30.4.04 GUNS N' ROSES בארבי ת"א

gil80s

New member
30.4.04 GUNS N' ROSES בארבי ת"א

הופעת מחווה ענקית ללהקה האגדית -GUNS N' ROSES ביום שישי הקרוב 30.4.04 ב00:00 מועדון הבארבי ת"א (קיבוץ גלויות 52) בביצוע להקת הגלאם מטאל הראשונה בישראל CROSSFIRE. המופע באורך של כשעתיים ויכלול את כל הלהיטים מכל הזמנים ועוד+אורחים בנעד (ONIONGOD) מתן(BETZEFER) -ערב חובה לכל מי שאוהב גאנז ולכל חובב רוק בכלל-לא להחמיץ

FireoaK

New member
אבל למה אפילו לא טיפה של כבוד?

לא אמרתי שהם עצומים הם טובים הם נחמדים וזה הכל. גם הביטלס טובים אבל אני לא אוהב אותם בגרוש. כ-ב-ו-ד.

the papercut

New member
כי הם היו סתם להקה בלי כבוד

להקה של אגויסטים אני יורק עליהם בפרצוף ודרך אגב CrossFire מעולים

נימרודל

New member
טוב...

כבוד... גם חברה שלי אוהבת אותם, ראיתי איתה פעם הופעה שלהם... בררר... אבל נו. נוקינ און הבנס דור זה שיר טוב... ואני יכולה להגיד לך שסלאס הוא מוכשר. אבל אקסל הורס לו את הסטייל!

FireoaK

New member
סלאש אחלה בלבן!

אני גם לא מת על אקסל רוז. יש להם כמה שירים ממש נחמדים וטובים וסתם לרדת עליהם זה באמת חרא של דבר. מקסימום אומרים שלא אוהבים אבל לא חרא וסתמיים כי זה לא נכון. חוץ מזה שהם באמת לא כאלה ענקיים.

FireoaK

New member
סלאש טוב. אפילו מאוד.

ואני לא מת על אקסל רוז. יש להם כמה שירי חובה כאלה. אבל זהו. בכלל אני לא מת עליהם, אבל צריך לתת רק טיפה של כבוד כי הם בכל מקרה להקה נחשבת... בלעע...

נימרודל

New member
אוקיי טיפה של כבוד...

אבל להזכירך- גם מדונה ומייקל ג'ק-אסס נחשבים. וזה לא אומר כלום.

FireoaK

New member
טוווווב

זה היה ממש מטומטם להשוות בין רוק לפופ ממוסחר.

נימרודל

New member
סו...

הם לא היו רחוקים מזה להזכירך... חוץ מזה אני משווה בין הפרסום שלהם. לא המוסיקה שלהם.

matt hensley

New member
גם זוהר המלך נחשב ומגיע לו כבוד

אשכול כבוד לזוהר ארגוב המלך! *סגידה*

למעלה