*שפוט=פשוט
ח חייכנית מקסימה New member 23/7/05 #26 תשתקי יא פילגש כעורה ../images/Emo46.gif רק לי מותר לקרוא לה אורוש ברור? הבנת? קאפיש? יס מקס!!!
C Charmed Or New member 23/7/05 #27 לאאאאאאא לריב../images/Emo112.gif יש מספיק ממני לכווווווווווווווווווווווולן
ח חייכנית מקסימה New member 23/7/05 #28 סליחה?!?! ../images/Emo46.gif לא אמרתי לך שזה או היא או אני???
R RoRiL New member 23/7/05 #29 ../images/Emo7.gif../images/Emo77.gif+|סקייפ| אל תדאגי היא כבר לא אורוש! היא מאנייקית רעה ובגדנית אני לא מאמינה שאת כועסת עלי ולא עליהה.. ככה היא הולכת מאחורי הגב ובוגדת בנו..
../images/Emo7.gif../images/Emo77.gif+|סקייפ| אל תדאגי היא כבר לא אורוש! היא מאנייקית רעה ובגדנית אני לא מאמינה שאת כועסת עלי ולא עליהה.. ככה היא הולכת מאחורי הגב ובוגדת בנו..
ח חייכנית מקסימה New member 23/7/05 #30 בוגדת בנו? עם מי??? אגב, תשלחי לי הודעה בסקייפ הכינוי שלי זה- smilly-me
° ° w a v e ° New member 24/7/05 #34 "אני שלך, אבל שייך לתחנת המוניות ..." ואת שלי עד הודעה חדשה. או עד שאני אשחרר אותך לחופשי ואתן אותך למישהו אחר. [למה אני ערה בשעות כאלה למה?! ]
"אני שלך, אבל שייך לתחנת המוניות ..." ואת שלי עד הודעה חדשה. או עד שאני אשחרר אותך לחופשי ואתן אותך למישהו אחר. [למה אני ערה בשעות כאלה למה?! ]
ח חייכנית מקסימה New member 24/7/05 #38 יש! ניצלתי ../images/Emo9.gif תודה סופראור עכשיו גלגל כבר לא תשלוט בי יותר!!!
C Charmed Or New member 24/7/05 #39 תמיד כאן, בשבילך../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif
° ° w a v e ° New member 24/7/05 #43 אה, כאילו את לא רוצה שאני אשלוט בך? סבבה'לה, אני אלך לשלוט במישהו אחר. ;[