317

שלטון

New member
317../images/Emo58.gif

פרק די טוב. רק מה יש לסדרה הזאת משנות השמונים?! קודם כל פוראבר יאנג ועכשיו זה.... כאילו פאק זה אמור טיפה לחדש וחוץ מזה הכל טוב :)

f10

New member
תכתבי

The OC XYZ (ס-מספר עונה. YZ - מספר פרק) בשביל פרק 317: The OC 317 תמיד עובד. עם DC זה אצלך על המחשב תוך חצי שעה.

../images/Emo58.gif317../images/Emo58.gif

הפרק היה טוב, וממש נהניתי לצפות בו, אבל היתה לי הרגשה שהוא יכל להיות טוב יותר, היתה יותר מידי התמקדות במריסה ובג'ולי-ניל, שבאמת העניין שהכי עניין אותי בפרק הזה היה ראיין והנסיעה של סנדי להביא את אמא שלו. קירסטין- אהבתי !! סוף סוף יש לנו קצת סצנות שהיא אימאית, ממש התגעגעתי לזה, הסצנה שהיא אומרת לראיין שהוא צריך לדבר עם מריסה והסצנה שהיא מדברת עם סנדי לגבי להביא את דון למסיבה של ראיין, היו מהאהובות עלי שלא נדבר על הסצנה הפותחת במטבח על כל הכוהנים שהיתה ממש טובה לדעתי. סנדי-גם כאן, יש שיפור בעיקר בגזרת האבהות, אחרי הפרק האחרון שבו הוא היה קצת חמור, נהניתי לצפות. והחיבוק שלו עם ראיין אוייייי זה היה כזה מושי מושי מתוק !!! סת'- חמוד חמוד חמוד !!!! כבר הרבה זמן שלא ראינו פרק שבו הוא היה ממש ממש מצחיק ברמה של עונה ראשונה. כל הקטע עם המסיבה, ה"קאבוי ראיין" "הכבאי ראיין" חחחחחחחח נקרעתי מצחוק, והקטע שראיין וסת' לחצו ידיים אחרי שסת' הציג את הלהקה היה מצחיק ביותר. סאמר- הבחורה הזאת משעממת אותי !! אני מעדיפה לראות צבע מתייבש, איך אנשים אוהבים אותה ??... זה מעבר לבינתי !!! ג'ולי וניל- הם זזים לאט מידי וזה מתחיל קצת לעצבן. מריסה- הנפילה שלה מהמדרגות היתה לגמרי מגוחכת ו"אובר דרמטית", ולא נמאס לה לשבת כל היום במגדל המציל ? אני שואלת אותכם... מה קורה עם הבחורה הזאת ? מריסה וולצ'אק- אוקיי, וולצ'אק לגמרי חתיך, אבל השחקן שמשחק אותו הוא לא הכי מוכשר שבעולם, לא הצלחתי להתרגש מהם יותר מידיי, יש לי הרגשה שהוא כזה קרייפי, מה הוא עוקב אחריה כל כך ? ועוד משהו שמטריד אותי, למה הוא נתן לה לשתות למה ?? אלוהים עכשיו אנחנו נחזור למריסה הבכיינית ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *פרצוף מבוהל* ראיין- גאד !!! אני רוצה להכנס למסך של המחשב ולחבק אותו, רמת החתיכות שהוא הגיע אליה בפרק הזה, היא שיא חדש עבורו
איך אהבתי איך שהוא נראה עם החולצה המאובקת ומדיי העבודה. וכל הקטעים שהוא דיבר על אמא שלו אווווו כזה חמוד !!! והתמונה שהיא שלחה לו *נאנחת (ולא במובן שפרדי היה רוצה)* ראיין היה מושלם בפרק הזה, למרות שהוא מושלם בכל פרק,אבל בפרק הזה במיוחד. ראיין סיידי- יש בינהם כימיה, היא שחקנית טובה, היא נראית טוב, ראיין נראה מצויין, אממממ כן בהחלט אהבתי !!! אחד הסצנות היותר מרגשות בפרק, היתה הסצנה שראיין ומריסה נזכרים בשהות שלהם ב" מודל הום" וחשבתי שהיא סצנה מצויינת שהמשחק והצילום שלה היו מעולים, ומלבד הנפילה המטומטמת של מריסה, היא היתה מושלמת, חשבתי שינגנו את הללויה בסצנה הזאת, אבל גם השיר שנוגן היה טוב. כרגיל- מחכה לכם בקומונה, קישור לטורנט וקישור ישיר לכל הפרק- אני רק מבקשת, אם אתם נכנסים לקומונה ומורידים, נא להגיב !!! זה עניין של נימוס בסיסי, אם לא יהיו תגובות השבוע, הקומונה תהפוך לקומונה סגורה לחברים בלבד. לגביי הטריילר לפרק הבא- אם אתם לא רוצים לקרוא מידע על הפרק הבא, אל תמשיכו לקרוא. אוווווווווו !!! ראיתים את ג'ס ?? יאייי אהבתי אותה בעונה השניה !!! ומריסה ומאט ??????? WTF ??? אוחחחח מריסה, כבר נמאס לי להגיד לך את זה אבל את סתומה !!! והיה גם קטע שעבר ממש מהר, אבל נראה לי שהראו את ראיין שוכב עם סיידי (לא בטוחה במאה אחוז לגביי זה כי זה היה ממש מהיר).

שלטון

New member
האמת ש../images/Emo58.gif318

נראה לי שזה דווקא מריסה וולצ'אק שמה. לפי מה שאני מבין מריסה תתחיל עם וולצ'אק וריאן וסיידי לא יתממשו או משהו...

../images/Emo58.gif318+319

יש לי תמונות שפירסמו, שממש רואים את מריסה ווולצ'אק כמעט ערומים. וכנראה הם "עושים את זה" אבל בקליפ זה נראה כמו ריאן, נראה לי ששניהם (גם מריסה וגם ריאן) שוכבים עם אנשים אחרים. לגבי ריאן וסיידי וזה שהם לא יתממשו, יכול להיות שהכוונה שמערכת היחסים לא תממש, כי אני דיי בטוחה שסיידי עוזבת ב-319

שלטון

New member
אז ../images/Emo58.gif

ריאן וסיידי ישכבו או לא? יודעת מה עזבי ישכבו יש מצב שהם אפילו לא מתנשקים או משהו לא זה יהיה די מבאס

S T R O B L E

New member
ראיתם את הפרק שהיה אתמול ? (17)

של העונה השלישית? יאוו איזה באסה עם ראיין ומריסה =/ היא תלך עם הבן זונה הזה !!! וסיידי הזאת חמודההההההההה =] היה פרק יפה לאללה לעומת הפרק שלפניו...בכלל..כל העונה השלישית טיפה חלשה. מה דעתכם?

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif מעליי, נא לשים לב.

מה גם שיש שרשור לפרק הזה.

אפשר לדעת למה אתם מדברים על

הפרקים המתקדמים בהרבה מאתנו? ואיפה אתם רואים אותם?

הם רואים בקצב של ארה"ב.

מורידים את הפרקים ששודרו שם בעזרת תוכנות לא חוקיות.

nikeman

New member
אחלה פרק, יש רשימת שירים של הפרק?

איפה אפשר לראות את כל השירים שהיו בפרק ?

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif317../images/Emo58.gif

בהחלט פרק טוב וכיפי אבל אני מסכים פה עם מיכל שהיה משהו חסר. כשנגמר הפרק חשבתי - מה, זהו?! הרבה דברים קרו אבל כאילו לא קרה משהו משמעותי באמת. הפרק זרם אבל על מים רגועים מדי בשביל האו סי. היה כיף, כיף שהיה ונחכה לשבוע הבא

Aviad1987

New member
ואני חייב לציין לטוב ../images/Emo58.gif

את העריכה והבימוי בקטע של הפלאשבקים ומריסה נופלת במקביל לריאן שומע את הדיסק מאותו פרק. עשו את זה מושלם וזה העלה הרבה זכרונות
(בואנה איך הם השתנו
)

למעלה