30 בצל

אורןב2

New member
30 בצל

רשת גימל מגישה ולא קשת חחח שנית ויש לכם קצת צל...... שבת שלוםםםםםםםם!!!! אורן

פּלפּל

New member
30 בצל והמשקה תוסס בכוס

בפורום רדיו פרסמנו בעבר כמה אותות, ביניהן היתה גם זו: 30 בצל, אולי תשתי איתי קפה? 30 בצל, אני הולכת לרופא 30 בצל, אני הולך אל השכנה 30 בצל, הילדים בקייטנה 30 בצל, המכונית עוד במוסך 30 בצל, שוטר אוהב את האזרח 30 בצל, אחד חיפש ולא מצא 30 בצל, ונאווה מורידה חולצה כדי לשמור על קור הרוח ולא להתבלבל רשת גימל מגישה 30 בצל כי אם הרדיו עוד פתוח אז יש לנו גואל רשת גימל מגישה 30 בצל 30 בצל, כן בעלי במילואים 30 בצל, ובעיתון יש גילויים 30 בצל, גם השיזוף בעיצומו 30 בצל, הזבוב הזה יימח שמו 30 בצל, המזכירה קוראת לבוס 30 בצל, והמשקה תוסס בכוס 30 בצל, אני נכנס והוא יוצא 30 בצל, צריך לקחת אה פה צה כדי לשמור על קור הרוח ולא להתבלבל רשת גימל מגישה 30 בצל כי אם הרדיו עוד פתוח אז יש לנו גואל רשת גימל מגישה 30 בצל 30 בצל, תסגור את החלון היטב 30 בצל, אוי, את שוברת לי ת'לב 30 בצל, גם השותף שלי נמלט 30 בצל, אתה תאכל אצלי סלט 30 בצל, אני הולך ליומיות 30 בצל, האם להיות או להיות? 30 בצל, במי משתינו הוא יבחר? 30 בצל היום ומה יהיה מחר? כדי לשמור על קור הרוח ולא להתבלבל רשת גימל מגישה 30 בצל כי אם הרדיו עוד פתוח אז יש לנו גואל רשת גימל מגישה 30 בצל! רשת גימל מגישה 30 בצל!

למעלה