.

• פותח הנושא acid
  • פורסם בתאריך

S-G-T

New member
...

מי משתמש במחשב ? - חברות ובלה בלה בלה ומשתמשים רגילים ביתיים - למה שמישתמש ביתי (לא בדקתי סטטיסטיקות אבל הייתי אומר שכ 30-40 אחוז מהמחשבים בעולם הם אצל משתמשים פשוטים [אם לא יותר]) - למה שהוא יעבור ללינוקס ? בעיות בהתקנה ליפעמים עיבוד מידע - משחקים לא עובדים - ליפעמים בעיה בעיברית - אז למה לעזעזל שיעבור ללינוקס ?!?! אבטחה ? עמידות ? המשתמש הרגיל שם פס כל עוד המשחקים עובדים ... אם יצרני הלינוקס לא ישנו בהקדם את ה"ידידותיות " למשתמש - למרות הקוד הפתוח והכל - מיקרוסופת תמשיך להביס אותם ... אין מה לעשות - כמה שווינבלואוס (winblows) לא גרועה - לכל אחד שיש רשת או בכלל אנ יבטוח שיש ווינדוס מותקן - לא רק בגלל הנוחות - בגלל אפקת הדומינו ...כן כן - אם לכול בנאדם שלישי יש את זה - אז צריך לדעת לתמוך בזה ... הערכה שלי לעתיד ? יותר כציפיה ... חברות יצרניות קטנות צריכןת להתאחד יותר ... תאימות יותר גדולה - ל מישחקים ושטויות - אם לא אני חושש ... נכון - לא משנה מה בזמן הקרוב החברות הגדולות של הלינוקסים לא יפלו - אבל הקטנות יפלו -ומיקרוסופת תיקח עוד נתח - ועוד ועוד עד שהם לא יאכלו את כולם - וכולנו יודעים שהם יכולים ....קוד פתוח של לינוקס ? מה אם אלו שעבדו על הקוד מקבלים משרות ב - כן כן מיקרוסופת - יותר כסף - משתלם יותר -חים יותר טובים - לא הרבה יעמדו בישביל הסטנדרתים שלהם וידחו את זה .... לכן - אנו - כן כן - אתם - אלו שקוראים את זה - צריכים לקחת את האיניצאטיבה - ולהתקין לינוקס - ולעבוד אתו ! - PEACE !!!

למעלה