31.12

yoyoyud

New member
31.12

מה אתם מתכוונים לעשות בסילבסטר

hodaya17

New member
לישון..ZzZzZz

אני כל פעם בהלם מחדש איך אנשים מסוגלים לחגוג את ה"חג" הזה... כידוע סילבסטר לא היה פחות נורא מהיטלר......

Gezer

New member
יש הבדל...

בין אנטישמי דתי לפני אלפיים שנה לאנטישמיות המודרנית על רקע גזעי.. היטלר הרבה, הרבה יותר גרוע..

hodaya17

New member
אני לא מוצאת עדיין את ההבדל..

הזמן הוא לא גורם משפיע...השואה אולי קרובה יותר והיא הרבה יותר מוחשית וכואבת (מה לעשות זה טבעי שעם הזמן...) אבל אסור לשכוח את כל הנבלות גם מההיסטוריה הרחוקה אתה לא יכול לשפוט מי היה גרוע יותר.... אנטישמיות גזעית או על פי דת זה לא משנה.... אסור לעשות דברים כאלה... ובטח שלא לחגוג חג על שמו... וחוץ מזה שאנחנו יהודים ויש לנו מספיק חגים משלנו שאבותינו הקריבו את חייהם כדי לקיים אותם ובתקופה שלנו כ"כ מזלזלים בשורשים...אני לא מבינה למה תמיד החגים הזרים קורצים יותר.. מה רע בראש השנה?! טוב די עם הפלצנות.. פשוט קחו את זה כנקודה למחשבה...

jimorrison

New member
כמו תמיד חברים..ובטח בעין הוד יש

מסיבה...יהיה מצחיק...ואתה?

jimorrison

New member
אי אפשר סיפור ארוך...לא נורא

חחח כן אני יודע שגם לך יש בעיה כזאת

לבהות באוויר בחוסר מטרה ../images/Emo9.gif

או בבית של איילת. או בבית קפה. או בבית של יובל. נארמ. החלטות החלטות.

catch 2 2

New member
ככה !

נשתלט על תחנות הרדיו ונשדר להם לד זפלין ופינק פלויד עד שיאבדו עצמם לדעת .. נשתלט על הוצאות העיתונים-גם על וסטי! ועל מכונות הדפוס ,כך נדפיס כל יום את מילות השירים, ובהן נשתול מסרים משעבדים . נצעיד את כל המאזינים אל עבר תחנות הפיס המקומיות וכשהם יזרימו את מיטב כספם אנו נהיה מצידם השני של אותם ביתנים ונגרוף רווחים... מואה מואה ההא הא הא האאא כמובן שאף אחד לא יזכה בהגרלה כי כולם יהיו משועבדים למקלטי הרדיו, נוציא את קופסאות הטלויזיה מחוץ לחוק,וגם ככה ,אם מישהו יעז להדליק ולהמרות , הוא יתקל גם שם בהשמעה חוזרת ונשנית של הלהקות בצורת הקריוקי עם הכדור המקפץ ממילה למילה ,יחד עם המוזיקה בסנכרון מושלם! אחרי שנאסוף מספיק כסף , נשתמש בכולו כדי ללקט דגימות דנא של בונהם. נלקט את צמרת המוחות העולמית העוסקים במיפוי הגנום האנושי ומומחים בשיבוט וכל העסק הקשור... נאחד את לד זפלין ונציב אותם על במות מפוארות ברחבי העולם. נפייס את הפינק פלויד ויחד עם לד זפלין , נצא ל מסע הופעות כלל עולמי תוך כדי שאנחנו גורפים טריליונים מההופעה הכפולה ,תחילה בכל ערי הבירות ולאט לאט בערים הגדולות בתבל!

AreYouPonderingWhatI'mPondering?

Of course brain. But how are we suppose to find 300 in heat cows, wearing red thongs? מואהאהאהאהאהאה

למעלה