.......................... .כנסו לקישור
B BiAAcH New member 7/4/04 #5 נצל"ש.... וואי, אתמול הייתי עם תומי ועוד שניים באוטומוטור 2004, כששלושה מהכרטיסים קיבלתי חינם. היה שם פשוט מעולה!! פורש קררה ג'י טי, פורש בוקסטר, מייבאך, ימאה R1, קורבט ועוד הרבה יפות... אני אשים פה כמה תמונות כדי שתזילו ריר...
נצל"ש.... וואי, אתמול הייתי עם תומי ועוד שניים באוטומוטור 2004, כששלושה מהכרטיסים קיבלתי חינם. היה שם פשוט מעולה!! פורש קררה ג'י טי, פורש בוקסטר, מייבאך, ימאה R1, קורבט ועוד הרבה יפות... אני אשים פה כמה תמונות כדי שתזילו ריר...
B bobby6killer New member 7/4/04 #13 מכוניות לא עושות לי את זה.. תאמין לי דיהטסו שרד מודל 90 עד רדיו דיסק ורמקולים שעושים הרבה רעש לסוע בכל מונאש עם החדש של סיסטם ולעשות הרבה רעש עדיף מאשר לפנטז לא?
מכוניות לא עושות לי את זה.. תאמין לי דיהטסו שרד מודל 90 עד רדיו דיסק ורמקולים שעושים הרבה רעש לסוע בכל מונאש עם החדש של סיסטם ולעשות הרבה רעש עדיף מאשר לפנטז לא?
B bobby6killer New member 7/4/04 #16 חח כן בכללל מונאש!!!! מצד לצד!!!!! זה בטח יגמור לי תדלק לא? לסוע במונאש מצד לצד
A AdShEaTaKoRe New member 7/4/04 #17 חחחחחחחחחחח כן אם תסע מצד לצד 30 אלף פעם ביום כל יום!!! אז אולי זה יוריד לך פס אחד מהמד דלק... אחרי הכל אנחנו מדברים על כפר מנוש
חחחחחחחחחחח כן אם תסע מצד לצד 30 אלף פעם ביום כל יום!!! אז אולי זה יוריד לך פס אחד מהמד דלק... אחרי הכל אנחנו מדברים על כפר מנוש
B bobby6killer New member 7/4/04 #19 חח תומי קבל ארבל אמר שרק קצת מהחברה שלנו גרים בכפר יונה וצריך לשנות את השם ל: ג'קאס כפר יונאש-מכמורת...חחח טמבול jky 4 3v3r
חח תומי קבל ארבל אמר שרק קצת מהחברה שלנו גרים בכפר יונה וצריך לשנות את השם ל: ג'קאס כפר יונאש-מכמורת...חחח טמבול jky 4 3v3r