33אלות נא לענות

33אלות נא לענות

חברס .. הכנתי חמישים שאלות שיהיה קצת מעניין , תענו אל תזלזלו ,,.. שעת התחלה : שיר שמתנגן ברקע : מידה בנעליים : דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) : דיסק אהוב לא של אמיר : סרט אהוב : סדרה אהובה : יס / הוט / כבלים רגילים בבית : עוד פורום שאני משתמש לפעמים : זמרת אהובה : תמונה שעשתה לי את השבוע : יום שעשה לי את השבוע : יום שהרס לי בשבוע שעבר : תחביב : פסוטר שתלוי בחדר : מחכה ליום : אוהב דובונים / בובות : חטיף אהוב : חטיף שנוא : תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת : סוג פלאפון : חברת פלאפון : אוהב את הים / לא אוהב : גולש בים : פגשתי את אמיר : אוהב את השחקן : אוהב לרקוד / לא אוהב : אוהב לשיר / לא אוהב : אוהב לישון / לא אוהב : שעת סיום :

טעות זה 33 שאלות ועונה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה : 18:08 שיר שמתנגן ברקע : נס אמיר פיי גוטמן מידה בנעליים : 41 דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) : דבש בכוורות דיסק אהוב לא של אמיר : אומפטמפה דנה אינטרנשיונל סרט אהוב : טיטניק סדרה אהובה : דני הוליווד / רבייעיית רן יס / הוט / כבלים רגילים בבית : יס עוד פורום שאני משתמש לפעמים : דנה אינטרנשיונל (וזה מידי פעם) זמרת אהובה : (לא אהובה אהובה) אבל דנה אינטרנשיונל תמונה שעשתה לי את השבוע : אממ .. אין כזאת יום שעשה לי את השבוע : שני הייתי בת''א ופגשתי את בר רפאלי יום שהרס לי בשבוע שעבר : לא נהרס כלום S: תחביב : לרקוד סלסה פסוטר שתלוי בחדר : אמיר פיי גוטמן מאחורי הדלת של הדיסק "דבש בכוורות" מחכה ליום : ראשון אוהב דובונים / בובות : דובונים , הדובים הקטנים והחמודים האלה חטיף אהוב : ביסלי - ברביקיו חטיף שנוא : לא שונא אף חטיף תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת : שלי שהייתי בן 4 עם אחותי בבריכה סוג פלאפון : נוקיה 6085 חברת פלאפון : סלקום .. 0526 אוהב את הים / לא אוהב : חולה על הים גולש בים : לא , סתם אוהב לזרום עם הגלשן לעומק פגשתי את אמיר : לא אף פעם אוהב את השחקן : רן דנקר אוהב לרקוד / לא אוהב : אוהב אוהב לשיר / לא אוהב : לא אוהב אוהב לישון / לא אוהב : אוהב מאוד שעת סיום : 18:12

עונה../images/Emo13.gif

שעת התחלה : 18:34 שיר שמתנגן ברקע : מידה בנעליים : 36 דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) :דבש בכוורות דיסק אהוב לא של אמיר :האוסף של להקת רוקסט סרט אהוב :הנקוק סדרה אהובה :כרגע רביעת רן יס / הוט / כבלים רגילים בבית :יס עוד פורום שאני משתמש לפעמים :פלייסטיישן ומשחקי וידיאו זמרת אהובה :יש המון:קרן פלס,מירי מסיקה,שירי מימון,נינט טייב,דנה אינטרנשיונל ועוד...... תמונה שעשתה לי את השבוע :האמת שאין יום שעשה לי את השבוע :שבת שעבר יום שהרס לי בשבוע שעבר :אין תחביב :משחקי וידאו פסוטר שתלוי בחדר :של אמיר היי פייב,אייל שחר,מרי לו,הלהקה,פיטר פן,ספיד וגלגלי הקסם. מחכה ליום :יום ראשון בעוד שבועיים
אוהב דובונים / בובות :שניהם חטיף אהוב :במבה נוגט חטיף שנוא :אין כזה תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת :תמונות שלי עם אמיר. סוג פלאפון : מוטורולה. חברת פלאפון :אורנג' אוהב את הים / לא אוהב :אוהבת את הים גולש בים :לא פגשתי את אמיר :ברור אוהב את השחקן :גיא לואל אוהב לרקוד / לא אוהב :לא אוהב לשיר / לא אוהב :רק לעצמי אוהב לישון / לא אוהב :כן שעת סיום :18:42

אני ראיתי ביום שלישי..

גמני אהבתי..בעיקר את הקטעים עם הדם[למרות שזה דוחה אבל זה מדליק!] ואני חולה על וויל סמית!!

איך אני חולה על השאלונים החופרים האלה!!!../images/Emo6.gif

שעת התחלה : 20:33 שיר שמתנגן ברקע :לא מתנגן.. אינלי כוח לזה...כואב לי הראששש מידה בנעליים : 41[מזה השאלה הזאת???XD] דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) :אני מכירה יותר את השירים בדבש בכוורות..אז... דיסק אהוב לא של אמיר :אם אלה החיים ומבול..והחדש של איה כורם סרט אהוב : ספיד, ג'אמפ אין, הנקוק[ראיתי לפני כמה ימים-סרטט ענקקק!!] סדרה אהובה :חשופים, האי, השמיניה
יס / הוט / כבלים רגילים בבית :הוט
עוד פורום שאני משתמש לפעמים :קרו פלס, איה כורם[ממש ממש לפעמים] זמרת אהובה : קרן פלס, דנה אינטרנשיונל, איה כורם.. תמונה שעשתה לי את השבוע : יום שעשה לי את השבוע :כל השבוע היה חרא אז לא היה יום כזה..אבל יש יום שעשה לי החיים וזה היום שפגשתי את אמיר פעם ראשונה
יום שהרס לי בשבוע שעבר :הכלתי עם אחותי וכמה ילדים מהשכבה לסרט..ובואו נגיד שלא כל כך רצו שאני אבוא..גם אחותי לא ממש רצתה.. תחביב :לשיר
רולרבליידס..מחשב[?!] פסוטר שתלוי בחדר :אוווו זאת שאלה בשבילי!! חח אממ.. בערך 25 של אמיר, 7 של קרן פלס ועוד כמה של השמיניה והאי מחכה ליום :שאני אהיה סופסוף בת 16 ואני אוכל להירשם לאודישנים של כוכב נולד!! אוהב דובונים / בובות :הא?! חטיף אהוב :במבה!!! ופרינגלס..אבל הכי הכי חריף!! אכלתי עכשיו!!! יאאאמייי!! חטיף שנוא :במבה מתוקה..בעעעע תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת :קולז' שעשיתי בבית חם עם תמונוץ מכל הטיולים והמסיבות שהיו לנו עם כל המדריכות..דיי תכף אני אתחיל לבכות.. סוג פלאפון :חחחח פלאפון?? וואט אר יו טוקינג אבאוט?? חברת פלאפון :מעדיפה את פלאפון.. אבל אינלייי!!!! אוהב את הים / לא אוהב :אוהבת להסתכל..מרחוק..מאוד רחוק!! גולש בים :הלוואיי..זה ניראה כיף.. פגשתי את אמיר :כן..טוב בערך...במפגש פורום זה נחשב?? אוהב את השחקן :אמיר כמובן
יוסף סוויד, עפר שכטר והנרי דוד!! אוהב לרקוד / לא אוהב : מאודדדד!!! היפ הופ... אוהב לשיר / לא אוהב :לייק דעע... אוהב לישון / לא אוהב :בואו נגיד את זה ככה..אני לא אוהבת לקום בבוקר.. שעת סיום :20:43

oOosapiroOo

New member
עווונה

שעת התחלה : 00:08 שיר שמתנגן ברקע :איןO= מידה בנעליים : 39-40 חחעחעח דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) :שנייהם דיסק אהוב לא של אמיר :אממ לא יודעת סרט אהוב:אני לא ממש רואה סרטים סדרה אהובה :החיים זה לא הכל,כוכב נולד.. יס / הוט / כבלים רגילים בבית :הוט!! עוד פורום שאני משתמש לפעמים :גילת הלל,גיא אריאלי,אגם רודברג,ישראל בר און זמרת אהובה :אממ כל מיניי תמונה שעשתה לי את השבוע :אייןןן יום שעשה לי את השבוע :אממ לא יודעת\\= יום שהרס לי בשבוע שעבר :יום שלישי=\\ תחביב :מחשב.. ברור חח פסוטר שתלוי בחדר :אין אחד כזה חח מחכה ליום :לא מחכה אוהב דובונים / בובות :תלוווי חח ,או שבעצם לא ניראה לי שאני אוהבתD= חטיף אהוב :אמ במבה,דובונים,כיפלי קיצר ניראה לי כל החטיפים חח חטיף שנוא :לא ניראה לי שיש כזה תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת :איןO= סוג פלאפון :סוני אריקסון K530I חברת פלאפון :אורנג' אוהב את הים / לא אוהב :אממ אוהבת.. גולש בים :לאא!! פגשתי את אמיר :אף-פעם=( אוהב את השחקן :אם אמיר נחשב לשחקן אז אותו,רן דנקר,גיא אריאלי..ועוד מלאאא.. אוהב לרקוד / לא אוהב : באירועייים אולי חח O_O אוהב לשיר / לא אוהב :כןן,לעצמיי אוהב לישון / לא אוהב :אמממ כןןן אבל מתי שצריך חח שעת סיום :00:15

oOosapiroOo

New member
עווונה

שעת התחלה : 00:08 שיר שמתנגן ברקע :איןO= מידה בנעליים : 39-40 חחעחעח דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) :שנייהם דיסק אהוב לא של אמיר :אממ לא יודעת סרט אהוב:אני לא ממש רואה סרטים סדרה אהובה :החיים זה לא הכל,כוכב נולד.. יס / הוט / כבלים רגילים בבית :הוט!! עוד פורום שאני משתמש לפעמים :גילת הלל,גיא אריאלי,אגם רודברג,ישראל בר און זמרת אהובה :אממ כל מיניי תמונה שעשתה לי את השבוע :אייןןן יום שעשה לי את השבוע :אממ לא יודעת\\= יום שהרס לי בשבוע שעבר :יום שלישי=\\ תחביב :מחשב.. ברור חח פסוטר שתלוי בחדר :אין אחד כזה חח מחכה ליום :לא מחכה אוהב דובונים / בובות :תלוווי חח ,או שבעצם לא ניראה לי שאני אוהבתD= חטיף אהוב :אמ במבה,דובונים,כיפלי קיצר ניראה לי כל החטיפים חח חטיף שנוא :לא ניראה לי שיש כזה תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת :איןO= סוג פלאפון :סוני אריקסון K530I חברת פלאפון :אורנג' אוהב את הים / לא אוהב :אממ אוהבת.. גולש בים :לאא!! פגשתי את אמיר :אף-פעם=( אוהב את השחקן :אם אמיר נחשב לשחקן אז אותו,רן דנקר,גיא אריאלי..ועוד מלאאא.. אוהב לרקוד / לא אוהב : באירועייים אולי חח O_O אוהב לשיר / לא אוהב :כןן,לעצמיי אוהב לישון / לא אוהב :אמממ כןןן אבל מתי שצריך חח שעת סיום :00:15

עונה

שעת התחלה : 12:55 שיר שמתנגן ברקע :של ישראל בר און מידה בנעליים : 38 דיסק אהוב של אמיר (מנטרה / דבש בכוורות) :דבש בכוורות דיסק אהוב לא של אמיר : של עברי לידר =) סרט אהוב : אנשים חכמים סדרה אהובה : חשופים יס / הוט / כבלים רגילים בבית :הוט עוד פורום שאני משתמש לפעמים : - זמרת אהובה : נינט דההה חחח תמונה שעשתה לי את השבוע : נייט יום שעשה לי את השבוע : נייט יום שהרס לי בשבוע שעבר :נייט תחביב : לדבר עם חברים פסוטר שתלוי בחדר : היה של אמיר, עד שקרעו לי אותו :( מחכה ליום : שני אוהב דובונים / בובות : דובונים חטיף אהוב : במבה חטיף שנוא : כיפלי תמונה שיש לי בחדר ממסוגרת : שלי ושל חברה סוג פלאפון : סמונג R510 חברת פלאפון :פלאפון אוהב את הים / לא אוהב : מתה על ים גולש בים : לא פגשתי את אמיר : אמ פעמים פסטיגל, פעם אחת במרכז שהוא היה בחיפה על הראל סקעת. אוהב את השחקן : גיא לואל =] אוהב לרקוד / לא אוהב : לא אוהב לשיר / לא אוהב : לא אוהב לישון / לא אוהב : מאווווד שעת סיום :12:58

למעלה