30 שנה לדארק סייד.

30 שנה לדארק סייד.

לפחות מישהו זכר.. למרות שממש ממש לא אהבתי את הכתבה הזו, תקראו, תגידו לי מה אתם חושבים.

LadyG

New member
מה לא אהבת?

אשמח מאוד לשמוע. אני לעומת זאת אהבתי מאוד. 3 אנשים שונים הצליחו להקיף את מירב התחושות האישיות שלי לגבי האלבום הזה. אולי צריך פרספקטיבה? יתכן שזו הסיבה שאני מזדהה מאוד עם הנאמר.

3 הכותבים,

ובעיקר ארי קטורזה, כתבו את המאמר בצורה מאוד צינית.. בגישה של: "פעם זה היה אלבום טוב, עכשיו זה כבר לא זה, אבל נחמד לחזור לנוסטלגיה". אולי זה רק בגלל שאני צעיר, אבל לדעתי הגישה הזו פשוט לא נכונה. כל פעם שאני שומע את האלבום אני נדהם. לפני השמיעה אני אומר לעצמי שאין סיכוי שהאלבום עד כדי כך טוב, אבל שנגמר אקליפס, אני נשאר עם פה פעור. אולי זה חלק ממה שארי אמר: "פתאום הבנתי שהתחושות שלך כילד הן הכי נכונות. ללא ידע, מודעות, רציונל, לפני שאתה נכנס בחיים והם בך - ולמרות ההשפעה החברתית לסוגיה - האהבה שלך למוזיקה מתבססת על אינסטינקטים טהורים, כמו אהבה ראשונה" לא נראה, לי.. רק הזמן יגיד.

noosh

New member
גם אני מסכימה

אולי זה באמת כי אנחנו בגיל הזה שבו הכי מתחברים לאלבומים האלה, בעיקר של פינק פלויד, אבל אני עדיין חושבת שזה בין האלבומים הטובים ביותר ששמעתי אי פעם, ואני מקשיבה לו המון. אני לא יודעת, הם מדברים על זה כאילו זה מהם והלאה, ואולי זה נכון, וגם ממני זה יתרחק בעוד כמה שנים, בהחלט הגיוני... אבל בינתיים זה כאן אצלי, ואני נהנית להקשיב לאלבום הזה ובהחלט חושבת שאחרי 30 שנה הוא תקף ולא עבר זמנו, וזה בעצם מדד ליצירה, משך הזמן שהיא שורדת. השאלה הנשאלת היא - למה לעזאזל הם שינו את העטיפה?! כל היופי של העטיפה הרגילה הוא השחור המוחלט הזה אל מול הקשת הצבעונית והלבן של המנסרה! כל היופי זה הפשטות שבעצם מתחברת לכל הקונצפט של הדיסק! מה אנשים לא יעשו בשביל כסף.... רואים שהם לא הקשיבו מעולם לאלבום.

avivs

New member
רגע רגע

תאמרו לי בבקשה מה הקונספט בדיוק, משמעויות של השירים, המשמעות של העטיפה... כול דבר בסגנון כי אני לא הבנתי את זה

למעלה