/

/

החלטתי שבמקום להעמיס על המחשב ועל הפורום במלא הודעות קטנות עם שאלות, לכתוב אותן, כשהן יצטברו לשלוח. אז השאלות שמסתובבות לי בראש בסופשבוע הזה. בראשית הכל, אנחנו הנשמות בחרנו אילו לקחים והתנסויות אנו רוצים, היקום סיפק. איך היקום עושה את זה? (נסתרות דרכיו?), איך אנחנו בחרנו בתחילה במה אנחנו רוצים להתנסות (היינו חייבים להתחיל ברמה המוסרית הכי נמוכה?). הבנתי, שה"קסם" שבי שאנשים שמכירים אותי מדברים עליו הוא הקסם שכולנו מאמינים בו מילדות. אבל מגיע השלב שבו הקסם, החלומות והאמונות האלו נשברים ואז אתה מפסיק להאמין בהם ומגחך עליהם. כאן בדיוק הקטע- בדיוק בשלב הזה אני סירבתי להרפות מהאמונה שלי בקסמה של האהבה. של אהבה נפש, אהבת אמת. פשוט סירבתי מאז שהרגשתי אותה כל כך חיה אי שם בתוכי. זה בדיוק מה שאני עושה עם אנשים שאני פוגשת, אם אני מרגישה שהבן אדם מוכן לזה אני פשוט חושפת בפניו את האמונה הזאת שבי ואז הם רובם נזכרים בדלת הזאת אצלם, שכבר בקושי רואים אותה, ולומדים לפתוח אותה מחדש. אנשים, בניגוד למה שנאמר לי רבות על ידי הוריי, הם לא "יצר לב האדם רע מנעוריו". אני מסרבת להאמין בכך. אני מאמינה לאנשים ניתנת האפשרות להחליט בכל רגע נתון מי ומה הם רוצים להיות, כך מתהווה האופי שלהם. זה שנראה שה"רעים" מנצחים, ודופקים את ה"טובים", זה עניין אחר. אנשים פשוט לומדים מגיל צעיר שהרוע שולט בעולם, אז הם מבינים שגם הם חייבים להיות כך. מה שמשגע אותי הם חברים שלי שמאמינים באותו דבר ויושבים ומסבירים לי שכדי שהעולם ישתנה צריך שיהיו עוד אנשים, כמוני שמאמינים בטוב... שיתרבו אבל יקח לזה זמן. ואני שואלת: למה שאתם בעצמכם לא תשנו את האמונה השורשית הזאת שהרע חזק מדי כבר עכשיו? האם בן אדם שמודע לתכונותיו הטובות, ומדבר עליהן (לא ברברבנות) הוא אדם לא צנוע? כי אני מוצאת את עצמי, כבן אדם שעדיין לא מעריך את עצמו מספיק מכירה לעיתים בתכונותיי הטובות ומדברת עליהן עם אנשים אחרים... באיזה שלב זה ייחשב לי לחוסר צניעות? תהליך שעובר עלי לאחרונה, היה לי קשה לעכל את המלה נס ומשמעותה. אז כל יום, כשאני נוסעת לאשקלון, אני מסתכלת החוצה על העצים הפרחים, החנויות, השמיים, מבני התעשייה, האורות, הגשם, ותופסת באיזה פלא אנחנו חיים ואנחנו פשוט כל כך רגילים אליו. אנחנו הגינו את רעיון המכונית וממש בנינו אותה! אנחנו מסוגלים לערוך על עצמנו מחקרים וללמוד על עצמנו! אנחנו חשבנו על הרעיון של לקרוא ספר, להדפיס אותו על נייר (פלא לכשעצמו) ולהעביר אותו הלאה, אנחנו מסוגלים לדבר בשפה אחת מורכבת כל כך!, שלא לדבר על כמה שפות! אנחנו גילינו את האש! והכל נס, פלא, דברים שכל כך התרגלנו כבר לקיומם... שכבר שכחנו כמה שהם פלאיים, מדהימים. זהו לעת עתה... מגע הקסם

יקירתי "סירבתי להימנע מהאמונה "

האמונות שלנו הם אלו שתוקעות אותנו מלהמשיך הלאה. האמונות שלנו הם ההסברים שלנו ההסברים של האגו שלנו. אם נפרק אמונה נפרק אגו, ונתן למנטל שלנו להמשיך לחיות הלאה. את כותבת כל הזמן שאת מסרבת להאמין .... אולי תתחילי להאמין ואז האמונה גם תראה אחרת ממה שאת רגילה אליה. ואולי היא תתפורר ותיכנס אליה אהבה ממקום טהור. שבת קסומה לך.

אנילה1

New member
מגע הקסם1 , אני ממליצה על שני

ספרים מופלאים. "מסע הנשמות", ו"גורלן של נשמות" של ד"ר מייקל ניוטון הוא פסיכיאטר שתיחקר אנשים בהיפנוזה עמוקה על מצבם כנשמות. מדהים. אחרי שקראתי את הספר הראשון ואני קוראת לאט בספר השני, הרבה דברים התחוורו לי, ונעשיתי יותר רגועה בפנים. מומלץ ביותר. ספרים מקסימים ואופטימיים. על כל השאלות ששאלת, תקבלי תשובה טובה מהספרים האלה. לגבי הרוע בעולם, לאנשים משום מה יותר קל עם רוע מאשר עם אהבה. אבל זה גם עניין של חינוך. כשגרתי בארה"ב, נתקלתי ביותר אנשים טובים מאשר רעים. אז זה גם עניין של תרבות. לגבי הקסם שלך. ברור שאת לא מודעת להשפעת הקסם שלך על אנשים, כי זה את וזה טיבעי לך. רק אחרים יכולים לומר איזו מתנה נפלאה יש בך. והם באמת אומרים את זה כל הזמן. לא סתם בחרת בכינוי מגע הקסם, כי זאת המהות שלך. לפעמים אנחנו נולדים במשפחות שלא מתאימות לאופי האמיתי שלנו. ואז יש המון עבודה להסיר את כל הקליפות הלא מתאימות בכדי להגיע למהות האמיתית. את משתנה מהר מאוד. ועוד מעט תהיי מאוזנת. לא כועסת, לא ממורמרת, ועם חברים מתאימים. מגע הקסם שלך תמיד ישאר ואת תעבירי אותו לאנשים המתאימים. נולדת אופטימית עם מגע קסם.

הפתעת אותי

בכל מה שכתבת יכולתי למצוא את עצמי. כשכתבת שאני משתנה במהירות ממש הופתעתי... כי דווקא היום שמתי לב שאני די מרגישה "תקועה" עובדת על אותם דברים שעבדתי עליהם לפני 4 שנים וכאילו הם לא זזים... כנראה שיעבור עלי שינוי בקרוב... יש סיכוי שאני יוצאת מהבית בקרוב. בינתיים אני מנסה שלא לפתח ציפיות כדי לא להתאכזב אם זה לא יקרה. אם זה יקרה התקדמות הריפוי שלי עם עצמי אמורה לגדול. תודה לך אנילה, תודה על ההשקעה, על האהבה על הנתינה, קטונטי כעת מלדעת איך אנשים מסוגלים לתת בלי לרצות ולצפות לקבל, אני יודע שאני בדרך ושאני עוד אלמד את הכל, כל מה שאני ארגיש מוכנה לו. תודה. מגע הקסם

אנילה1

New member
מגע הקסם, התודה שלך, העובדה

שאני מצליחה לגעת בך זאת המתנה שאני מקבלת ממך. וזה ממש עושה לי טוב. מה אני צריכה עוד? יום אחד (די מהר) גם את תגיעי לדרגה הזאת, כי יש לך את זה.

איל באש

New member
מגע הקסם וכולם- סיפור בור הזפת../images/Emo13.gif

נלקח מתוך הספר "קריון שותפות עם האל" ספר שישי , הוצאת אור-עם. נראה כי האנושות כולה הואטה על ידי זפת, במידה אשר הקשתה עלייהם לכת ממקום אחד למשנהו. הזפת היתה נדבקת לבני האדם בכל מקום שאליו הלכו. אך זו היתה דרך העולם, מפני שייחוס זה היה משותף לאנושות כולה . בכל מקום שהלכו, היתה הזפת נדבקת. היא היתה נצמדת לבגדיהם ומלכלכת אותם , ופעמים רבות (בהתאם לסמיכותה) היתה עוצרת אותם באופן ממשי. בפעמים אחרות היתה מאטה אותם בלבד, אך זה היה המצב עבור כולם, לכן קיבלו זאת. אדם אחד גילה באמצעות הארתו מתנה מן האל. הוא הביע כוונה להיות בעידן החדש, וטען את מתנתו, כאשר עשה זאת , נסוגה הזפת ממנו. וכך, בכל מקום שהלך התרחקה הזפת כאשר צעד אל תוכה ! היא לא דבקה בו עוד. בגדיו תמיד היו נקיים , ובכל מקום שהלך , עשה זאת בקלות , כשהוא גולש ממקום למקום . לא היו עוד מעצורים , לא היו עוד קשיים. כעת, הוא לא הטיף בנוגע למתנה זו, והוא הותיר אותה לעצמו. הוא אמר לעצמו, כי אף כי המתנה עומדת לרשות הכל , היתה אישית מאוד, ולכן החליט כי אין זה הולם להזכיר אותה באוזני האחרים. אולם בטרם חלף זמן רב , הבחינו אלו סביבו כי הזפת אינה מעכבת אותו בשום צורה . ולכן לא חלף זמן רב בטרם שאלו אותו, "מה קרה? כיצד התרחש הדבר? אתה נראה חופשי כל כך - שליו כל כך! בגדיך נקיים תמיד , ואתה מסוגל לחלוף על פנינו במהירות!" ולכן סיפר להם בנכונות על מתנתו האישית מן האל, ורבים מהם הביעו גם הם כוונה לכך. כל אדם קיבל את המתנה , בהתאם לדרגה שבה ביקש אותה , ובתוך זמן קצר, התהלכו רבים מבלי שהזפת תדבק בהם . וכך, במהלך תקופה של זמן , הייתה קבוצה גדולה של אנשים בעלי הארה, אשר שינו עצמם, אך התהליך החל באחד בלבד- שלא דאג אלא לשפר את עצמו. וכך אנו אומרים לכם, האחד ששינה את עצמו גרם גם להבדל עבור רבים- אף כי לא היה כל מאמץ מודע מצדו לעשות זאת.

drall

New member
הסיפור האמיתי

לדעתי הסיפור שהציג אייל איננו נותן את התמונה הנכונה לגבי עלילת הזפת. מה שתואר אכן התרחש , הייתה זפת, היה המואר הראשון וגם היו לו תלמידים. כל זה טוב ויפה , אלא שמנקודה זו התחילה העלילה להסתבך. הרבה אנשים לא ראו בעין יפה את אותה השתחררות של הנאורים מההתבוססות בזפת. היו לזה הרבה סיבות. בעיקרון בני האדם , לא אוהבים כשמבקשים מהם להשתפר והנוכחות של המשוחררים מהזפת הייתה מבחינת יתר האנשים , תזכורת תמידית לכך שהאדם עשוי להגיע לסוג קיום נשגב יותר או לפחות דביק פחות. התזכורת הזאת הייתה ממש מעצבנת. חוץ מכל זה , האנושות הייתה שקועה בזפת כל כך הרבה שנים שהיא כבר התאימה את עצמה אל הזפת. היו מפעלים לזפת והיו אנשים שעבדו במפעלים או ניהלו אותם. היו אנשים שהרוויחו יפה מייעוץ בענייני זפת , המומחים לזפת. שלא תבינו אותי לא נכון. אף אחד לא אהב את הזפת , היא הייתה ונותרה דבר מגעיל, אבל רוב האנשים חשבו שהיא חיונית. לכן הם החליטו להיפטר מהנאורים, מהאנשים שהצליחו להשתחרר מהזפת. הם ריכלו עליהם , לחשו שהם השתגעו , השמיצו אותם בעיתונים ובאיזה שלב פשוט ירו בהם. היו נאורים שהושלכו לבתי הכלא או לבתי חולים לחולי נפש והיו כמה נאורים ברי מזל שסתם גורשו למדבר או להרים ,כי שם אף אחד לא היה חייב לראות אותם. בסוף נשאר רק נאור אחד. הוא ראה מה קרה לחברים שלו ולמורים שלו ולמען האמת , הוא היה חכם יותר. הייתה לו תפיסה חדה ומדוייקת והוא הבין לא רק בזפת אלא גם בבני אדם. הוא ידע שהחיות והצמחים אף פעם לא הוטרדו מהזפת ולכן היא חייבת להיות משהו שהאנשים יצרו מלכתחילה. לכן הוא נקט בגישה שונה. הוא צבע את הבגדים שלו בשחור. הוא ליכלך את עצמו וגרר את הרגליים כמו כולם. כמו כולם הוא התלונן על הזפת , וקיטר עליה וסיפר כמה הוא סובל ממנה. כל בוקר הוא היה מתעורר בבוקר ומעמיד פנים שהנה , הוא שוקע , הוא מתבוסס. והאנשים האמינו לו. קיבלו אותו. התחברו אליו. הם לא חשבו בכלל לזרוק אותו לאיזה בור. אבל עדיין הוא היה חופשי. הוא צעד בעולם בלי לסבול , בלי לשקוע בלי להתלכלך. ובלילות , כשכולם ישנו הוא היה מתרוצץ כמו המוארים , הוא היה מפזז ומדלג , חופשי מכבלים ומאושר. רק הינשופים ראו אותו והעטלפים (למרות שהם לא רואים במיוחד). וככה עד היום , בשעות המתות , בשעות הרפאים הוא יוצא החוצה ומרקד ברחובות. ואם תתעוררו בשלוש בלילה ותשמעו את הכלב שלכם נובח בטירוף , תדעו שאולי הוא ראה שם מישהו מקפץ. לילה טוב ושבוע טוב. דרול

למעלה