....

moshel

New member
זנגווילי החצר בהופעה

progrock production מציגים: ביום שישי ה-6.2.04 שעה 22:30 להקת זנגווילי החצר חוזרים להופיע בתל אביב במועדון הייניקן הבימה קלאב במופע שכולו חגיגת רוק ישראלי מקורי וסוחף לפרטים נוספים והזמנת מקום כנסו לאתר הבית שלנו

choul

New member
מישהו יכול להסביר לי רגע...

משה(פילדי אם אני זוכר נכון..) הוא לא אותו אחד שמופיע בפרסומת של 24 עם ה24 סנטימטר?

choul

New member
יש 24 בכל טלוויזיה

אם יש לך טלוויזיה שיש בה רק ערוץ 1 ו2 אז אין לך אבל אני מאמין שיש לך ממיר רגיל או דיגיטלי או יס או לוידע מה

אתה מאמין לא נכון :)

אין לי תבל רגיל או דיגיטל וגם יס אין לי... ההורים שלי לא מאמינים בכבלים ומתחריו...הם אומרים שזה מקור מידע מיותר שיש בו רק זבל...ולכן יש לי ערוץ אחד שתיים ושלוש ( העורץ הרוסי :))

מורן 1986

New member
גם לי אין כבלים

רק ערוץ אחד ושתיים
באסה !!!
לפחות אני לא לבד

choul

New member
לא מאמינים זה בסדר...

גם ההורים שלי לא האמינו בהתחלה עכשיו הם מסתכלים כל הזמן... חוץ מזה- כל השנים האלה ולא הצלחת לשכנע אותם?

היה לנו פעם...

אבל לפני שנה בערך התנתקנו...פשוט מיותר...וההורים שלי לא רואים טלויזיה...הם יותר מידי עסוקים בעבודה שלהם... אבל אתה מוכן להסביר לי קודם את הפרסומת של ה24 ס"מ??

choul

New member
בטח

יש שם שלוש אנשים מתולתלים כאלה (אני בטוח שאחד מהם זה משה) הם במשתנות ומתלהבים מה-ז' של פילדי ואז הם מביאים סרגל של 30 ס"מ לאחד יש 6 לשני 15 ולפילדי 24

חחחחחחחחחחחחחח !

כבר הרבה זמן שאין לפילדי תלתלים כי הוא התגייס... וזאת בהחלט פרסומת הזויה !!

bugib

New member
צריך להיות לך

24 זה ערוץ מסחרי ומשדרים אותו לכל טלוויזיה בישראל(או לפחות הם אמורים לשדר את זה)

גם ערוץ 10...

ערוץ מסחרי אבל בשבילו צריך לווין...ככה אפשר גם לקלוט סטאר וורלד ועוד כל מיני תחנות מחו"ל...אבל מכיון שזה לא חסר אני לא צריכה או רוצה את הערוצים האלו...

מורן 1986

New member
יפה אמרת ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo9.gif

למעלה