!

!

היום באתי להמליץ לכם על פרק 22 בתכנית הטלוויזיה "ג'ק הסמוראי" (או כמו שזה נקרא באנגלית: "samurai jack"). אז לפני שאני אפרט על הפרק אולי כדאי שאני אגיד כמה מילים על התכנית, כי הרי קרוב לוודאי שרובכם (או אפילו כולכם) לא מכירים אותה! אני אזהיר כבר מראש: ג''ק הסמוראי זו תכנית מצוירת, אבל לפני שאתם מתחילים במניירות ה"יוו אני קווול אני בוגר סרטים מצוירים זה לא לרמה שלי!" תשתקו רגע ותקשיבו עד הסוף. למרות שזו סדרה מצוירת היא מגניפה בטירוף, אולי העלילה קצת ילדותית אבל האקשן שם יוצא מן הכלל (ובעצם... כשחושבים על זה... להרבה מאוד סדרות אקשן אמריקאיות כמו "נאש ברדיג'ס" ו"ווקר" יש עלילה ילדותית ולינארית... זה לא גורם לנו שלא לאהוב אותן, נכון?). בכל מקרה, העלילה שם מספרת על איזה יצור ענקי ומרושע בשם "אקו" אשר שולח את ג'ק - שהוא לוחם מאומן היטב - לעתיד, שם הוא רואה כיצד כל העולם נשלט על ידי אותו יצור. הוא צריך למצוא דרך לחזור לעבר בכדי לעצור את אקו מלגרום לכל ההתרחשויות הללו. אבל עזבו אתכם מעלילה, במילא כל קשר בינה לבין הפרקים הוא מקרי בהחלט! עכשיו הפרק שאני ממליץ עליו הוא כולו מרדף אחד גדול! אקו שולח ציידים לתפוס את ג'ק וג'ק נאלץ לברוח על חייו... מדובר בחצי שעה טהורה של אקשן! בלי הפסקות! מומלץ ביותר!!! אז איך משיגים את הפרק הזה? פשוט מאוד, נכנסים לק*זה או דומותיה ומחפשים: "samurai jack episode 22" או לחלופין: "samurai jack XXII" תהנו... נ.ב אני יודע שלהרבה מתלהבים בפורום הזה פשוט בא לחטוף את המקלדת ולהגיב: "סדרה מצוירת?! פחחחחחחחחחחחחחחחחח" אז אני מבקש: שמרו על מרץ האינפיטילות הזה, לפחות עד שתראו את הפרק"

DesertRose1

New member
שמעתי על זה..../images/Emo26.gif ../images/Emo11.gif

אבל אפעם לא ראיתי את זה

זה בערוץ 6...

הפרקים בדרך כלל נחמדים אבל אף אחד מהם לא משתווה לפרק שהמלצתי עליו! תורידי אותו מק*זה!

rds15

New member
לא רק, ראיתי את זה פעם גם בקרטון

נטורק ומהשתי דקות שראיתי זה נראה ממש מפגר... מתאים לך להמליץ על דברים מפגרים...

ולך מתאים לקבוע את דעתך

רק משתי דקות שראית... בגלל זה אתה רואה רק סדרות מוכרות (כגון "24" ו"באפי"), כדי שתוכל להיות בטוח שהן סדרות טובות גם בלי לבזבז עליהם חצי שעה חס וחלילה...

rds15

New member
קודם כל אני לא רואה רק סדרות מוכרות

אני רואה גם הרבה סדרות שאף אחד לא שמע עליהם ואני גם לא רואה רק 24 ובאפי, וגם באפי כבר נגמרה אז אין יותר מה לראות וממה שראיתי הסדרה הזאת היא ממש מפגרת, הג'ק הזה (גניבת שם!!!) נלחם באיזה יצור, רואים איזה מישהו בשחור, ג'ק עובר ליער ונלחם בעוד שני יצורים מה מעניין בזה???

תן לי שם של סדרה לא מפורסמת שאתה

רואה! ואני לא יודע מה מעניין בפרק שראית כי אני לא ראיתי אותו... אני רק יודע שהפרק שהמלצתי עליו הוא ממש ממש טוף! אומנם אין בו עלילה אבל הוא מגניף לאללה! תראה אותו ואז תבכה לי על כמה שזה מפגר כמה שאתה רוצה, הולך?

rds15

New member
בבקשה, שם של סדרה אחת

על טרו קולניג שמעת אי פעם?

אל תמציא שמות!

בטח שמת פתחת במדריך תכניות את המדריך של AXN וכתבת את הסדרה הראשונה שמצאת... וגם אם אתה באמת רואה את הסדרה הזאת זה בטח אחרי שניג'סו לך קשות... אחרת לא היית טורח לראות, כי הרי "זאת לא סדרה מפורסמת"

rds15

New member
קודם כל זאת סדרה שלא משודרת בארץ

אז לא פתחתי סתם מדריך שידורים של AXN ולקחתי את הסרדה הראשונה שראיתי ואף אחד לא נדנד לי או שכנע אותי לראות את זה, קראתי על הסדרה הזאת עוד לפני שהיא התחילה ומהרגע שהיא יצאה בארה"ב אני רואה אותה!!! אז אל תזבל תשכל על שטויות שאתה לא יודע!!!

כן כן... כמובן

לא ניג'סו לך שעות עד שהועלת בטובך לראות... או שבעצם... יכול להיות שבאמת מיוזמתך ראית... אולי הסדרה הזאת מפורסמת בארה"ב או באירופה

erorr

New member
erorr

ההצבעה לתחרות פרסי האוסקר לסדרות האקשן הטבות ביותר: א-4 ב-5 ג-4 ד-5 ה-2

100police

New member
ג'ק סמוראי cool

אז כולם שואלים איך צצתי פתאום, אני מתוודה, דני ביקש ממני להגיב על ההודעה הזאת. אבל התכוונתי שלא להגיב כשחשבתי שזו סתם הודעה מפגרת ואינפנטילית. אבל לא! זה סמוראי ג'ק! התוכנית הכי מגניפית שקיימת בעולם! קטעי אקשן מרהיבים! אני זה שגרמתי לדני לראות את הסדרה מכלתחילה...... ודני- מה זה "פרק 22 טוב!"?! כל הפרקים מצויינים! תענוג לראות כל פרק ופרק! זו תוכנית כזאת מדהימה! ותאמינו לי שאני מכיר אנשים הרבה יותר מבוגרים מכן שאוהבים את הסדרה הזאת.... לסיכום he is back back from the past samurai jack! (מילות הפתיחה של הסדרה)

למעלה