... משעמם לי פה!!
E EleVaTioN New member 13/3/04 #3 צליל זו את????????../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif את כל כך שונה מהפעם האחרונה שראיתי אותךךךךך ואייייייייייי איזו יפה!!!!!!!!!!!!^^ אהבתי נורא את התמונה!!
צליל זו את????????../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif את כל כך שונה מהפעם האחרונה שראיתי אותךךךךך ואייייייייייי איזו יפה!!!!!!!!!!!!^^ אהבתי נורא את התמונה!!
S S m e l l y Cat New member 13/3/04 #6 מג'נטעעעע../images/Emo108.gif את יפהה^^ והתחפושת כוכך שולטתתתת.
T the z girl New member 13/3/04 #7 צליל אך השתניתתת!!! יאא תחפושת נחמדה איך השתנית! איזה מותק חח אני גם אשים תמונות מפורים עוד איזה שבועיים אם הם ייצאו טובות איזה מגניב זה התמונה השנייה שמישהו שמה זז מאחורה וגם את זזת וזה יצא כזה ווווויש כזה
צליל אך השתניתתת!!! יאא תחפושת נחמדה איך השתנית! איזה מותק חח אני גם אשים תמונות מפורים עוד איזה שבועיים אם הם ייצאו טובות איזה מגניב זה התמונה השנייה שמישהו שמה זז מאחורה וגם את זזת וזה יצא כזה ווווויש כזה
E EleVaTioN New member 13/3/04 #5 קרין..../images/Emo129.gif אני מבקשת לא להציף את הפורום בהודעות של משעמם לך לפחות תשרשרי אותן לאיזו הודעת או משו
קרין..../images/Emo129.gif אני מבקשת לא להציף את הפורום בהודעות של משעמם לך לפחות תשרשרי אותן לאיזו הודעת או משו