30 Seconds to Mars

טוב נו

הכתיבה שלך להצחיק אותי תמיד
וכן, התנסיתי בסם הנורא מכל, ממנו מתו גדולים וטובים שבמותם הפכו לתמרור אזהרה כנגד הסם הקטלני... ... ... ... אקמול עבדתי עליך הא? הא? גרמתי לך לחשוב.. כן כן אני יודעת, אוף, נו באמת, אני צריכה ללכת עוד חצי שעה, למה אני פה? מקלחת. כן. רעיון טוב.

30 Seconds to Mars

במהלך חיפושי אחר live from mars של בן הרפר [
] יצא לי להוריד במקרה שיר של להקה בשם שלושים שניות למאדים
. כשהוא הושלם פתאום התברר לי שזה קליפ מהטונייט שואו! אמרתי סבבה, נראה מה זה, ונורא נבהלתי כי הסולן שלהם (שדווקא אהבתי את הקול שלו) הוא לא אחר מאשר ג'ארד ליטו!!! השחקן!!!
הו כמה שהתרגשתי, לא ידעתי שהוא בעסקי המוסיקה אבל תמיד קלטתי ממנו המון פוטנציאל לזה! אז הסגנון של השיר הזכיר לי את bush.. נכנסתי לתנ"ך (allmusic) וגיליתי שהם מוגדרים פוסט-גראנג' בין השאר (השאר זה נאו-פרוג) אז דבר ראשון היה לי פאקינג מוזר לראות שאולמיוזיק קישרו בין גראנג' לפרוג
(מתאומר עופר? לא חשבתי שזה אפשרי) ואז ראיתי שהם נתנו לאלבום היחיד שלהם שגם נושא את שם הלהקה 4 וחצי כוכבים..
בקיצור רציתי לספר לכם שתנסו אם בא לכם ואם כבר ניסיתם ואני סתם תקועה איפשהו בעבר - תנו דעתכם.
בהביי , שירה

CaerBannog

New member
קוראים להרבה יותר מדי דברים פרוג

כל להקה שנייה היום מחליטה שהיא פרוג, זה בולשיט באמת הייתם קוראים לגיידנס פרוגרסיב גראנג'? גאד נו... הדברים היחדים שקיימים במיוזיקה המודרנית, שאפשר לקרוא להם פרוג לדעתי זה ריו ופוסט רוק (לא הכל, אבל הרבה). תשמעי, את הלהקה שאת מדברת לעייה לא משעתי, אבל באולמיוזיק גם קראו לגינק אקס, והם מ-זה רחוקים מזה..

CaerBannog

New member
כל להקה שורצה להרגיש טוב עם עצמה

מוסיפה את המושג "פרוגרסיב" כאילו עכשיו המוזיקה שלהם הרבה יותר איכותית ומעניינת

call me a dog

New member
אני איתכם... לא אהבתי פרוגראנג'

אבל אני שמעתי להקה שאני מגדיר אותה פרוגרסיב פ'אנק.. כשהייתי בבומבמלה היה בערב האחרון (בין שבת לראשון) להקת פ'אנק/ג'ז אדירה, anikuku יש ביניהם (האומנים) כמה מאוד מוכרים.. כמו למשל הבסיסט של הדג נחש, הסקסופוניסט והטובאיסט של פ'אנקנסטיין ועוד... הם נתנו אחלה הופעה.. אחת היותר טובות שראיתי.. ממש הזיזו את הקהל.

eyalfein

New member
פרוג פרוגראנג' וכו'

מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזעזל סטונר רוק? מה הקשר המוזיקלי בין QOTSA ל Monster Magnet? ...ואם מישהו יודע על דירה סבירה פלוס בת"א במחיר סביר עם מקום פנוי לשותף שלישי אז נא לשלוח הודעה.

call me a dog

New member
סטונר רוק

ממה שאני הבנתי זה זה רוק בסגנון סיאטל רוק, רק הרבה יותר ציני והרבה פחות דיכאוני.. זה כמו גראנג' רק יותר קיצבי יותר מהיר ויותר "מצחיק".. לרוב נעשה ע"י ילדים עשירים שחיו חיים טובים.

eyalfein

New member
אה זה כמו במוזיקה המזרחית

שרית חדד שהיא שמחה וקצבית ופחות דכאונית מאבי ביטר המסכן? ואם השמועות שאדי ודר לא היה באמת כזה מסכן בתקופת תחנת הדלק שלו נכונות, אז זהו אוטומטית הופך את פרל ג'ם לסטונר רוק?

eyalfein

New member
אבל ברצינות

אם לאף אחד אין הגדרה מוזיקלית ל "סטונר רוק" אז זה כנראה כינוי לסגנון הלא ממש מוגדר של כמה להקות. ואם כך, אז אולי הגראנג' גם כן הוא יותר כינוי לקבוצת להקות שהקשר ביניהן (בעיקר, אבל) לא רק מוזיקלי, ולא הגדרה של סגנון מוזיקה.... מה שמחזיר אותנו פחות או יותר לנושא של העץ.

הי הי ווהו רגע רגע

אף אחד לא הגדיר אותם פרוגרסיב גראנג'... הגדירו אותם פוסט גראנג' ונאו-פרוג. לא ביחד. רק באותה שורה ביחד. זה מה שהתמיה אותי. שיואו וואו כן טוב ביי

חולוני

New member
ג'ארד ליטו מלך, ועוד להקה מומלצת

של שחקן קולנוע - Phantom Planet. זאת הלהקה של של ג'ייסון שוורצמן, השחקן הזכור לטובה מ"המירוץ לצמרת של מקס פישר" (Rushmore) מ-98. ללהקה יש 2 אלבומים, מתוכם מומלץ האלבום האחרון - The Guest, שיצא שנה שעברה. אינדי-פופ-רוק חמוד ביותר. אתמול גם היה את הקליפ של "Lonely Day" בפליפסייד.

למעלה