא מעפן! Nahoi (7:06 PM) : תרגום ~DaSiLDhoRF~ (7:08 PM) : du kommst nicht zum meine hause! Nahoi (7:08 PM) : אה... ~DaSiLDhoRF~ (7:09 PM) : ich immer leibe dich! Nahoi (7:09 PM) : אתה אוהב בולבולים? ~DaSiLDhoRF~ (7:10 PM) : nein, ich gam pussys! Nahoi (7:10 PM) : אתה לא אוהב פוסי? ~DaSiLDhoRF~ (7:10 PM) : ja, gerne schon Nahoi (7:11 PM) : טוב אם אתה אומר שאתה אוהב בולבולים מי אני שאתווכח Nahoi (7:12 PM) : יש לך כדור פוטבול? ~DaSiLDhoRF~ (7:12 PM) : du bist mein fruend ~DaSiLDhoRF~ (7:12 PM) : nein Nahoi (7:12 PM) : הכלב אכל אותו...חבל ~DaSiLDhoRF~ (7:12 PM) : ja, schisse Nahoi (7:13 PM) : מה חרא? ~DaSiLDhoRF~ (7:14 PM) : das ist schisse Nahoi (7:14 PM) : שאתה אומר it זה לא עוזר ~DaSiLDhoRF~ (7:15 PM) : ich schribe nicht "it" Nahoi (7:15 PM) : מה? ~DaSiLDhoRF~ (7:15 PM) : ich sprache "das ist schisse Nahoi (7:16 PM) : כבר אמרת כמה פעמים שאתה בולע... מה הקשר אבל? ~DaSiLDhoRF~ (7:16 PM) : kein connection Nahoi (7:16 PM) : אין קשר ~DaSiLDhoRF~ (7:18 PM) : ja, sehr schon Nahoi (7:19 PM) : מה פיצה? אוף אתה דביל ~DaSiLDhoRF~ (7:20 PM) : i nochte einen kasecochen Nahoi (7:21 PM) : אני יודע שאין קשר זה מה שאמרתי ~DaSiLDhoRF~ (7:29 PM) : ich bin hungrig Nahoi (7:29 PM) : אז תאכל ~DaSiLDhoRF~ (7:30 PM) : aber ich habe keine essen Nahoi (7:31 PM) : טוב אני לא יודע גרמנית בגלל זה אני מזיין ת'שכל בלי קשר ~DaSiLDhoRF~ (7:36 PM) : כן

DaSiLDhoRF

New member
>>>>

i know this guy named guti hes fuckin hairy only dicks makes him horney so let me tell you a short story guti sucks dicks for maoney Oi! big, black cocks do it for our guti! guti Oi! guti Oi Oi! guti onced swallowed a big cup of honey that made him really horney so now... guti sucks dicks for maoney Oi! big, black cocks do it for our guti! guti Oi! guti Oi Oi!

למעלה