3:19 - "Third Watch - "Unleashed

~*~gaL

New member
3:19 - "Third Watch - "Unleashed

החלק השני של הקרוס-אובר. נתחיל מזה שאני כועסת! למה? אני לא מתכוונת לספיילר עכשיו, אבל אין פרומו לשבוע הבא?! בושה! בושה בושה בושה! לאאא לא לא לא! כי עדיף לעשות פרומו לדוסון קריק! בעיות הזוגיות של ג´ואי הרבה יותר חשובות ממה שיש שבוע הבא, הא?! בע! נרגעתי.. (לא) אז.. הפרק: אין הרבה מה להגיד שקשור לאי. אר., אחרי הכל רק סוזן הייתה שם. נכון אמרו בהתחלה מה קרה בפרקים הקודמים? אז הראו את האיש הזה שחטף את סוזי, וישר שהתברר שלא אבא שלה לקח אותה, והילדים אמרו שזה היה שוטר על *אופניים*, ידעתי שזה הוא. כנראה שאם לא היו מראים את זה בהתחלה ומזכירים לי, לא הייתי חושבת על זה. ותגידו, נכון שיהיה מתאים אם סוזן ובוסקו יהיו זוג? הם מתאימים. שוב פעם ופיית´ והילדים.. Oh.. מתברר שכל העסק הזה לא יעזוב אותנו גם בעונה הבאה.. לא נורא, אני עדיין הכי אוהבת אותה. אז למדנו שטטיאנה עזבה וחזרה.. ו.. ג´ימי היה נורא חמוד עם ג´ואי :) הקטעים שבהם הצליו את האשה מהבניין הבוער היו מאד מותחים. לא ראיתי את אלכס, וזה היה לא טוב! קלואי מעצבנת אותי.. ומה שהיא עשתה לסוזן היה נורא מגעיל. היא זאתי שבכלל הצילה אותך! היא טסה לשיקגו וכ"כ דאגה לה ולסוזי.. וככה היא בורחת לה? איזה רוע לב! עוד מיש´ו שם לב שהיו פסים שחורים כמו שיש באי. אר.? אז שידור הפרק לא ממש הרס לנו.. ג´ימי וג´ואי, שריפה.. הדבר היחידי שאולי קצת נהרס זה הסיפור של טטיאנה, אבל אני בטוחה שכל צופי משמרת שלישית יחיו. אוףףף.. אני מתגעגעת למשמרת שלישית.. היה נחמד לראות ממנה קצת היום :)

Rוית

New member
הפרק..

אז ככה, שוב נוכחתי לדעת כמה אני אוהבת את הדמות של סוזן לואיס ואת שרי בכללי, למרות שהיו כמה קטעים שלדעתי היו צריכים להיות לדמות תגובות\הבעות אחרות.. אוחחחחחחחח קלואי עצבנה אותי! לדעתי אם סוזי הייתה באה לשיקאגו עם סוזן זה היה מוסיף המון לאי.אר.. כלומר הילדה היחידה שהיתה עד עכשיו זאת הבת של מארק, ואני מניחה שיותר לא נראה אותה (חוץ מ "ON THE BEACH" אני מניחה), אז היה מוסיף המון אם היינו רואים עוד ילדה באה לשכונה
ובקשר למשמרת שלישית- מישהו יודע מה היה הקטע עם טטיאנה? וירו בטי? ולמה ג´ואי אצל ג´ימי???
טוב, צריך לחכות לעונה הבאה, למרות שלמען האמת, נראה לי קצת משעממת היום הסידרה אילולי הקרוסאובר עם אי.אר... לסיכום-אני מחכה כבר לשבוע הבאה באי.אר (מסכימה איתך גל-איפה הפרומו???)

chani206

New member
שלום לכולם!

קוראים לי חני ואני קוראת בפורום לא הרבה זמן והחלטתי להתחיל לכתוב גם... בקשר לפרק של היום - היה נורא נחמד להיזכר במשמרת שלישית! אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שגם אני חשבתי על סוזן ובוסקו בתור זוג... אבל די ברור שלא ייצא מזה כלום!! זהו להפעם... חני

הפרק.....

טוב היה נחמד כי סוזן היתה שם ,אני מזה אוהבת אותה היא חמודה חוץ מזה כעסתי על אחות של סוזן אחרי שהיא טרחה להגיע לניו יורק ולמצוא אותה ואחרי שדאגה לסוזי כל כך ואפילו בילתה כל הזמן בתחנה של המשטרה היא אפילו לא טורחת להגיד לה תודה אחרי שסוזן נאלצה לסבול במיוחד בזיהוי של הילדה בחדר המתים, נראה לי שהיא הלכה להתעלף שם היא פשוט קמה ועוזבת בלי להגיד כלום ,זה לא שסוזן רצתה לקחת לה את הילדה לתמיד אלא רק עד שהיא תחלים......(חוצפנית) אני מתגעגעת לקרטר קשה לא לראות אותו הרבה זמן

mprb

New member
אני לא רואה משמרת שלישית

ולכן לא הבנתי הרבה דברים שהיו שם אבל... לדעתי סוזן שיחקה מ-ע-ו-ל-ה. אני דווקא לא חשבתי על האיש עם האופניים עד שבוסקו (ככה קוראים לו???) יצא עצבני וחיפש אותו. קלואי גם עיצבנה אותי
היא לא ראויה להיות אמא!!! אהה, ודרך אגב ראו את קרטר בהתחלה כשהראו מה היה בפרק הקודם.

memm

New member
הפרק השני של הקרוס אובר היה של

משמרת שלישית. בארצות הברית שתי העונות שודרו במקביל אז הפרק הראשון היה של אי אר והפרק השני היה של משמרת שלישית
do lass live longer

המממ

New member
הפרק...

היה נחמד, אבל למי שלא צופה במשמרת שלישית זה לא היה כזה מרתק... סוזן (שרי אמרתם שקוראים לה?) שיחקה טוב מאוד לדעתי. וגם נראתה טוב. הבגד הכהה מתאים לה יותר מאשר הבגד הבהיר של הרופאים באי אר. לגבי השוטר על האופניים- איך שהן אמרו את זה ידעתי כבר על מי מדובר. לא הבנתי למה להם לקח יותר מדקה להגיע לזה... בכל אופן, היה נחמד, אבל אני מתגעגעת לאי אר.

צמות

New member
פרק מאוד נחמד..

היה כייף להיזכר שוב בכל החבר´ה ממשמרת שלישית..גם אני מתגעגעת
איזה רעה קלואי!! סוזן בסך הכל רצתה לעזור לה (והיא גם הצילה אותה במובן מסויים) וזאתי לוקחת את עצמה ואת סוזי ובורחת! סוזן באמת מתאימה חבל על הזמן לבוסקו.. לא הבנתי למה ה"שוטר" על האופניים חטף את סוזי בכלל ולמה הוא הביא לה סמי הרדמה...(
) זהו..אני כבר מצפה לפרק הבא של אי.אר.. נ.ב:היה היום סרט בסינמה 1 בתבל דיגיטל שקוראים לו "הליך בלתי חוקי" וד"ר סוזן לואיס (שרי משו..לא זוכרת) משחקת שם תפקיד ראשי.. ניסים קורים
רק תביע משאלה...

ורד18

New member
בקשר לסוזן...

אני דווקא לא ממש אוהבת אותה, לא יודעת למה אבל יש משהו ממש מעצבן בדמות שלה וממש שמחתי שהיא קרטר נפרדו (אם אפשר בכלל לומר שהם היו יחד...) ובקשר לפרק- אהבתי, רק סוף עצוב, ולמי שרואה משמרת שלישית יש משהו שממש לא הבנתי: האבא החורג הוא שוטר במשמרת שלישית ואני ממש לא זוכרת שהוא היה נשוי לה וכו´ אני דווקא זוכרת שבעונה האחרונה הוא עמד להתחתן עם איזו מהגרת בלתי חוקית..., משהו יכול להסביר לי?

~*~gaL

New member
נראה לי שאני יודעת למה התכוונת..

לסאלי ולטטיאנה? הם באמת לא היו נשואים.. הפרק ששודר של משמרת שלישית שודר רק בגלל שהוא היה ההמשך של אי. אר... לפניו יש איזה 18 פרקים שעוד לא שודרו בארץ, שיגיעו עם עונת השידורים הבאה של ערוץ 3. אז בעצם לא ראינו את כל מה שקרה לפני הפרק של יום שלישי... באמת בין קרטר לסוזן לא היה כלום. תמיד אמרתי לכם את זה. ובקשר לסוזן בכללי: היא תמיד הייתה חמודה בעונות הראשונות.. אבל כשהיא חזרה, בפרקים הראשונים, היא לא הייתה ממש עצמה. מזל שהיא חזרה להיות מי שהיא הייתה.

|מצטרפת לכעס|

אין לי מושג מה יהיה שבוע הבא, אבל זה ממש לא בסיידר שאין פרומו. חוץ מזה, הם הרסו לי את כ-ל העונה הבאה של משמרת שלישית. מה זה שווה ככה?! אבל חוץ מזה, היה פרק ממש יפה. וסוזן ממש חמודה.

למעלה