33 דברים שעושים לנו את זה

ליאן.

New member
33 דברים שעושים לנו את זה ../images/Emo68.gif

לא רק אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. זה בדיוק אותו דבר עם נשים כנסו לכאן.. (תודה לג´סיקה על הלינק
)

ליאן.

New member
איזה עצות ?

אתה מתכוון לרגליים לא מגולחת ופלולות ?
נו טוב, אף אחד לא מושלם..
בהצלחה!

ליאן.

New member
טוב נו...

בטח תשמח אם אני אריב עם טל, כי זה עלול להגרר להתגוששות בבוץ בלבוש מינימלי..
פורום פמניזם זה לא. פמניסטית דגולה אני גם לא. יש דברים שיפריעו לי, בין השאר שובניזם, אבל אני לא אחרים אותם. אני מעלה בפורום ובמאמרי הפורום דברים שגורמים לבנאדם לחשוב קצת ולהגיב לטובה ולרעה וזו חלק ממהות הפורום - הקונפליקטים שביננו, הדעות וההבדלים, המחשבות השונות שבין המינים. לפעמים זה משעשע ופעמים אחרות, ממש לא! לא בטוח שניתן לקבל את הדעות האלה, גם לא צריך לקבל אותן, להגיד שהן לא נכונות גם לא בטוח שאפשר, אבל בהחלט ניתן לדון בהן ולהביע אותן גם כשאינן מקובלות.

טל קר

New member
אין כמו עיתון כבלייזר לגרום לאנשים

לחשוב *קצת*. נורא *קצת*. כי מי שחושב הרבה לא ימצא את עצמו בעיתון. ובקשר לריב עם ליאן - למה? זה שהיא הביאה את הקטע, אז מה? גם אצלי בפורום פמניזם הביאו את הקטע הזה. השאלה היא לאיזו מטרה מובא הקטע ומה התגובות. אגב, ליאן, אם את מעונינת בהתגוששות בבוץ, אני עוברת על מודעות דרושים וראיתי מודעה שתמורת 30,000 שח לחודש מחפשים נשים להתגוששות בבוץ.

טל קר

New member
לאור זה שלא שלחתי קו"ח לעבודה

שצוינה לעיל, ולאור זה שאני עדין מחפשת עבודה, אז כן, תרומות כספיות לתשלום השכ"ד וכו´ יתקבלו בברכה, גם בצ´קים.

ליאן.

New member
תרומות ?

את לא יודעת ששום דבר לא בחינם ? יאללה, בואי נתגוששה לנו, בשביל 30 אלף ואפילו בשביל מחצית מהסכום.
חוץ מזה, שבוץ זה נורא בריא.

טל קר

New member
מזתומרת? תורמים לי והתמורה מגיעה

בעולם הבא
אני בעד שתתגוששי בבוץ עם נוטה להאמין, נראה לי שהוא הגבר היחיד כאן שלא יתפלץ מהבוץ נטול הרקפות.

ליאן.

New member
ברור שקצת... אם מדובר בקטע קליל

לא צריך לחשוב יותר מדי ולנתח..
שימי לב שאת הקטע הנ"ל לא העלתי.. גם לי יש גבולות.

למעלה