30.01.06

yaeli87

New member
30.01.06

23 ימים...
. אוף.

eitam s

New member
יום חופש

אתפדלאה לי בבית, יש מצב שגם נילך לבריכה...

SuGaRBabe1

New member
עוד יום של לאכול כמו תינוק...

גלידה-גבינה-גלידה-גבינה-גלידה... אני מקווה שלא יכאב לי יותר מדי.... ומי יודע אולי אני אפילו אצליח לאכול קוסקוס לארוחת צהריים! איי איי.. הדברים הקטנים שלומדים להעריך אחרי טיפול שיניים...

EL ad1

New member
יום ארוך ואין לי כוח להתחיל בו

אני צריך לסיים לארוז הכל, מחר עוברים דירה...

סיונתו

New member
../images/Emo4.gif

קצין מיון
קיריה... לבחור תפקיד... וואי לא בא לי, קמתי בבוקר וכל הידיים כואבות לי, וחברה שלי (שוב) ברחה מהבית ובאה לישון אצלי והעירה אותי ב-6 וחצי בבוקר כי היא הלכה לצבא...
ואז אני חייבת ללכת לחדר כושר אבל העצמות....העצמות....
יום נעים

סיונתו

New member
על הצבא ממורמרים...

מזתומרת
יש פה משהו נכון ביותר הסתומים האלה פעם שעברה צלצלו לקבוע לי זימון ולא נתנו לי אישור כניסה, אז הייתי צריכה שעה לנסות להסביר לסשה המפגרת הזאת שעינב הייתה צריכה לתת לי את האישור כניסה ובלי זה אני לא יכולה להכנס לבסיס (אין לי מדים מפגרת ואין לי חוגר), אחרי זה שאלתי אותה מאיזה שער אני צריכה להכנס והיא אמרה לי- מה זאת אומרת
מכל השערים את יכולה להכנס (וואלה מטומטמת ואני חשבתי שיש רק שער אחד לכלללל הקיריה- אז נכנסתי מהשער הלא נכון ועשיתי שעות סיבובים... לא נורא העיקר היא חטפה צעקות אחרי זה) היום שוב לא נתנו לי מספר אישור כניסה ואמרתי לה בטלפון שלא יתנו לי להכנס- לא לא מה פתאום אנחנו נטפל בזה... כמה מפתיע ששוב לא הופעתי במחשב והייתי צריכה שוב לדבר עם סשה כי עינב לא היתה במשרד...... ארררררר פקידה ממורמרת בקיריה בלעעע בחיים אני לא אשרת שם
(כן- אמרתי לקצין מיון שאני רוצה בסיס "מבצעי" אז הוא צחק ואמר- כן גם אני לא מבין איך הייתי על אונייה והגעתי פתאום לבסיס הזה... אל תדאגי...") אוף בירוקרטיה מטומטמת וצבא עוד יותר מטומטם וכולם שם מפגרים כאלההההההה

The Peanut

New member
קראתי ../images/Emo46.gif

באמת מטומטמים! איף. זה כזה מעצבן, אם יש לרופא כזה או אחר יום רע ובמקרה נופלים עליו- הלך עליך.

Infin1ty

New member
לא נורא, קצת אני אהיה בכלא

ואז אני אראה קב"ן וישתחרר על נפשי
יצא לי כל החשק להתגייס בכלל.

The Peanut

New member
אל תוותר

תבקש ערעור, אני חושבת שמותר לך. ותעשה ועדות רפואיות עד שיימאס להם ממך.

Infin1ty

New member
בדקו לי תכרטיס ושינו לי תמנילה ../images/Emo10.gif

שריון\תותחנים\נ"מ. דיייייייייי, הם באמת חושבים שאני אתגייס לקרבי? פחחחח.

Infin1ty

New member
אני אציק להם עד שהם ידעו

את השם שלי בעל פה וידעו שארז רוצה פרופיל 64 ולא קרבי

זה כלום לעומת מה שצריך להיות.

שנה וחצי שיקרו לי ואחרי שהתגברתי על זה התעדכן באורח פלא הקיוסק מידע שהכריז בשמחה שיש לי תחקיר בטחוני יום ראשון הבא. כולי ששון ושמחה אצתי רצתי לדואר לראות היכן התחקיר ולשער לאן הוא, ריק. חזרתי למחרת, ריק. חזרתי למחרת, ריק. חזרתי היום, ריק. [טוב, לא ריק, פשוט לא המכתב הרצוי]. התקשרתי ללשכ"ג ונאמר לי שאין להם קשר לזה והוא הביא לי מספר אחר [השאיר אותי עם גלגלצ
.] מאז אני מתקשרת לשם ואף אחד לא עונה לי. הימים מתקרבים וכך גם התחקיר שאין לי מושג היכן הוא. הידד.

למעלה