375
אומיגוד

UselessCds

New member
375 ../images/Emo58.gif אומיגוד

מגלים מה הקטע עם הsage of six paths, הוא יכול לשלוט בכל ששת האלמנטים של הצ'אקרה גילינו שהזיקית היא זימון שיכול לשנות צורה (או שפיין ממשיך לזמן כל הזמן עוד דברים), וגילינו שפיין מעדיף להשתמש בזימונים (כנראה זה יהיה רק לשלב הזה של הקרב עם ג'יראיה עד שזה יהפוך ליותר רציני). ו(!)טכניקה חדשה של ג'יראיה, שהראה שהוא רציני עם תוספת של קורפס פיינט (><) וזימון חזק מאוד שלא הראו לגמרי מה הוא. אבל השם של הפרק הבא רומז שבטח יהיה קרב של זימונים חזקים מאוד. וגם אפשר לראות שלצפרדע השמאלית בדף האחרון יש כובע של קאגה ככל הנראה, אז הוא בטח חזק (ועצם זה שהוא קורא להם sannin מרמז שהם מאוד חזקים P: ) *הכלבים שפיין זימן הזכירו יותר מדי את אקאמרו -.- *זה רק אני או שכל הזימונים של פיין בפרק הזה גרמו לזה להראות כמו Shadow of the Colossus ? |=

UselessCds

New member
עוד השערות בנוגע לפרק:

two great hermits? הוא קרא להם בדפים האחרונים mom ו-pop's, ג'יראיה זימן את ההורים שלו? O_ס

daniel si

New member
../images/Emo58.gif נראה לי שאתה טועה

זה לא בדיוק סאמונינג זה משהו שמחובר לג'ראייה כאילו ג'ראייה מראה את הצורה האמיתית שלו , כי הם אמרו שם "אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה, זה יכול להפחיד את הבנות" נראה לי שזה פשוט מן שתי צפרדעים שמחוברות לו לראש , וגם הראש של ג'ראייה נהפך לצפרדעי קרב טוב הולך להיות ...למרות שיכול להיות שהם יסיימו אותו מהר כדי להראות כמה חזק פיין ולסיום שאלה : אתם חושבים שפיין הולך להיות הרע הראשי בסידרה או שיש עוד מישהו מעליו? (להזכירכם בהתחלה היינו בטוחים שאורוצ'ימורו הוא הרע הראשי )

UselessCds

New member
אי אפשר לדעת ../images/Emo58.gif

זה נראה הזוי אם יהיה מחובר אליו עוד 2 ראשים, בטח הוא סתם עלה SSJ :) ואי אפשר לדעת בנוגע לפיין, קורים בסאגה הזאת הרבהההה יותר מדי דברים, זה יותר כמו סופר-סאגה מאשר סאגה רגילה, ואני גם בטוח שיתווסף לה עוד חלק עם טובי שיגדיל את כל מה שהולך בה עוד יותר (כי בנתיים יש את נארוטו והקבוצה שלו שרודפים אחרי ססקה, הולך להיות עימות כלשהו בין ססקה לאיטצי, התוכנית של האקצוקי מתקרבת לסיום, קרבות גדולים מתרחשים/התרחשו, ומגלים בכללי יותר מדי מידע בכל פרק לגבי תעלומות עבר. וגם יש את קיסאמה, שעדיין נשאר נאיבי כי הוא לא יודע על כל הבלאגן שהולך מסביבו ><)

daniel si

New member
מה שמשאיר אותי עם ההשארה ../images/Emo58.gif כמובן

שהסאגה הזאת תעביר אותנו לפארט 3 של הסדרה כי דיי ברור לכולנו שנארוטו במצבו לא יכול לנצח אויבים ברמה של פיין,טובי,מאדארה אני בספק אם הוא יוכל לנצח את סאסקה ואיטאצ'י (לא שאני אומר שהוא צריך לנצח את סאסקה...אבל דיי ברור שיהיה עוד קרב לפני שהם שוב יחזיקו ידיים ויתחילו לקפץ להם באחו), ואחרי הכל הוא גיבור הסדרה (שם הסדרה וכאלה...) ולכן אני מאמין שנארוטו צריך לצאת לעוד תקופת אימונים מה שיעביר אותנו לעוד שלוש שנים של אימונים (שבהם נראה פילרים מעצבנים באנימה) שאחריהם נארוטו יחזור עוד יותר מבוגר מפעם נשמע לכם כמו דרגון בול הראשון??...כן, גם לי

UselessCds

New member
השערה* ../images/Emo58.gif

לעבור לפארט 3 נראה לי לא יעשה טוב לסדרה..לא הייתה התמקדות ממשית על נארוטו בחלק הזה חוץ מהאימונים של הצ'אקרה שלו, לא ראו אותו באיזה קרב גדול כמו בחלק הראשון, או שהם בכוונה עשו שהחלק הזה יתמקד על הכל חוץ מנארוטו (בעיקר לכיוון האקצוקי) וגם אני תוהה מה יהיה בסוף עם ססקה, כאילו, זה יהיה טיפשי אם הוא פתאום יגיע לאיזו 'תובנה' ויחזור לקונואה, אבל גם להרוג אותו בקרב עם נארוטו יהיה מפגר למדי, הדבר הכי רציונלי לעשות זה שהסדרה תסתיים בקרב שלהם שבסופו הם יהרגו אחד את השני או משהו בסגנון, אבל מצד שני זה יעלה את ההשעה של מה יקרה אם נארוטו ימות בסוף הסדרה, הקיובי ישתחרר? קישימוטו צריך לשחרר עלון מידע חוץ-מנגתי שכזה, שלא נהיה כל הזמן בלחץ בגלל מה שהולך במנגה -.-

למעלה