35% הנחה ......

שירן 9

New member
35% הנחה ......

שלום לכל יושבי הפורום היקרים ,כאן שירן מימבטבע, מאזני שנה שעברה שעוד נשארו לנו במלאי זקוקים לריענון , ולכן ,הנחה מיוחדת ליושבי הפורום של 35% על מלאי המאזנים הנ"ל ,החל ממאזנים בסיסיים ועד למאזנים המתקדמים ביותר , לפרטים... אתם יודעים . נ.ב המבצע הוא לחודש ימים . בברכה שירן

אבי ע

New member
התנצלות ומילוי חוב... ../images/Emo39.gif ../images/Emo19.gif

לפני מספר שבועות פנה אלינו שירן, הציג את אתר האינטרנט החדש שלהם, נתן הנחות לחברי הפורום וגם בא ברעיון מקורי: לערוך משאל על איזה סוג ציוד קהל הפורום מעוניין שתהיה הנחה מיוחדת. עומס עבודה, ארגון המפגש, חובות הצלילה ושאר עיסוקים גרמו לדחייה מצערת בהצגת הצעתו לפני הפורום. אז הנה: גולשי/ות הפורום מוזמנים לחוות דעתם לגבי פריט הציוד אותו היו רוצים לראות במבצע מכירות. לפי התגובות, ייתכן גם שנגבש רשימה למשאל פורום בעזרת כלי הסקר. אז קדימה... (ושירן: שוב, התנצלות על האיחור בהעברת הצעתך לעיון הציבור).

Princes Vespa

New member
זאת שאלה קשה..

אם הכוונה היא ספציפית לגבי ימבטבע , אז לדעתי בעיקר חליפות. זה לדעתי האישית הציוד בו הם מצטיינים. חוץ מזה יהיה נחמד פשוט להציע הנחות על מני ציוד מסוגים שונים שתמיד רוצים לקנות אבל לא בעדיפות ראשונה. כשיש הנחה זה מזרז את ההחלטה. הכוונה שלי היא ל- סכינים, סלייטים, חגורות משקולות, תיק לציוד, אביזרי צילום, פנסים, חולצות לייקרה, כובעי צלילה (רמז רמז
) ושאר דברים טובים שהכיס אינו משג..

שיתפרו חליפת-פורום תואמת סקובהפרו

5.5 מ"מ עם בטנה משובחת רוכנסי מנג´טים (מוגני מים) בידיים וברגליים ורוכסן גב מגיני ברכיים עבים מגומי בקונפיגורציית לונג-גוהן וג´קט נפרד (עם כובע אינטגרלי) ובשילוב צבעי שחור/צהוב יכולים אפילו להשאיר את סמל ה-S על החזה, על שם שירן (אהלן שירן
) והכל במחיר מבצע כמובן...!!!

Brand New

New member
אני הייתי הולך על חליפה

אני חדש בעסק וכפי שהבנתי כבר מהקושי להתאים חליפה במועדון למידותיי זה שהפריט הראשון שלי צריך להיות חליפה...

שירן 9

New member
לכל המתענינים בחליפות...

1- כבר כתבתי כאן בעבר , 20% הנחה לחברי הפורום , 2- לכל אילו שמתענינים בחליפות על כל סוגיהם , sepa היא היצרנית היחידה בארץ שיכולה להגשים את משאלותיכם בעינין חליפות , אנחנו מסוגלים ליצר כל חליפה העולה על רוחכם , כיד הדימיון והרצון אפילו המופרע ביותר שלכם , רק תבקשו ,ונפתלי ,אפילו את מה שאתה רוצה אנחנו מיצרים כבר זמן רב , אז הנה לכם ידידי ,ביקשתם חליפות ,קיבלתם , אני רץ לפתוח לכם את הדלת ... בברכה שירן

שירן 9

New member
נפל לי האסימון...

כן ,אם תתארגנו בקבוצה ,איך אומרים .... יש על מה לדבר!

תרשום אותי

לחליפת הפורום (אולי צריך איזה סמל מיוחד לנו). אני בתחילת הקיץ צריך חליפות צלילה ברמודה 3 מ"מ ו-5 מ"מ. לבני ליאור אוברול צלילה 5 מ"מ. כמובן החליפות צריכות להיות לפי מידה מתאימה. לילה טוב קיסר הדור

yossin

New member
תוסיף אותי

לעניין החליפה עם סמל הפורום אגיע יחד עם הוד קיסרותו

../images/Emo51.gif רבה שירן

אני ממתין לליין החדש של קרייסי שצריך להגיע בימים הקרובים ואז אקבל החלטה, למרות שקשה לי להאמין שאמצא משהו טוב יותר מסקובהפרו, מבלי חלילה לזלזל בתוצרת המקומית אחריה ליבי נוטה מעצם היותה מוצר כחול-לבן...

למעלה