306

Alon XD

New member
306 ../images/Emo58.gif

וואו. היה פרק ממש ממש טוב. הפרקים הולכים ומשתבחים בזמן האחרון. אהבתי את הקטע עם קית' והרמוני והסיום היה אחד הטובים בסדרה. כל העניין עם העבודה של ורוניקה קצת היה מסובך למרות שזה היה צפוי. בכל אופן אחלה של פרק 9/10.

לא כל כך אהבתי ../images/Emo58.gif306

את הקטע בין קית' להרמוני דווקא, חשבתי שקית' יותר גדול מלשכב עם אישה נשואה. ממש אהבתי את הקטע שלוגן אמר על ורוניקה that's my girl. spreads sunshine wherever she goes היה מצחיק מאד. ואני תוהה למה רק בן אדם אחד הגיב על הפרק שיצא אתמול?

Sפוילר.. סיפור טוב וזורם

ורוניקה יצאה טיפשונת: היא באמת חשבה שסטודנט שנה ראשונה יהיה בעניינים של הסיפור של לנדרי AKA רורי פינצ' (זה השם?) הסבונים בבגאז', לא מצחיק

מה/מי?../images/Emo58.gif

*רורי* או הסבונים מהמלון? ומה לעזריאל היה בפרק 2.17 שגרם לך לחשוב על ביוור?! [זה קצת בשרשור למטה, מישו? מישהי?]

orale12345

New member
העובדה שהוא נפרד ממאק

ואיך שהוא נפרד ממנה גרמה להרבה לחשוב שלביוור יש צד אפל , זה היה חשדות על פי אופי שזה דומה לחשדות של אהרון ולחשדות של עונה 3 ורורי

razi1376

New member
../images/Emo58.gifמישהו יכול להסביר לי

כמה דברים: 1. העוזר של המורה (ההוא הממוחזר) סידר לורוניקה את כל העניין (העתיק את העבודה שלה) רק בגלל שהוא רצה להראות לה עד כמה הפרופסור לא טוב? ומה הלך לו שם על הלוח מודעות? ורוניקה אמרה שזה נראה כמו משהו של רוצח סידרתי ואז הוא שאל אותה משהו -- מה הוא שאל אותה ולמה היא אמרה oh crap? 2. מה קרה שם עם כל הסבונים והדברים מהמלון בבוט של האוטו? 3. בסוף הפרק אנחנו מבינים שמי שורוניקה ופארקר חשבו שהיה האנס הוא בעצם חף מפשע כי לוגן היה איתו באותה שעה? זה מה שהם אמרו שם? - די התבלבלתי מכל מה שקרה... -

razi1376

New member
../images/Emo58.gifעוד משהו :

מה היה בסוף עם וואלאס? הוא העתיק בבחינה? מישהו יכול בבקשה להסביר לי גם את העניין הזה?

orale12345

New member
תשובות306

1. זה כמה שאלות בשאלה אחת אז: א. הוא רצה להראות לה שהפרוספור יכול להיות מאוד מקסים וקריסמטי ורמז שהיה לו הרבה רומנים עם תלמידות בערב ושורוניקה מאוד בקלות יכולה ליפול תחת הקסם שלו, אבל הוא בעצם הראה לה את הפרצוף האמיתי שלו לפני שזה קורה. ב.טוב אז היא מסתכלת הלוח מודעות ואומרת שזה מאוד סטריאוטיפי ללוחות שרואים בסרטים זה כאילו חקירה כמו בסרט והיא לא טובה, לזה היא רומזת. ג. היא אמרה OH CRAP כי הוא שינה נושא ושאל אותה אם היא באמת האמינה שזה רורי פינצ' הוא זה שזייף את העבודה שלה, ואז היה נזכרה במה שהיא עשתה לו ואמרה OH CRAP כי היא שחכה להוציא את זה - שמוביל לשאלה 2. 2. היא שמה את הסבונים והשמפויים וכל הדברים בבגז' של שלו כי היא רצה לנקום בו על זה שהוא העתיר תעבודה שלה{כי אז היא חשבה שהוא עשה את זה}. 3.אוקי אז זה אמור להיות האליבי שלו שבלילה של האונס של ננסי{זאת הכוונה לאונס הקיץ} הוא ולוגאן היו ביחד, אבל ורוניקה מתקשה להעמין כי לוגאן מסרב לספר מה הם עשו. 4. וואלס לא העתיק, על בחינה שלו בפרק 5 הוא כתב שהיה לו את התשובות ולכן קיבל 0 בבחינה, בשיחה עם הדיקן הוא קיבל הזדמנות לנשור מהקורס בלי שום בעיה , רק שהוא ממש רוצה להיות מהנדס מכני{דבר חדש לחלוטין} לכן הוא החליט לקחת את ה0 של המבחן להמשיך בקורס ולקחת סמסטר אוף מכדורסל.

לא קוראים לו ../images/Emo58.gif306

רורי פינץ'.. לא זוכרת איך קוראים לו אבל רורי פינץ' זה שם בדוי, שבו השתמשו הפרופסור ואשתו של הדין לחדר בבית מלון שהם שכרו..

Gadook

New member
../images/Emo58.gif 306

הקטע עם הסבונים היה מעפן, ציפיתי ליותר מV... אההה פיז כל כך חמוד
בצורה של חבר-הכי-טוב- הופך-לחבר-לבדיוק-דקה שכזה. ורוניקה מוזרה בקטעים של שידוכים. Parker thought you were cool
. אף אחד אחר לא ניחש שהפרופסור הזה הוא מהסוג שינצל תלמידות? מבט אחד על הדמות וחשבתי על זה.. אני לא חושבת שזה המורה עזר, אני חושבת שזה מישהו שאנחנו עדיין לא מכירים, גם לא נראה לי שזה מרסר.

למעלה