3.370

3.370../images/Emo70.gif

רק ראיתי ומיד השמנתי גם אני מנחת! היקף ראש 37 ס"מ. עלייה של 1.370 קילו ו-5 ס"מ בחמישה שבועות. לא רע בהתחשב בכל המחלות והאשפוזים שהמסכנה עברה. מה שאני לא מבינה - איך הם יכולים לצאת מהבטן בגודל הזה? זה בלתי נתפס?! חוץ מזה אלה שאנטי, שלווה, מתוקה ומחייכת לעצמה כשאנחנו לא מסתכלים. על יערונת נוכל עוד מעט לברך "הנגמלת" כי היא החליטה שדי עם החיתולים.

ayelet i

New member
../images/Emo142.gif איזה יופי של נתונים!

איזה כיף לשמוע! נועם נולדה בלידה רגילה שהיתה מהירה מאד כך שלא הספקתי לקבל אפידורל ו/או כל דבר אחרי. בקיצור - היה קצר וכואב... איך שהיא יצאה הסתכלתי על אלי ושאלתי אותו איך לעזאזל יולדים דבר גדול יותר????.... איך היא ישנה? ובכלל איך היא מתנהגת במשך היום/לילה? היא מבקשת הרבה להיות על הידיים? היא מצליחה להרדים את עצמה כשהיא עייפה מאד? ומזל טוב על ההחלטה הרת הגורל של יערה! לפחות קל יותר עכשיו, כשקיץ - ממתינה לעדכונים. ובכלל - מה עם תמונות של שתיהן? לא מגיע לנו???...

יופי של עידכונים!!!!!

איזה נחת את מקבלת משתי הבנות וסחטין לאלה הפילה...!!! שתמשיכו רק עם עדכונים נהדרים כאלו.

אני שמחה לשמוע ../images/Emo6.gif

סוף כל סוף גם חדשות טובות למרות הכל. מקווה שנמשיך לשמוע ממך רק בשורות טובות.

../images/Emo65.gifהאמנת שתדברי על זה שאלה

עולה במשקל בקצב מסחרר
אז מגיע לכם הרבה כל הכבודים. אחד לאלה שמוכיחה לך יום יום שהסבל הנוראי שעברתם בהתחלה מתחיל להשתלם ולהניב את פרותיו.
כל הכבוד שני מגיע ליערונת המתוקה שמגלה כבר סימנים של גדולה והחליטה להיגמל מטיטולים. בהצלחה בגמילה , אני יכולה לנחם אותך בכך שאומרים שבנות נגמלות מהר יותר ואצלי כידוע לך יש 2
בבית.
בגמילה ותעדכני אותנו . לגבי איך הם יכולים לצאת במשקל כזה מהבטן...גם אני תהיתי בשאלה ואני מאחלת לכל אחת ואחת מכן לחוות את התיקון בהריון הבא, ואני רק יכולה לספר לך שכשאופק נולד( 3,600 ק"ג ) בשניה הראשונה אמרתי"יו אזה קטן" אבל מהר מאוד הבנתי שזה כמעט 4 פעמים ממשקל הלידה של מאור
כל שנבקש לו יהי...

העיקר הבריאות ../images/Emo47.gif

של שלושתכן, אני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב והבעבעות פינו את עצמן. שאלה תמשיך לעלות ושהטיטולים של יערה יהיו נחלת העבר..

נהדר

זהו, עליתם על דרך המלך. מעכשיו רק הודעות שעושות חיוכים. איך יערה מתיחסת לאלה? נראה לי תמיד שמאוד קשה לקבל ככה פתאום אחות חדשה שמקבלת כ"כ הרבה תשומת לב (שהיתה שלה קודם).

יופי של משקל!

כל הכבוד ליערה ! ממש מדהים לראות את העלייה שלה במשקל לאור מה שעבר עליה בשבועות האחרונים! רק שימשיך כך!

קרן פ

New member
כל הכבוד לאלה../images/Emo70.gifוגם ליערה הנגמלת

אחלה משקל, שרק ימשיך ככה שבוע טוב, קרן

למעלה