339 Mio

r0man

New member
339 Mio

תגידו בבקשה מה דעתכם על המכשיר הזה? שווה/ לא שווה ולמה... וזה מחיר ממש טוב כי בשאר האתרים ראיתי את זה במחיר שמתחיל מ-2200 http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3679677

the photograf

New member
שים לב המכשיר מתצוגה!!!!

זה אומר שהמוכרים נתנו לאנשים לגעת לנסות וברוב המקרים שאני ראיתי המכשיר קיבל שריטות ומכות... אבל המכיר שווה בהחלט

r0man

New member
אגב

היה כתוב שזה יכול להיות גם פשוט עודפים, כאילו מאיפה יהיו להם כל כך הרבה מכשירים מתצוגה?

the photograf

New member
חוץ מזה אתה גם מקבל אחריות

רק שלושה חודשים ברגיל מקבלים שנה... במכירות כאלו יש הרבה תחמונים שתאיך לחפש וזה למה אם אין משהו ממש מיוחד ויוצא דופן אני קונה בחנויות כמו באג כי אפילו שהם יקרים יותר אני תמיד יכול לסמוך עליהם.

the photograf

New member
ועוד משהו...

המכשיר עצמו מעולה אבל אם אתה רוצה להשקיע טפונת יותר אתה יכול לקנות ipaq 3715 הכולל בתוכות גם מצלמה גם wifi לגלישה באנטרנט גם מלא זכרון מובנה וגם מערכת הפעלה SE. מקווה שעזרתי.

r0man

New member
אני גם אשמח לעוד דעות...

כי אני דיי סגור על המכשיר אני מחכה למין אישור או אור ירוק...והמצלמה זה לא העיקר לא אכפת לי שגם היהי בלי

the photograf

New member
אני רק אומר

שכמעט באותו המחיר אתה קונה מכשיר הרבה יותר טוב ואני די בטוח שגם אחרים יגידו לך את זה. אתה שומע עצה ממישהו שכבר עשה טעות כזאת
אני קניתי mio 336 בגלל שהייתי עקשן ולא הסכמתי לקנות את ה-3715 ואני למדתי מהטעות שלי...

r0man

New member
יש הבדל גדול במחיר

פה זה 1500 ומה שאתה הצעת זה 2200

2cookie

New member
"חפיף"

מחיר מעולה. זה שהמכשיר מתצוגה לא היה עוצר אותי, בנינו, מוכרים בחנויות לא נלהבים לתת ללקוחות לשחק במכשירים שבארון. מה כבר יכול להיות לא בסדר?

2cookie

New member
מכשיר נחמד מאד לצרכי מולטימדיה

משמע וידאו\MP3\תמונות. אם רוצים גלישה אפשר לדלג עליו.. אבל חוץ מזה הוא עושה טוב מאד את כל השאר.

r0man

New member
אני לא רוצה אותה רק למולטימדיה

גלישה בכלל לא מעניינת אותי אני מעוניין בעיקר בכתיבה שיהיה מין האוטלוק כזה ויומן ושאני אוכל לעשות לעצמי העות ורשימות...... ותגיד יש שם אינפרא או משהו כזה כי אינ לא מצליח למצוא מפרט טכני שכתוב בו משהו על זה

2cookie

New member
יש אינפרא אדום

בדוק את מערכת השוואת מחשבי כף היד לנתונים (קישור ירוק בראש הפורום). סנכרון וניהול זמן כל PPC עושה.

r0man

New member
וואלה תודה

זהו קניתי אותה, רק חבל שאני בגדנע כשזה יגיע...אגב מישהו יודע אולי אם הספקה של שלוש ימים זה אומר דואר רשום או שליח עד הבית..

למעלה