30.4.04 GUNS N' ROSES בארבי ת"א

gil80s

New member
30.4.04 GUNS N' ROSES בארבי ת"א

הופעת מחווה ענקית ללהקה האגדית -GUNS N' ROSES ביום שישי הקרוב 30.4.04 ב00:00 מועדון הבארבי ת"א (קיבוץ גלויות 52) בביצוע להקת הגלאם מטאל הראשונה בישראל CROSSFIRE. המופע באורך של כשעתיים ויכלול את כל הלהיטים מכל הזמנים ועוד+אורחים בנעד (ONIONGOD) מתן(BETZEFER) -ערב חובה לכל מי שאוהב גאנז ולכל חובב רוק בכלל-לא להחמיץ

בינג

New member
נחמד

איזה בעסה איתך....חשבתי שAxel בא לארץ....חחחחח

Sky Player

New member
Alice Cooper

אותם הייתי רוצה ליראות כאן. [גם את אירו כמובן] אבל הם להקה גדולה שגם עדיין קיימת ובניגוד לאירו שלנו מופיאים עכשיו גם באירופה [כמו שצריך]

בינג

New member
אם הם באים לארץ

[אני מדבר על אליס קופר], אני בטוח הולך להופעה... רק בטוח, שהם לא יבואו

AeroDar

New member
כן...

רק אם הייתי בגיל נורמלי ללכת לזה... הייתי הולכת לזה כמתנת יומולדת לגיל 3 חחח... שמתם לב שכל האנשים הכי מגניבים היו ב 93' בארץ?? שיט! למה נולדתי ב 90'!?!?

בינג

New member
בת דודה שלי הייתה בהופעה

היא אמרה שהיא הייתה גרועה... הקהל לא היה מרוכז ולא הבין מה קורה בהופעה\ בזמן שאקסל קופץ ומשתולל על הבמה ואף אחד לא מבין על מה כל הרעש...חח... בקיצור, אין מצב שגאנס יבואו שוב לארץ

AeroDar

New member
וואו!

איזה מעודד אתה!! אולי פתאום יצוץ לאקסל קרוב משפחה בישראל ואז הוא יגלה שהוא יהודי ואז הוא יבוא לארץ וישאר פה...טוב נוותר... אין סיכוי שזה יקרה...

AeroTom

New member
אני ינצל את הקשר המשפחתי עם אליס...

ויגיד להם לבוא לפה אם אתם רוצים...

AeRoOoO

New member
../images/Emo93.gif זה באמת כל כך מעצבן...

למה נולדתי אני ב-88?!?!?!?!
כל הלהקות הכי אהובות עלי היו בישראל בשנת 1993 או 1994, זה כל כך מרגיז...

AeroDar

New member
לפחות...

היית יותר גדולה ממני!! אם הייתי בת 5 או במקום 3 הייתי הולכת....חחח בטח...

בינג

New member
חחחח...אני יודע על מה אתן מדברות...

גם אני נולדתי בשנה מעצבנת... עם צאת הדיסק Permanent Vacation...

AeroTom

New member
אני נולדתי עם Rock in a hard place

אבל הייתי בן 11 בזמן שהם היו בארץ ועוד לא ממש הכרתי אותם... זה הגיע רק משהו כמו 4 שנים אחרי... אבל היו לי יותר שנים להצטער על זה מכם אז יותר הפנמתי את זה כבר אני משער... עכשיו אני מתכנן על לטוס לראות אותם במקום לחלום בהקיץ על שהם יבואו לכאן שוב...

SaintJohn

New member
"אני מכיר רק שיר אחד שלהם, לא כדאי"

זאת היתה הסיבה שבגללה החלטתי לוותר (אני לא מאמין שעשיתי דבר כזה) על הופעה של אירוסמית' בארץ. גם הייתי באותה שנה בהופעה של מייקל ג'קסון (האליל! בעעע...) ולא הייתי רגיל לצאת להופעות בתל אביב בכל שני וחמישי, ככה שהתוצאה הסופית היא זו: אירוסמית' בארץ ואני לא רואה אותם. פאקינג שיט! בעזרת השם (אני לא דתי, אבל אם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק) בסיבוב ההופעות הבא שלהם (כנראה אחרי שנת השבתון שלהם) אני יתפוס איזה 6-7 הופעות שלהם. *סניף* אני מריח טראבל פאקג'...

AeroTom

New member
ואני גם בטוח יהיה שם!

אבל זה רק עוד שנה ומשהו,אבל סיבוב הופעות הבא אני חייב חייב להגשים את החלום! ונועם- כבר מעכשיו אני מודיע לך שאתה מזמין Travel Package אז תזמין לי גם! ובטיסה אתה מעדיף את החלון או לא משנה? כי אם אני לא ליד החלון אני הולך להופעה של Kiss במקום...

למעלה