king of the mountain
New member
300: ההמשך
גילוי נאות: 300 הוא סרט האקשן בין הטובים שראיתי. אני יכול לראות את הסרט הזה בכל רגע נתון, מכל דקה במהלך הסרט.
יש לי את הDVD לאספנים בבית.
זה הסרט שגרם לי לאהוב את זאק סניידר וללכת עיוור אחריו (כולל סאקר פאנץ', שהיה הרבה יותר טוב ממה שאומרים עליו).
אז לקרוא שעושים סרט המשך ל-300 כבר שימח אותי!
ואז התחלתי לקרוא עליו.
אין זאק סניידר בתור במאי, אין ג'רארד באטלר בתפקיד הראשי.
והנה, לפני כמה ימים פורסמו תמונות ראשונות מהסט של הסרט שנמצא בשלבי צילום.
אז מה יש לנו כאן?
לסרט יקראו 300: rise of an empire
הבמאי: נועם מורו. כן, הוא יליד ישראל. במאי פרסומות זוכה פרסים (זכה פעמיים בפרס הבמאי הטוב ביותר בפרסי הDGA על במאי פרסומות הטוב ביותר). הסרט הקודם שהוא ביים היה "אנשים חכמים" עם דניס קוויד, שרה ג'סיקה פארקר, תומאס היידן צ'ארץ' ואלן פייג'.
התסריטאים: הסרט מבוסס על רומן גרפי חדש של פראנק מילר, והתסריט נכתב ע"י זאק סניידר וקורט ג'ונסטאד. ג'ונסטאד כתב את 300 הראשון ואת הסרט "אקט של גבורה" משנה שעברה. סניידר לא ידוע בתור תסריטאי מבריק, אבל ביחד עם הצוות של הסרט המקורי, אני בטוח שהתסריט יהיה משובח.
השחקנים:
סאליבן סטייפלטון – מוכר בעיקר מ"ממלכת החיות" האוסטרלי, שיחק לאחרונה ב"יחידת הגאנגסטרים" ובסדרה "מכת נגד". משחק בסרט את תמיסטוקלס.
אווה גרין – משחקת בסרט את יד ימינו של המלך סקרסיס ומנהיגת הצי חיל הים שלו, ארטמיסיה. גרין ידועה בתור נערת בונד בסרט "קאזינו רויאל", מהסרטים "החולמים", "צללים אפלים" ובקרוב גם תשחק בסרט אחר של פראנק מילר – "סין סיטי 2"
רודריגו סאנטורו – שיחק את המלך קסרסיס בסרט הראשון וחוזר לגלם את אותו התפקיד. השחקן הברזילאי הגבוה (1.89 מטר) שיחק גם ב"אני אוהב אותך, פיליפ מוריס", "למה לצפות כשמצפים" ו"עומד אחרון".
לנה האדי – שיחקה את המלכה גורגו בסרט המקורי וחוזרת לאותו התפקיד. צופי הטלויזיה יזהו אותה בתור סרסאיי לאניסטר מ"ממשחקי הכס" וגם בתור שרה קונור מסדרת הטלויזיה. היא גם שיחקה ב"דרד" החדש ו"האחים גרים". עדיין לא בטוח עם הסצינות שלה נשארו או נחתכו (יש דיווחים סותרים במגוון אתרים)
יגאל נאור – יש אפילו עוד זווית ישראלית, חוץ מהבמאי! השחקן הישראלי הותיק, ששיחק ב"קלרה הקדושה" וזכה על זה באוסקר ישראלי לתפקיד משנה, ב"ביתו של סאדאם" בHBO, ב"מינכן", "חקירה מעבר לקווים" ועוד. בסרט הנוכחי הוא מגלם את המלך דריוס.
העלילה:
מבוסס על הרומן הגראפי החדש של פרנק מילר, "קסרסיס" ומסופר בסגנון החזותי המרהיב של שובר הקופות "300", הפרק החדש של הסאגה האפית לוקח את האקשן למקום חדש – הים – כשהמצביא היווני תמיסטוקלס מנסה לאחד את היווניים במלחמה נגד הפרסים הפולשים בראשותו של בן תמותה שהפך לאלוהים קסרסיס, וארטמיסיה, מפקת הצי הפרסי הנקמן.
לסרט יש תאריך יציאה בארה"ב ב2 לאוגוסט השנה.
יהיה מעניין!
גילוי נאות: 300 הוא סרט האקשן בין הטובים שראיתי. אני יכול לראות את הסרט הזה בכל רגע נתון, מכל דקה במהלך הסרט.
יש לי את הDVD לאספנים בבית.
זה הסרט שגרם לי לאהוב את זאק סניידר וללכת עיוור אחריו (כולל סאקר פאנץ', שהיה הרבה יותר טוב ממה שאומרים עליו).
אז לקרוא שעושים סרט המשך ל-300 כבר שימח אותי!
ואז התחלתי לקרוא עליו.
אין זאק סניידר בתור במאי, אין ג'רארד באטלר בתפקיד הראשי.
והנה, לפני כמה ימים פורסמו תמונות ראשונות מהסט של הסרט שנמצא בשלבי צילום.
אז מה יש לנו כאן?
לסרט יקראו 300: rise of an empire
מבוסס על הרומן הגראפי החדש של פרנק מילר, "קסרסיס" ומסופר בסגנון החזותי המרהיב של שובר הקופות "300", הפרק החדש של הסאגה האפית לוקח את האקשן למקום חדש – הים – כשהמצביא היווני תמיסטוקלס מנסה לאחד את היווניים במלחמה נגד הפרסים הפולשים בראשותו של בן תמותה שהפך לאלוהים קסרסיס, וארטמיסיה, מפקת הצי הפרסי הנקמן.
לסרט יש תאריך יציאה בארה"ב ב2 לאוגוסט השנה.
יהיה מעניין!