.

dreck

New member
.

משהו מצחיק שנתקלתי בו (לא הכל מצחיק...) אם הייתם צריכים הוכחה נוספת שהמין האנושי נידון לטיפשות, להלן מספר הוראות שימוש שנראו על מוצרי צריכה שונים(אמיתיות) תעבירו הלאה בשביל שכולנו נוכל לישון בשקט........ 1. על מייבש שיער של חברת SEARS "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים). 3. על סבון רחצה של חברת DIAL "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק)?! 4. על ארוחה קפואה של SWANSON "הצעת הגשה - מופשר" (זו אבל "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER "המוצר יהיה חם לאחר החימום! " (וואלה? באמא שלכם?!? כאילו דההה) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא)? 8. על תרופה נגד שיעול לילדים של חברת BOOTS "נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש" (נוכל להוריד את שיעור התאונות רק אם נצליח להוריד את בני ה5 עם השפעת מהמלגזות האלה) 9. על טבליות שינה של חברת NYTOL "אזהרה - עלול לגרום לנמנום" (אני מאוד מקווה) 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO "לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד" (על הירח מותר)? 11. על מעבד מזון של ARAKI "לא להשתמש עבור השימוש האחר" (אני חייב לציין, עכשיו אני סקרן) 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY "אזהרה - מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף)! 13. על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES "הוראות שימוש: פתח את האריזה, אכול את הבוטנים" (צעד מספר 3: לכו לחרבן) 14. על תחפושת סופרמן שיוצרה בטייוואן: "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף" ( איזה באסה, מה לא?!?!?! ואני כבר חשבתי)...

FiFi 59

New member
אני אספר לך סיפור קטן

ידיד שלי (שאת שמו לא נגלה) התחפש לבאטמן כשהיה בכיתה א' והחליט שהוא יוכל לעוף! אז אמא שלו נאלצה להסתובב אחריו כל היום כי היא פחדה שהוא ינסה (והוא היה מסוגל לזה) אז 14 לא כזה מצחיק..(ילדים קטנים)

Lorelai

New member
זה עדיין מצחיק

אפילו יותר חחח.. זה לא שהוא קנה את התחפושת. לבד.

Lorelai

New member
זה לא שהוא קנה את התחפושת הזאת

לבד ויכל גם לראות שכתוב שם שאי אפשר לעוף בתחפושת. ההורים שלו קנו לו את זה והם.. אני מניחה, יודעים שהתחפושת לא תצמיח לבן היקר שלהם כנפיים.

FiFi 59

New member
ואם את חולת נפש?

תשמעי אני חושבת שהוא ידע לקרוא (או שבעצם לא כי הוא טיפש כזה) ד"א ראינו אותו אתמול (תביני מי זה)

Lorelai

New member
אה-הה, אני יודעת מי זה :)

אבל זה לא משנה, כי הם חייבים לשים את האזהרות האלה בדיוק בגלל כל האנשים שדווקא כן חושבים שאפשר לעופף בתחפושות של.. שכחתי כבר מי זה היה.

FiFi 59

New member
שמרית

על זה דיברתי שזה לא מצחיק כי יש אנשים שכן יחשבו שאפשר לעוף עם זה! (במיוחד ילדים בטיוואן או איפה שזה לא יהיה) אני לא יודעת בכלל על מה הויכוח.. אם אנחנו מתכוונת לאותו דבר

נכון...

ויש את הסיפור המפורסם על אחת שחשבה שהיא בילבי(בילבי יכולה לעוף?), ניסתה לעוף מאיזה בניין ונפטרה. חוץ מזה ככה החברות פוטרות את עצמן מתביעות מעצבנות.

1Melancholic

New member
חחחחחחח

מצחיק
(ומזכיר לי את שגב פרידמן מ-יומטוב )

R a a B

New member
או שאולי זה שגיא?

ההודעות שלי באות בזוגות בזמן האחרון...

dreck

New member
קיבלתי את זה באיי סי קיו ממישהו