3000 קלוריות ליום...

קונדסבא

New member
3000 קלוריות ליום...

איך לכל הרוחות זה אפשרי? אשמח לקבל דוגמא לתפריט הגיוני שמכיל כמות כזאת של קלוריות ליום.
למה אני שואל? כי אני מנסה כבר שנים (למעלה מ-5 שנים) לעלות במשקל ללא הצלחה. ואם זה עוזר, אני מטר 80 והמשקל שלי נע בין 60 ל-62.5.
ניסיתי לעשות חישוב פעם של כמה קלוריות אני מכניס ביום והשיא שלי (כשאני באמת דוחף בכוח) היה בסביבות 2200 קלוריות ליום בחישוב דיי גס ומעט מחמיר (מעגל למטה), ועדיין לא הצלחתי לעלות במשקל, כך שאני חושד שהיעד שלי כנראה צריך להיות בסביבות ה3000 קלוריות ליום.
הבעיה שאני באמת לא רואה איך זה אפשרי...ניסיתי גם תוספי תזונה לעלייה במשקל (שייקים עתירי קלוריות) אך הדבר לא הועיל ובעיקר כאב בכיס.
אז בחזרה לשאלה המקורית- אשמח לראות תפריט לדוגמא של 3000 קלוריות ביום...אני באמת סקרן לדעת איך זה אמור להתבצע:)
תודה מראש לעוזרים!

תמצא מישהו שמן באותו גיל וגובה כמוך

ותצמד אליו למשך בערך איזה חודש.
אולי תצטרך לשלם לו בשביל זה

היה באיזה סרט על אישה שרצתה לרזות במשקל, אז הפסיכולוגית (המזוייפת)
שלה אמרה לה שתשלם למישהו שיצמד אליה ויעיף לה את האוכל מהיד כל פעם שתרצה לאכול שטויות. בסרט זה עבד.

או שפשוט שתשאל מישהו כזה מה הוא אוכל. או יותר פשוט, תלך לדיאטנית שתסדר לך תפריט יומי שמכיל מזון עם ערך קלורי כזה.

קונדסבא

New member
חחח האמת שבתאוריה זה רעיון לא רע בכלל

:)) למרות שנראה לי שאני אוכל יותר מרוב השמנים שאני מכיר חח...

קלוריטרום:תורמים קלוריות לקונדסבא

תרומתי: 100 גרם קשיו ביום 660 קלוריות
200 גרם אבוקדו ביום 400 קלוריות
אבל לדעתי, מה שאתה באמת צריך זה לעלות מסת שריר בעזרת אימוני כוח. סתם להעלות מסת שומן ולהראות כמו שרוך עם קשר , לא יועיל לך הרבה לא לבריאות ולא למראה.

שוקולד חלב - 520 קלוריות ל 100 גרם

הולך מעולה עם קשיו לא מומלח או מומלח מעט מאד

קונדסבא

New member
100 גרם פתיבר זה מלאא

הגענו ל2000 קלוריות וכבר אין לי מקום לארוחת צהריים חחח

מוכן להתערב איתך

שבעוד 5 שנים תשקול לפחות 5 קג נוספים וזאת גם אם לא תתאמץ לעשות דייטת השמנה.

קונדסבא

New member
בקשר לאימונים

אני עושה הרבה אימוני כוח וגם התאמנתי בחדר כושר בעבר...
עדיין מעולם לא הצלחתי לעבור את ה64...

עליה במשקל .....

זו בעיה שלא פשוט להתמודד איתה. ממליצה מאד לגשת לייעוץ מקצועי עם גורם מוסמך ע"מ לקבל כילים להתמודדות + הבנה למצב ולבחון גם האם יש סיבות למצב.

קונדסבא

New member
בקשר ליעוץ מקצועי

הבנתי שבקופת חולים התזונאית ככול הנראה יותר תגיד לי מה לאכול ולא ממש תבנה לי תוכנית..
כמו שאני רואה את זה, אני צריך ממש לבנות תוכנית, כמו שמתאמן בונה לו תוכנית הדרגתית ולא יעזור אם סתם יגידו לו ״תעשה שכיבות סמיכה ומתח״...צריך תוכנית מסודרת.
יש לך המלצה איפה אני יכול לקבל עזרה כזאת?

למעלה