..............

EROTOMANIA

New member
..............

בואו נדבר על מבטא, הא? לאחרונה דיברתי עם החברה הכי טובה מישראל, והיא טענה שפיתחתי לי מבטא פרחי אמריקאי משהו. אבל ממש. ידעתי שבטח איבדתי את הטאץ' הישראלי שלי או משהו, אבל מכיוון שלא דיברתי עברית כל כך הרבה זמן, זה נשמע לי מוזר שאני מנסה לדבר אז אני פשוט לא מדברת. מכירים את זה? לא ידעתי שזה כל כך נורא אצלי... זה מרגיז אותי נורא כי לפני שעברתי הבטחתי לעצמי שאני אדבר עם אנשים מישראל כל הזמן ואשאר עם המבטא הישראלי. ועכשיו אני נשמעת כמו התיירים האלה ברחוב עם החולצות הלבנות, הכובע והמפה בידיים... ספרו משהו. כולם נעלמו ואין לי מה לעשות.

Odish16

New member
לא יועת איך המבטא שלי

נשמע, שירן שמעה אותי..אבל אני עדין חושבת שיש לי מבטא ישראלי.. המממ, לשירן נשאר המבטא..למרות שירד לה הדיבור הצפונבוני..חחחחח אל תעלבי מותק זה רק לטובה אוהבת!

../images/Emo46.gif

צפונבוני? מתי היה לי דיבור צפונבוני? ועדיין יש לי מבטא ישראלי למרות שאמרו לי שהוא השתנה... (?) לאודליה אין מבטא ישראלי, לא יודעת... המבטא (מודה, גם שלי) נהיה חלק כזה. בלי ר"יש בולטת (לא, לא כמו של הערסים. אני מדברת כשמדברים-רגיל) התרגלתי לבטא את הר"יש כשהיא לא ממש בולטת, לא יודעת למה.. וגם קשה להסביר. ואני גם לא מבטאת את ה-ה' ואת ה-ע'... לא יודעת, הכל נשמע עם א'... חחח
האמת, אין לי ממש מושג איך אני מדברת, אבל אני מרגישה שקצת השתנה לי המבטא הישראלי...

למעלה