36 נק' לשיא

OrEl74

Well-known member
מנהל
כלומר, זה יקרה או במשחק הקרוב מול אוקלהומה או במשחק שאחרי מול מילווקי.
אז בואו נדבר על זה קצת...

קודם כל, מי אתם חבורה של מטומטמים שאומרים "לא חכמה, הוא משחק 20 עונות"
כאילו שאפשר לשבור שיא כזה בלי לשחק 20 עונות... העיקר לנסות להקטין.

אבל עזבו את זה
צריך לזכור שקארים נכנס לליגה בגיל 22 ולברון בגיל 18 כך שהפרט הבא נשמע הגיוני לנוכח העובדה הזאת.
קארים קלע 38,387 נק' ב 1560 משחקים
לברון עומד כרגע על 1409 משחקים, מה שאומר שהוא ישבור את השיא כשהוא משחק 150 משחקים ובערך 3000 דקות פחות מקארים שזה די מדהים.
אחרי שקארל מלון לא הצליח לשבור את השיא לפני עשרים שנה, חשבנו שכנראה שזה שיא ניצחי.
עכשיו אנחנו עומדים לחזות לא רק בשבירה של השיא אלה גם בשחקן שככל הנראה יעבור את רף 40,000 הנקודות וזה כבר נתון ממש פסיכי.

ובכל זאת, בואו נציין שני פריקים אמיצים כשמדובר בנתון הזה של נקודות.
ווילט צמברליין קלע 31,419 נק' בקריירה ב 1045 משחקים ו 47,859 דקות. מרשים!

אבל עכשיו שימו לב לזה
מייקל ג'ורדן קלע 32,292 נק' ב 1072 משחקים ו 41,011 דקות... 6800 פחות מווילט.
הזיה של ממש!

אגב
ידעתם ששאק שמיני ברשימה וכרמלו תשיעי?

Rapgamer

Well-known member
קודם כל, מי אתם חבורה של מטומטמים שאומרים "לא חכמה, הוא משחק 20 עונות"
כאילו שאפשר לשבור שיא כזה בלי לשחק 20 עונות... העיקר לנסות להקטין.
קיימת חבורה כזאת בכלל? אולי בפייסבוק, אני לא נתקלתי. קשה לזלזל באחד השיאים האלמותיים בתולדות הליגה.

עכשיו אנחנו עומדים לחזות לא רק בשבירה של השיא אלה גם בשחקן שככל הנראה יעבור את רף 40,000 הנקודות וזה כבר נתון ממש פסיכי.
כן, לברון בהחלט צפוי לחצות את ה40K וקשה לדעת היכן זה יסתיים.
ומה לגבי השחקן שישבור את השיא שיקבע לברון? מבין הפול הנוכחי היחיד עם סיכוי כלשהו הוא לוקה, אם כי הייתי מהמר שלא יגיע לשם. כנראה זה שחקן שעדיין לא נכנס לליגה, אולי אפילו עדיין לא נולד.

ווילט צמברליין קלע 31,419 נק' בקריירה ב 1045 משחקים ו 47,859 דקות. מרשים!
לווילט יש כל מיני שיאים בלתי שבירים. הבולטים הם שיאי נקודות (100 במשחק, 50 ממוצע עונתי) אבל גם שיאי הריבאונד והדקות שלו לעולם לא ישברו. הנתון ששמת כאן הוביל אותי לבדוק את ממוצע הדקות של ווילט בקריירה- 45.8. בלתי שביר בעליל.

אגב
ידעתם ששאק שמיני ברשימה וכרמלו תשיעי?
אכן. ואם נסתכל קדימה- דוראנט צפוי להיכנס לטופ 10 בעונה הבאה ולעבור את שניהם. משם יש קפיצה של 3,000 נקודות בין שאקיל לווילט שבמקום השביעי. סביר להניח שKD יגיע גם לשם אבל זה כבר תלוי יותר בפציעות וכו'.
השחקן הבא שמסוגל להגיע לאיזורים האלה הוא הארדן. כעת במקום ה27 בטבלת כל הזמנים אבל רחוק 2400 נקודות מהיכן שנמצא דוראנט כעת. זה משהו כמו עונה וחצי של סקורינג. ואז בעונת 25/26 כבר יוכל לדפוק על שערי הטופ 10 בכל הזמנים, אולי כבר להיכנס לשם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לווילט יש כל מיני שיאים בלתי שבירים. הבולטים הם שיאי נקודות (100 במשחק, 50 ממוצע עונתי) אבל גם שיאי הריבאונד והדקות שלו לעולם לא ישברו. הנתון ששמת כאן הוביל אותי לבדוק את ממוצע הדקות של ווילט בקריירה- 45.8. בלתי שביר בעליל.
היתה לווילט עונה אחת שהוא לא ירד מהמגרש אפילו לדקה, הוא סיים את אותה עינה עם ממוצע מפגר של 48.5 דקות למשחק.

myway23

Active member
אין ספק הישג מדהים, זה רק מוכיח כמה הוא פריק וכמה עבודה הוא נתן לאורך כל כך הרבה שנים
הוא כנראה האול אראונד הכי טוב שהיה במשחק, אבל עדיין הייתי מעדיף את MJ כי הוא הכי קילר (בדיוק כמו שגארי פייטון אמר לאחרונה).

אל תשכחו שקארים קבע את השיא הזה כשכמות נכבדת מהנקודות עם פאקינג סקייהוק.. לא פשוט בכלל

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהקשר למה שרם כתב
נכון לעכשיו, לברון קלע 2233 שלשות.
קארים סיים את הקריירה עם... שלשה אחת בלבד.

כשמסתכלים על הנתון הזה ובהתחשב בזה שכמות השלושת היום היא מטורפת, אולי השיא החדש לא יהיה כזה בלתי שביר?

למעלה