.......

.......

שלח לי שקט טוב מוגן שלח לי שקט מענן שלח לי שקט ממוכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקופסה מארץ רחוקה שלח לי שקט מאורגן שלח לי שקט מעודכן שלח לי שקט מפואר תשלח לי שקט מהכפר תשלח לי שקט בקופסה מארץ רחוקה שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי שלח לי שקט מהודר שלח לי שקט מאולתר שלח לי שקט ירח תשלח לי שקט בין כוכבים תשלח לי שקט בקופסה מארץ רחוקה <יונה וולך> זהו? הסתיימה הסאגה?

מיני מלית - אמן כן יהי רצון!!

אני פחות אדם של פיוט ושירים אבל שמחתי לשקט שלך ששלחת לנו הפעם

jello

New member
../images/Emo140.gif

כי זה מה שצריך להיות עכשיו למעלה

רומי 3

New member
שקט זה טוב או רע? תלוי...

לדעתי השקט בפורום אינו טוב...וחבל.יש אכן מצוי ויש רצוי, לא תמיד ישנה חפיפה, אבל במאזן האינטרסים האינטרנטים, נדמה לי ששכרו של הפורום יצא בהפסדו. ואולי לא-תלוי את מי שואלים

שקט ורעש

כשהם באים במידה הנכונה , שניהם ברוכים. נשאלת השאלה המהותית, מהי המידה הנכונה? כאחת שנמצאת כל היום ברעש, השקט פה טוב לי, נעים לי, נעימה לי ההתנהלות האיטית שכאן, ואם אני מחפשת רעש לעיתים, ולעיתים זה חסר לי,אז אני מוצאת לי פורומים יותר רועשים. למה לא לכבד את המקום הזה, שמארח אותי בחמימות.... חסרים פורומים בתפוז בפרט ובנט בכלל? שני פתגמים תמיד מנחים אותי.... "חיה ותן לחיות" "ברומא נהג כרומאי" כמה @שוט, אלמנטרי. ואכן צדקת, תלוי את מי שואלים.
לילה טוב

למעלה