308

shujiko

New member
308 ../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד,לא יותר. הפתיחה הייתה כמו כמעט כל פרק של האוס והמקרה לא היה ממש מעניין. היו כמה התקדמיות ביחסים של האוס-וילסון אבל בקושי. אני מקווה שפרק הבא יהיה טוב. למישהו יש פרומו לפרק הבא?

Papito

New member
כמה התקדמויות?

הם הפסיקו לדבר!! ראית את סצינת הסיום? הוא אשכרה נתן לו לשבת לחכות לאוטובוס לבד בקור, בזמן שהוא עבר עם האופנוע. הPOTW, דווקא כן היה מעניין, ושוב פעם האוס הוכיח שבני האדם זה חרא של יצורים. אהבתי גם את המשחק שהוא שיחק, עם הבדיקה לכל אחד. בפעם השנייה שצפיתי בו אהבתי אותו יותר מהפעם הראשונה

Papito

New member
אויי נו באמת...לא רוצה טוב?

אני חי לפי הגיון. אני לא מצפה שמישהו יהיה אידיוט מספיק כדי לחשוב שבשרשור שהכותרת שלו היא 308 ואייקון של ספוילר יהיה פרט שהוא לא ספויילר

../images/Emo58.gif

מסכימה, הוא אמנם טוב אבל פחות מהקודמים. כמעט בלי שום התפתחויות. מה שכן, השיער של וילסון ארוך מדי
והחולה היה מעניין

ketas

New member
../images/Emo58.gif

יש לך תמונה של וילסון עם השיער הארוך?

Papito

New member
Patrick Fugit

שיחק את הילד\עיתונאי בכמעט מפורסמים שהוא אחלה סרט בפני עצמו.

o r t a l i t

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

דווקא אני ממש ממש אהבתי את התקדמות מבחינה עונתית בפרק.. האוס-וילסון היה מרווה בטירוף... המרשמים, עם פורמן, צ'ייס וקמרון, ואחכ גם קאדי.. העיניין עם החולה גם היה נחמד. אהבתי את המסקנה P:

רקפת6

New member
אני נורא אהבתי (ספויילר)

את המטופל, את המשחק, את ההתמכרות של האוס, הכל בעיקר את הקטעים ש קמרון מתעללת במטופל - טוב לדעת שגם היא מסוגלת להיות כלבה האוס בא לקאדי "בסדר אני יהיה האבא של הילד שלך!רק תביאי לי ויקודין קודם"

efratbas

New member
גם אני מאוד אהבתי../images/Emo58.gif

אני ממש מתחילה לחבב את פורמן העונה, אמנם ההערה שלו בנוגע לתפקידן של האחיות על פי ראות עיניו של האוס קצת עיצבנה אותי, אבל שיהיה. הוא ממש מתחיל להיות אנושי. נראה כאילו העונה הוא וקמרון החליפו תפקידים. אהבתי את הקטע שבו היא זרקה את הכדורים נגד כאבי המחזור שלה להאוס כתחליף למרשם ויקודין- זה היה מצחיק. צ'ייס היה ממש חמוד הפרק, איך הוא העיז סוף כל סוף להתנגד להאוס. ווילסון, איזה מסכן, האוס יוצא ממש חמור הפרק, חבל שלא כואבת לו גם הכתף השנייה.מה נסגר עם קאדי והתינוק? מתי הסיפור עם טריטר הולך להיגמר כבר?

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני התחלתי לחבב את פורמן הרבה יותר מבעונות קודמות. אולי זה גם בגלל שDNR שודר לא מזמן

למעלה