307

shujiko

New member
307 ../images/Emo58.gif

פשוט פרק מעולה. הכתיבה מעולה,התחלה גאונית. כל הפרק היה שנון מתוחכם ומעולה. למישהו יש פרומו לפרק הבא? אני מקווה שהפרק הבא יהיה באותה רמת כתיבה כמו פרק זה.

pink panther 8

New member
וואו!!../images/Emo58.gifפרק מדהים!!307

אני לא מאמינה שהם עזרו לבאנדם להיתאבד!! האוס ממש שבר שיאים בפרק הזה אני הייתי המומה!!! העונה הזאתי פשוט מלאה בהפתעות!!! הכתיבה מעולה הסצינות טובות וקמרון הראתה לשוטר הזה מי הבוס!!! והסצינה של האוס ווילסון ביחד כשהוא אמר לו לצאת!:"אולי אני לא רוצה לשבור את החברות הזאת" איזה חמודדדדדד וכשהאוס סיפר איך הוא התאהב בסטייסי! חחח:"היא יתרה בי אם פיינטבול,זה היה משחק רופאים נגד עורכי דין" חחחח וכשהוא שאל אותו אם הוא היה מאוהב שוב פעם האוס לא ענה לו!!!(האמרון!!!)חחח אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא וואייייי

תמי 7

New member
בקשה קטנה

אני חדשה כאן, אבל נהנית לקרוא. יש לי שאלה טכנית לגבי הקובץ עצמו של הפרק. הקובץ הוא xor ואני לא מצליחה לראות את הפרק. בכל פעם שאני מנסה לפתוח את הקובץ, אני מקבלת הודעת שגיאה והמדיה פלייר נסגר. מה צריך לעשות בכדי לראות את הפרק? אני מקווה שאני לא שואלת הודעה שלא קשורה, אז בשביל שזה יהיה קשור אוסיף: האוס שולתתתתת! תודה רבה מראש!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נסי לפתוח את הקובץ בעזרת תוכנה אחרת מהמדייה פלייר [מקש ימני על הקובץ -> open with -> תופיע לך רשימה של תוכנות, את צריכה להקיש על אחת]

pink panther 8

New member
חח שכחתי להגיד למה...

אני משתמשת בו והקבצים שאני מורידה גם לא נפתחו לי במדייה פלייר ולכן הורדתי את ה-BS PLAYER הוא עובד מצוין נוח מאוד וניתן להכניס אליו גם כתוביות לפרקים! אני ינסה למצוא קישור... כתבו על זה בפורום פעם היה איזה אחד אני כבר לא זוכרת ת'שם והוא נתן פה פרטים מלאים על איך ולמה +קישורים היה מאוד נחמד מצידו ד.א!חחח

fire storm

New member
ךוך, הקובץ הוא לא XOR

XOR זאת הקבוצה ששיחררה את הפרק. הקובץ הוא AVI. וסך הכל יש לך בעייה של קודקים בטח. BSPLAYER הוא נגן מצויין, אבל לא חינמי בדיוק, אחד חינמי מעולה הוא VIDEOLANץ

fire storm

New member
לול, הקובץ הוא לא XOR

XOR זאת הקבוצה ששיחררה את הפרק. הקובץ הוא AVI. וסך הכל יש לך בעייה של קודקים בטח. BSPLAYER הוא נגן מצויין, אבל לא חינמי בדיוק, אחד חינמי מעולה הוא VIDEOLANץ

מצויין ../images/Emo58.gif

באמת פתיחה מעולה, האוס ממשיך לארח חברה לאנשי הצמח
כמה נקודות על הפרק: -> מבחינת יחסי האוס-וילסון - התפתחות מעניינת -> הועלו בפרק שאלות ממש טובות ותשובות מעניינות -> מהשיחות של הצוות עם השוטר [שעולה לי על העצבים, ד"א] השיחה שהכי אהבתי הייתה עם פורמן. -> הסיפור של האוס על למה הוא רצה להיות רופא + הגילוי שלו על מה שהוא היה רוצה שאבא שלו יגיד לו ["you were right, you did the right thing"] והשימוש בזה כלפי הבן - גם הם קטעים מצויינים. תמיד כיף לגלות עוד על האישיות של האוס -> למישהו שמבין - איך מוסברים המצב של האבא וההתעוררות שלו מבחינה רפואית? -> שוב לא יכולה לחכות לפרק הבא
ולסיכום: "maybe I don't want to push this 'till it breaks"

pink panther 8

New member
אותו אחד מ2X10 אם אני לא טועה??

או שהם החליפו אותו ?? אני די בטוחה שזה אותה כובע...

לגבי מה שהאוס נתן לאבא

הוזכרו שם רק שני דברים מתוך ה10 בקבוקים שהיו על המגש - L-dopa ואמפטמינים. L-dopa זה אחד מהחומרים המקדימים ליצירת אדרנלין בגוף. אני מניח שכולכם יודעים באופן כללי מה אדרנלין עושה - מאיץ קצב לב, גורם להזעה ומעלה את רמת הסוכר הזמינה בדם. אמפטמינים גורמים לכך שפעילות האדרנלין תהיה ממושכת וחזקה יותר. איך זה מסביר את ההתעוררות - מוזר לי ביותר. חוץ מזה - גם להם היה מוזר בכלל שהוא התעורר. שוב - להאוס היה ניחוש פרוע ובמקרה הוא עבד. אולי אני אבין יותר אחרי צפייה נוספת בפרק.

רקפת6

New member
סוף סוף סיים להוריד ../images/Emo58.gif

אז כמה דברים - 1פרק מעולה!!!!!!! אני כ"כ אוהבת פרקים שמתמקדים בכל התסביכים שיש להאוס, הבן אדםפ צריך פסיכולוג דחוף! 2 הפרק הזה פשוט צ-ע-ק האוס\וילסון 3 כ"כ אהבתי לשמוע על ה"פזר אישיוז" של האוס ועל איך הוא פגש את סטיסי ועל למה הוא הפך לרופא, אחד מפרקי ההאוס הראשונים שבאמת ריגשו אותי ולא רק ענינו אותי בגלל המסתורין והתעלומה והכל....

למעלה