תגידו בבקשה מה דעתכם על המכשיר הזה? שווה/ לא שווה ולמה... וזה מחיר ממש טוב כי בשאר האתרים ראיתי את זה במחיר שמתחיל מ-2200 http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3679677
רק שלושה חודשים ברגיל מקבלים שנה... במכירות כאלו יש הרבה תחמונים שתאיך לחפש וזה למה אם אין משהו ממש מיוחד ויוצא דופן אני קונה בחנויות כמו באג כי אפילו שהם יקרים יותר אני תמיד יכול לסמוך עליהם.
המכשיר עצמו מעולה אבל אם אתה רוצה להשקיע טפונת יותר אתה יכול לקנות ipaq 3715 הכולל בתוכות גם מצלמה גם wifi לגלישה באנטרנט גם מלא זכרון מובנה וגם מערכת הפעלה SE. מקווה שעזרתי.
גלישה בכלל לא מעניינת אותי אני מעוניין בעיקר בכתיבה שיהיה מין האוטלוק כזה ויומן ושאני אוכל לעשות לעצמי העות ורשימות...... ותגיד יש שם אינפרא או משהו כזה כי אינ לא מצליח למצוא מפרט טכני שכתוב בו משהו על זה