308 - My 15 Seconds

steelwater

New member
308 - My 15 Seconds

טוב, אז כמה זמן שלא כתבתי סיכומי פרקים למרות שראיתי פרקים חדשים. גם כי הפורום לא מתפקד וזה מבאס לכתוב כשאף אחד לא מגיב וגם כי סתם לא היה לי כוח או זמן. טוב רוב הסיכויים שזמן היה לי חחח. אז בטח לא היה לי כוח. אני מצטערת שזה יהיה ארוך. אני יודעת שאני נוטה לבלבל את המוח פה אז אני מצטערת.
ספויילרים לפרקים 307 ול-308 בעונה השלישית. אם אתם לא רוצים לדעת מה קורה ב-307 וב-308 אז אל תקראו. אבל יש הערה חשובה אז תקראו חחח. התחלתי לראות את My Advice To You - 307 אבל מישומה ה-DVD קפץ לי כל הזמן וזה היה ממש מעצבן! אני ממש מקווה שזה היה די חד פעמי ושהדיסק לא דפוק או משהו. בפרק הזה ג'ידי פוגש את דני והיא מתחילה איתו והוא לא נענה לה אבל בסוף הפרק הוא מתחרט ומציע לה לצאת איתו. ואז הוא מגלה שהיא אחות של ג'ורדן וזה פשוט גדול חחח! לצערי כבר ידעתי את זה כי קראתי בכל מיני מקומות כמו פה בפורום אבל זה משהו שקשה לא לדעת אם מתסכלים באתרים של סקראבס אני מניחה. בפרק אחרי הם כבר במיטה. גם כסקראבס נוטים לשים מערכות יחסים שלמות בפרק אחד, שזה משהו שמאד מעצבן אותי!!!, וגם כי נראה לי שכבר בפגישה השנייה הם שוכבים חחח. זה שג'ידי רוקד בשם בעירום זה ממש נוראי וחסר טעם טוב. בלאה... אבל כמובן שהוא ממש ממש ממש ממש ממש סקסי כשהוא עירום. וגם שהוא לא חחח! טוב, זה פרק ממש טוב. מעולה. באמת אחד מאלה שיותר אהבתי. זה נורא מצחיק שג'ידי ופרי מבלים את זהמן שלהם ביחד גם בביה"ח וגם בבית חחח. זה גם ממש חמוד לראות אותם ככה. זה ממש מוזר שג'ידי ודני יוצאים לכל-כך הרבה פגישות עם פרי וג'ורדן. אני מקווה שהם גם יצאו הרבה לבד. אני מניחה שגם אם הוא בא אליה אז הוא יראה הרבה את פרי אבל הייתי חושבת שיותר הגיוני שהיא תבוא יותר לישון אצלו. אולי הוא פשוט רוצה להיות קרוב לפרי חחח. שאר הסיפורים גם ממש טובים אבל כששומעים את מה שקלסו שומע זה ממש מפחיד וגם כל העסק אם זה שהוא חורר לעצמו את עור התוף או משהו זה ממש מפחיד. אוקי, עכשיו להערה החשובה! רציתי לכתוב על זה כבר לא מזמן אלב מישומה לא כתבתי. אני חושבת שכבר כתבתי על זה פעם. יצא לי לראות שוב איזה פרק מהעונה השנייה שג'ידי יוצא עם אליוט ויש קטע שהיא אומר לו משהו ופרי מחקה אותה בציניות. במשפט היא קוראת לג'ידי בשם שלו אז כשפרי מחקה אותה הוא מחקה את המשפט אותו דבר! והוא אומר ג'ידי! זה עיצבן אותי ממש. זה מגעיל מצד פרי שהוא קורא ככה לג'ידי אבל זה כל הקטע בסדרה ולכן כשהחושבים שהוא לא קרא לו ככה אף פעם חוץ מבפרק השני זה כל-כך הרבה יותר מדהים, טוב ומרגש כשהוא קורא לו ככה אחרי הרבה שנים בקטע שהוא באמת מתכוון לזה ושזה ממש חשוב לשניהם. בפרק שראיתי ג'ידי, דני, פרי וג'ורדן נמצאים על גלגל ענק ואז פרי מספר לדני שג'ידי שכב עם ג'ורדן ובמקרה יש בעיה בגלגל הענק והם נתקעים שם לכמה זמן. זה ממש מגעיל מפרי שהוא עושה את זה אבל הוא ממש צוחק ואחרי זה רואים שהיא לא נפגעת מזה וכל זה אלה מזה שג'ידי לא הקשיב לה כשהיא אמרה לו שהיא מתאהבת בו אבל כשפרי אומר לה את זה הוא קורא לג'ידי ג'ידי! נו באמת! זה ממש מעצבן שהוא כל הזמן קורא לו ככה. זה הורס את כל הקטע.אני לא יודעת אם הכותבים עושים את בכוונה או שהם פשוט עושים את זה בטעות. אני לא בטוחה מאני מעדיפה אבל נראה לי שאת האופציה השנייה. הקטע עם ה-15 שניות ממש עצוב ומסכנה ג'יל הזאת. היא מדוכאת ופוגעת בעצמה ואף אחד לא ממש שם עליה. זה ממש חמוד שהם מבינים את זה בסוף ועוזבים את הארוחה כדי ללכת ולדאוג לה. זה ממש יפה לראות כמה איכפת הלם מהעבודה שלהם. אני מקווה שיש גם רופאים כאלו במציאות ואני מקווה שיש הרבה כאלו.

steelwater

New member
אה ורציתי להוסיף

שכחתי לכתוב את זה. השיר Please don't take a pictuer של REM הוא גם שיר ממש טוב וחמוד והיה ממש כיף לשמוע אותו בסדרה וגם הוא היה ממש מתאים לסצינה וזה היה חמוד כזה.

Angelus

New member
הקטע שהוא רוקד בעירום

גדול
שמחתי לקרוא שוב את הסיכומים שלך. הם פשוט טובים.

steelwater

New member
תודה../images/Emo9.gif

לא מטריד אותך שהוא כל הזמן קורא לו ג'ידי והורס את כל הקטע של לו לקרוא לו כמעט בשם שלו?!

לדעתי,

זה לא רק חמוד אלא ענק! הקטע שהם כול הזמן בבית של קוקס.. אני נשפכתי מצחוק מזה... אני חייבת תדיוידי של הכל @$ :[ זה ממש מצחיק שאת קוראת לקוקס - פרי.. אפילו מטריד |שוטר|

steelwater

New member
את צודקת

זה אל רק חמוד, זה ענק!!! כשראיתי את הקטעים האלו היה לי חיוך גדול על הפרצוף. זה כל-כך מצחיק וכיף לראות את פרי סובל מזה חחח! למרות שיש סיכוי גדול שהוא דווקא נהנה מזה ולא כל-כך סובל מזה. למה זה מטריד שאני קוראת לדר' קוקס פרי?
חחח לא יודעת, לפעמים מתאים לי יותר לקרוא לו לו דר' קוקס ולפעמים מתאים לי יותר לקרוא לו פרי.

לא יודעת

פרי זה מוזר, זה פשוט מוזר לקרוא לו ככה.. לא יודעת זה כאילו ממעיט מגדולתו של דה דר' קוקס !

למעלה