3/2-4/2

lior267

New member
3/2-4/2

ריק מקסים - כיף לשמוע אותו גם מגן על אחותו וגם נגעל ממה שוויאט הדביל עשה.

ליאם מדהים באיך שהוא מבשר את זה לקווין המכשפה.

אר-ג'יי פשוט גרוע - לא מצפים מילדים שמשחקים באופרת סבון להיות טובים אלא רק ללמוד שתי שורות בע"פ אבל עדיין בגיל שלו היו יוכלים למצוא מישהו קצת יותר סביר - לא רק שהוא משחק על הפנים, הוא רץ עם הטקסט בולע את המילים, נראה פשוט מעצבן עם שיער של כוסית. וגם כל כך לא מציאותי וזה כבר התסריט שהוא ייהנה לשחק עם ילד בן שנה. רידג' אומר לו אנחנו נלך לגלוש לאכול פיצה אז הוא אומר "גם וויל יוכל להצטרף?" איזה ילד בן תשע ירצה לשחק עם תינוק בן שנה?????????????????

כיףףף לראות את ליאם!!!!

ואייט – לפטר את כל העובדים של קווין ארטיסט אנד גורלס?? תגיד לי חתיכת אידיוט, כמה אפשר עם הטיעון הדבילי הזה – אתה גנבת את היהלום, אמא שלך עושה דברים מחפירים ועכשיו אתם נזכרים בעובדים שלכם.
בנוסף הם לא יישארו מובטלים כי לפני שהגעתם לפורסטר הייתם הומלסים?? ניהלתם חברה מצליחה ועכשיו אתם אפילו במצב יותר טוב!!

הופ המחליטה היחידה???? איפה אריק מייסד החברה?? הוא לא קובע לגבי העסקתם של אנשים שסיכנו את החברה שלו??
איזו הפתעה - הופ משאירה אותם...ממש לא צפוי.. וואו – גועל נפש הופ פשוט ירדה מהפסים. אינטרגיטי הא? משאירה בנאדם שהכניס לכלא אנשים חפים מפשע שרימה את המשטרה שעשה פשע פלילי!!!

איזו הפתעה.. הופ סולחת לדפקט הזה...נחכה למעידה הבאה שלו

רידג' החדש אחלה שחקן – יש בו משהו מאוד מעניין כשחקן אבל אני לגמרי בעד שרידג' לא עם ברוק כי ברגע שזה לא רון מוס זה ייראה מאולץ וקשה יהיה למצוא כימיה – אז זה די חכם לשים אותו עם מישהי אחרת . הוא יהיה עם קייטי. עכשיו עם מי ברוק תהיה? אני בעד ברוק ואריק אבל זה ברור לי שאני והכותבים לא בדיוק חושבים אותו דבר.........

רידג' וקייטי שוברים את השיא של כמה שיש שם מתח מיני וכלום לא קורה בנתיים... ולא זה לא בגלל שרידג' הומו כי הוא לא, מקסימום דו מיני וגם זה בספק

lior267

New member
5 פברואר -הופ ממש מעצבנת

עם ההחלטות הדפוקות שלה. בוכה לליאם אבל בוחרת באח האידיוט שלו.

lior267

New member
ליאם משחק מצוין בזמן האחרון

בשיחה עם הופ היו רגעים שממש רואים שחקן טוב לעומת הופ שלא ממש שם.

ולגבי קווין מתחיל משהו חדש נקווה שפלילי ממש כדי שזה כבר יחשוף אותה

Elanor Rigby

New member
אני כל כך שמחה

שהיא נותנת לוואיט עוד צ'אנס... אני אוהבת אותם ביחד. רק שקווין הדפוקה לא תזמין לליאם עכשיו רוצח שכיר או משהו...

avivit3321

New member
הופ נועדה לעצבן

כל הזמן עם דמעות בעיניים היפות שלה
וכולם תמיד לא בסדר לדעתה,
כל הזמן בוכה ומקטרת ופועלת הפוך מהאינטרסים שלה

Shiri from the block

Active member
אני אראה ואגיב בסופ"ש... ככה זה כשיש אינטרנט של הוט בבית וזה כל הזמן מתנתק ואני כבר שבוע וחצי בלי אינטרנט

lior267

New member
ממתין בסבלנות

אל דאגה - לפחות תראי כמה פרקים ברצף שזה תמיד עדיף :)

חכם ניר

New member
הסיכום שלי לגבי הפרקים בארה"ב

המשולש של ואייט, ליאם והופ עושה לי כל כך טוב לראות את ליאם מבין שהופ לא מובנת מאליו בשבילו וככה הוא יצטרך להזיע ולהתאמץ כדי להגיע אליה ואני לא מדבר על הפי אנד אחרי שאמבר חיבלה בבדיקות הדם שלו כדי שהופ לא תהיה ברדיוס שלו, אני ממש מדבר על זה שהשחקן שמגלם אותו סוף סוף מראה שיש לו יכולות משחק ויותר מזה הופ מחוזרת, פחות סובלת וליאם צריך להשקיע ולהילחם ולא לקבל הכל כמובן מאליו או כברור מאליו. ואייט דווקא יכול להתאים להופ כל כך טוב כדי שליאם יקבל מעין סטירה כזאת שתזכיר לו שהיו ימים שהופ חיכתה לו בזמן שהיה נשוי לסטפי לפני שגילה על התככים של ביל.
ריק - משום מה הבחור הזה מעצבן אותי. אני מעדיף את לאודר (שכחתי מה היה השם הפרטי שלו), ג'ייקוב מעצבן אותי ויש לו משהו מתריס שמעורר בי אנטגוניזם לגביו ורידג' החדש - אני צריך ללמוד להכיר את השחקן החדש. בגדול מאוד אהבתי בזמנו שרידג' וברוק היו ביחד ובזמנו היה ברידג' (רון וקת'רין שיתפו פעולה ממש נהדר! הייתה כימיה מטורפת וזה היה ניכר הן במשחק והן בחיבור של הדמויות גם כשהיו להם בני זוג שונים) והיום אני חושב שלברוק מגיע מישהו חדש כי פתאום עם כל זה שלא ידעו מה יעלה בגורלו של רידג', רידג' חזר מפריז לא מזמן, עכשיו זה הזמן שלו לקבל סדרת חינוך ולהעריך את ברוק מחדש ולסלול את הדרך מחדש. משום מה הזוגיות שלו עם קייטי דווקא יכולה להשכיח ממנו את ברוק ולנסות להראות שרידג' לא נעול על אהבות חייו הסוערות אחרי שהיה נער פלייבוי אבל נראה לי שזה יסתכם בזה שקייטי תהיה פרס הניחומים שלו כמו בימי אשלי אבוט שחזרה מזמן לג'נואה סיטי (בטח לזרועותיו של המשופם ויקטור ניומן) אז נחיה ונראה. שתהיה שבת שלום, אוהב את כולכם ואשמח להכיר חדשים וחדשות!

lior267

New member
מדהים איזו כימיה היתה שם ביניהם

וזה נבע משנים ארוכות שהם עבדו יחד. ממש מפתיע שהם לא היו זוג במציאות. יש מצב טוב שהיו להם קטעים ביחד אבל מפתיע שלא היה זוג רשמי. הם פשוט כל הזמן אחד מהם היה תפוס כנראה זו הסיבה.

זה רק מראה מה זה ליהוק חכם, וכמה זה חשוב. ורון מוס, ואנשים יכולים ללכלך עליו מפה ועד הודעה חדשה, כלום לא ישנה את זה שהיתה לו כריזמה מטורפת ונוכחות מדהימה, לא רק כי הוא גבוה אלא בגלל הכל - כי זה היה הוא. אי אפשר ללמוד את זה - פשוט היה לו את זה - אין את זה לאף אחד אחד בסדרה וגם לא להרבה אחרים בכלל. הוא כובש, עם סקס אפיל מטורף וברוק, כל מילה מיותרת, והם משכו אחד את השני היתה כימייה מהפנטת. די עצוב העזיבה של רידג' - אפשר כמובן להבין אותו, רק שישאיר את הדלת פתוחה לחזור.
כמובן שרידג' החדש מדהים ויש לו יכולות ונוכחות, אם רון לא חוזר זה בחלט בחירה טובה, אבל אם רון חוזר הוא יקבל את זה בהבנה.

חכם ניר

New member
לגמרי! הייתה להם כימיה מקסימה, הם עבדו ביחד

ושיתפו פעולה שהיה כל כך כיף לראות אותם שאני לפעמים נזכר בימים שרון שיחק בסדרה ומחפש סצינות שלהם ביוטיוב. קת'רין ורון הם צמד שחקנים שאני לא מתפלא בכלל שלקת'רין היה קשה כשרון עזב בגלל העניינים שלו. לרון למי שרואה אותו מופיע בתוכנית אירוח אמריקאיות או שומע אותו מתראיין לבן אדם יש נוכחות וכריזמה לא פחות מהדמות שהוא שיחק בסדרה ככה שאני בטוח שבתור שחקן הוא הביא את הצ'ארם שלו לצ'ארם של רידג' רק שלרידג' הייתה פחות רגישות ממה שיש לרון וקת'רין שחקנית נפלאה שאני בטוח שכל שחקן שעובד איתה מברך על הרגע הזה, היא רעננה, חייכנית, כיפית וקלילה, שחקנית מיוחדת שלא נתקלים בה כל יום או עובדים איתה כל הזמן.

Shiri from the block

Active member
האמת כל פעם שאני רואה ראיון של רון מוס הוא מעצבן אותי

יש בו קצת משהו מאוד מעצבן.. התנועות גוף שלו.. לא יודעת. גם בהיפים הוא קצת עיצבן אותי עם איך שהוא מדבר ומשחק..
אין ספק שבנוגע לברוק הם היו מושלמים ביחד, אבל כל שאר הדברים שקשורים לרון לא היו באור חיובי בעיניי.

Shiri from the block

Active member
כל כך מסכימה עם כל מילה שאמרת
אני מהרגע שהופ ראתה את ליאם וסטפי ביום חתונה שלהם וברחה- זה הרגע שירד לי מהדמות שלה לגמרי לגמרי.
היא דפוקה. היא ממש דפוקה.
זה כבר הפעם המיליון שסולחים לוואיט וקווין על דברים שהם עושים ואז בסוף "אל תעשו את זה לעובדים שלנו" יאללה!!
הם ממש מעצבנים אותי. לא סובלת את שניהם.
והופ... הופ דפוקה לגמרי.
לליאם היא עשתה סרט על כל דבר שהוא עשה ולקח לה חודשים לסלוח לו ולוואיט היא סולחת תוך שנייה.
אני ממש לא אוהבת אותה כבר.

למעלה