3310 בעייתי

spheonx

New member
3310 בעייתי

אממ..אני לא בטוח אם שאלתי את השאלה הזו בפורום הזה או לא, אז אני שולח שוב לפני כמה חודשים קניתי בחו"ל את המכשיר נוקיה 3310, בדקתי שם אם הכרטיס מתאים, והכל עבד טוב ויפה אחרי הטעינה הראשונה, (שלא הייתה יום שלם, כמו שהמליצו, הייתה משהו כמו 15 שעות) המכשיר פשוט החל להתכבות לו לבד כל פרק זמן לא מוגדר בזמן האחרון המכשיר אפילו כבה בזמן שאני משחק סנייק או שולח הודעה אפילו התוכנה פשוט קופאת לכמה שניות, והאפשרות היחידה שלי היא לנסות לכבות, ואז הוא נכבה ונדלק מחדש, אם אני לא מנסה לכבות, הוא נכבה לבד אחרי כמה שניות מכיוון שיורוקום ישראל לא נותנים שירות למכשיר הזה - אני די תקוע פה עם מכשיר שנכבה כל הזמן (והחוסר בתמיכה העברית די מתחיל להעיק בזמן האחרון) למישהו יש רעיון איך אני יכול לסדר את הבעיה הזו? ואולי גם איך אפשר להתקין עברית? תודה .

תבדוק בבקשה

מה הגרסא של המכשיר, תקיש *#0000# ותרשום פה מה הגרסא. אני דיי בטוח שזאת גרסא ישנה מאוד שעשה בעיות, כי שמעתי איפשהו שה3310 נכבה מעצמו כי יש איזה באג במכשיר. בכל אופן יכול להיות שזו גם בעיה טכנית, שהמכשיר נפל והמגעים של הבטריה השתחררו ולא מתפקדים טוב. תנסה לבדוק את הבטריה עם היא יושבת טוב או לפתוח את המכשיר ולנסות לתקן לבד. כמו כן בטלטיב שמעתי שהם עושים ביטוח על המכשיר הזה למרות שהוא לא נמכר בארץ, אז תלך עליהם אולי הם יוכלו לטפל לך במכשיר. תתקשר 144 ותבקש את המספר של טלטיב.

spheonx

New member
הגירסה:

V04.23 25-01-01 NHM-5 השורה השנייה יצאה קצת הפוך... ואני בהחלט אברר בטלטיב, אם טלטיב לא ייבטחו אז, הלך עליי, הא?

לא הלך עליך...

הגרסא ישנה... אני חושב שזאת בעיה בגרסא, כשיוצא לך להיות בחו"ל תשדרג את הגרסא...

spheonx

New member
כשייצא לי להיות בחו"ל..

אממ... להורים שלי כואב לצאת מחוץ לעיר (ואני מתכוון ל"כואב", קשה לצאת מפה! :)) לא חושב שאני טס לחו"ל בקרוב במקרה הזה... מישו רוצה להחליף 3310? :)

MaD-d0g

New member
הממ רוצה להחליף?

אני מוכן להחליף איתך, בתמורה ל 3310 הצומי שלך אני אתן אריקסון 318. אבל כדי לבצע את ההחלפה, אתה תבוא אלי, אין סיכוי שאני אתקרב למקום מגוריך

rroo

New member
תנסה אולי

אולי במקום כל הבעיות תלך לגלוב ליין הם גם יבדקו לך מה הבעיה ויש להם מישהו שיעשה את התפריט בעיברית ואני חושב שגם גירסה

spheonx

New member
איפה זה זה

איפה הגלובליין הזה? ועדיין לא ניסיתי בטלטיב לא היה לי ממש זמן האמת

למעלה