3 שנים!

youvall

New member
3 שנים!

ה17/10/2001- השר רחבעם (גנדי) זאבי נרצח בידי מחבלים פלסטינאים במלון הייאט בירושלים המאוחדת! הרוצחים נתפסו ע"י הרשות והועברו למתקן כליאה סטייל מלון 5* ביריחו תחת שמירה בריטית! הרוצחים עדיין לא הובאו לדין אמיתי ורציני בפניי החוק אלא הועמדו למשפט בפניי רב המרצחיים ערפאת(יש"ו)! 3 שנים מאז שנרצח השר רחבעם (גנדי) זאבי הי"ד, ומדינת ישראל עדיין לא הביאה את רוצחיו לצדק! חייבים לזכור! חייבים להזכיר! לזכרו של איש ארץ ישראל, מלח הארץ, יהודי ציוני, שר בממשלת ישראל, אדם משכמו ומעלה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא היה גזען, מסית לרצח רבין ודמוגוג. אתה רק שוב הוכחת שאתה ימני מוחלט. הוא ע-ב-ר-י-י-ן! אני לא אדליק נר לזכר הדימוגוג הגדול ביותר שהיה בארץ הזאת!

the man is back

New member
חחח...גנדי הסית לרצח רבין?! בולשיט

גנדי דווקא הזהיר מפני מלחמת אחים וניסה להניא מיעוט בימין הקיצוני משימוש באלימות.

בטח

הפגנות עם הקריאות: "רבין בוגד" בהשתתפות זאבי זה ממש "המתון בהתגלמותו".

מקס...

לא מסכימה עם הדעות שלו, לא מסכימה עם ההתבטאויות שלו, בטח שלא עם חלק מהמעשים שלו. לא הסכמתי איתו מעולם. אבל שר בישראל, שנרצח בפיגוע, הוא נרצח בשל היותו ישראלי, ואחד שמייצג את המדינה. שר בישראל נרצח, בשל היותו סמל ישראלי. אדם נרצח. לא הסכמתי איתו, אבל כאב מאוד לשמוע על הרצח...

יוֹאב

New member
הוא היה גזען, זה נכון.

דמגוג, זה גם נכון. אבל הוא היה אחד הבודדים בימין שהקפיד לשמור על כבודו של רבין, לפני ואחרי הרצח.

Azazel

New member
אני לא בטוח לגבי גזען, אגב.

לא זוכר התבטאויות גזעניות שלו.

EverMan

New member
אני לא בטוח שאתה זוכר אותו

כלל. חפש הצהרות שלו מ92 ככה עד שנות ה2000 ...

EverMan

New member
לא זוכר יציאות שלו.

כמעט פסלו את מולדת מלרוץ לכנסת , ולכן היא הייתה צריכה ... "לעדן" את המצע שלה. על זה שגנדי היה איש עם הרבה "כבוד" , אני לא מהרהר לרגע. גם על אהבתו לארץ איני מפקפק. אבל זה לא סותר שהוא היה גזען.

Azazel

New member
מה נראה לך, אני אפולוגטי לגבי זאבי?

אני פשוט לא זוכר הערות גזעניות שלו. אומר לך את זה פשוטו כמשמעו.

למעלה