306

ALIAS ROCK ON

New member
306 ../images/Emo58.gif

איך עוד לא נפתח? נכנסתי כדי לחפש תגובות אבל אין אפילו שירשור אז נתתי לעצמי תכבוד
... היה פרק טוב מצחיק בכמה קטעים, הקטע עם ההוא שבא לקליניק עם יד שמאל שכואבת היה קורע

pink panther 8

New member
אני סיימתי לראות עכשיו../images/Emo58.gif

ממש פרק מעולה בייחוד הקטע בסוף אם הגיטרה חחח ובכלל קמרון ממש אהבתי אותה בפרק הזה היא נהייתה ממש מעניינת יותר לא?? אפילו האוס מתעניין בה יותר ואני כבר מחכה לפרק הבא!! והשוטר הזה איזה קרצייה הוא! והעורך דין גנב בן גנב מזה הסכומים האלה!!! ווילסון המאמי חיפה על האוס ברמות ממש ברמות!!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שאלה../images/Emo58.gif../images/Emo141.gif

אבל תענו רק בכן ולא
עדיין כל פרק בהאוס מבוסס על מקרה שצריך לפתור? כי נשמע שכל החיים הפרטיים של הצוות משתלטים על העלילה(לא שזה רע) אבל סתם התעניינתי

Papito

New member
היופי בסדרה הזו

שהיא שומרת על הצביון המקורי שלה סדרה מחשבתית סטייל שרלוק הולמס על בסיס רפואי. המקרה תמיד יהיה עיקר הפרק, והיופי בסדרה זה שפרטים קטנים על החיים הפרטיים של הצוות נרקמים כל פפעם בצורה כזו שלומדים להכיר את הנפשות, ולהתחבר אליהן (או שלא) אבל יחד עם זאת לא בכמות כזו של להוזיל את כל העסק ולהפוך אותו לטלנובלי מדי

Galaxy Girl

New member
תגידו אתם רואים את הסדרה את תרגום?

ואם כן, מאיפה אתם מסיגים?

pink panther 8

New member
רואים את הפרקים החדשים עונה 3

ואת הדרך אני יצטרך להגיד לך במסר כי אסור לדבר עלייה בפורום... ואין תרגום זה באנגלית... התרגומים מתפרסמים בדר"כ מסר שבועות אחרי...

Galaxy Girl

New member
תודה על המסר ^^

למרות שלא מצאתי שם תרגומים... פשוט משגע אותי לראות את העונה השלישית בלי תרגום כי אני לא מבינה כמעט כלום!

jeared

New member
יש תרגומים באנגלית?

אם כן אשמח לקבל קישור במסר... תודה! )לפרק 6)

ToryMaster

New member
in jail

i find it funny, thinking of benja wanting to hit me with something really heavy everytime i say that.

מעולה! ../images/Emo58.gif

פרק משעשע במיוחד
וילסון כזה חמוד
. שוב פעם הוזכרה הבעיה של צ'ייס עם אנשים בעלי משקל יתר, [בפעם הקודמת זה היה בHeavy, עונה ראשונה, פרק 16], אם כבר האוס היה צריך לחקור אותו בעניין "איזה שמן שהרג את עצמו הכרת"
"המטרה מקדשת את האמצעים", הא, קמרון? אהבתי אותה בפרק הזה, נחמד שבזמן האחרון היא מפתחת אומץ לעשות מעשים בסגנון האוס כדי להוכיח את מה שהיא חושבת.

pink panther 8

New member
מסכימה!../images/Emo58.gif

פרק יפה מאוד של האוס ואני גם כמוך אהבתי מאוד את קמרון הדמות שלה מתפתחת ואני אוהבת את זה מאוד!

o r t a l i t

New member
סופסוף צפיתי בפרק ו..../images/Emo58.gif

מאוווד אהבתי :] אהבתי את ההקבלה להאוס [אם כי לא היה דיוק מספקP:], אהבתי בטירוף את ההתפתחות של קמרון (:) וגאד, השמן הזה ככ טיפש [מצטערת, לא מוצאת הגיון נורמלי ב"אני מעדיף למות מארוחה עסיסית.." (או איך שלא היה P:)], למרות שהוא צדק בסוף.

רקפת6

New member
הפרק (ספוילר אם זה לא ברור)

הפרק היה ממש טוב. וממש דוחה, אני מצטערת אין לי בעיה אם אנשים בעלי קצת משקל עודף, אבל כשמגיעים ל600 פאונד (בערך המשקל של בית החולים הגיע רק ל300 פאונד) אז זה כבר הופך למחלה לא פחות מאנורקסיה ובולמיה! אבל חוץ מזה קמ'(אין לי כוח לכתוב את השמות המלאים מכשיו זה קמ'-קמרון פור'-פורמן ויל-וילסון) הייתה ממש מוזרה בפרק- זה ממש מקביל לפרקים שיש בערוץ שלוש עכשיו (עונה ראשונה) כל הקטע של מה שגרם לקמ' להפוך לרופאה ולהתנהג כמו שהיא מתנהגת. כל הקטע עם צ'ייס זה מוזר, למה הוא נעלם?? ואני מתתי על הקטע עם הגיטרה
זה היה שולט!

אצלי ../images/Emo58.gif

הסוף נחתך בקטע של הגיטרה, ואני לא בטוחה שיש לי את הקטע עד הסוף. איך בדיוק זה נגמר אצלכם?

למעלה