3 שנים עם חבר שלי

lloollaa2

New member
3 שנים עם חבר שלי

היי
אז ככה,
לי ולחבר שלי יש עוד שבועיים 3 שנים. אנחנו בני 20. אני שוברת את הראש מה אפשר לעשות.. עשינו כל דבר אפשרי והבאתי לו גם כל דבר אפשרי ..
עשיתי לו קולאג' תמונות, לוח שעם עם תמונות והקדשות, תיבת אוצר,5 חושים,ערכת מלאכים,נסענו לצימר לא ממזמן ועשינו מסאז גם.. לשנה הכנתי לו אלבום עם מלא דברים ותמונות וכל מיני דברים שכתבתי .. כתבתי 100 סיבות למה אני אוהבת אותו.. לשנתיים נסענו לצימר והבאתי לו כרית עם הקדשה וכל מיני שטויות כזה וארזתי יפה..כבר לא זוכרת מה עוד עשיתי אבל כבר אין לי רעיונות זה בטוח.. אם מישהו יוכל לתת לי איזה כיוון או אפילו אם מישהי עשתה משהו ויכולה לשתף אותי אני אשמח מאוד! הוא אוהב שאני מכינה לו את המתנות האלה פשוט כבר אין לי עוד רעיונות.. וגם אין לי ככ רעיון לאן אפשר ללכת.. בקיצור צריכה עזרהה ..תודה מראש! ♡

פנקס קופונים...

זה מזכיר לי שב-"חברים" ג'ואי היה מחלק לכולם "קופונים" לחיבוק חינם וכאלה כדי להימנע מלקנות להם מתנות אמיתיות. מה שכן, בתוך זוגיות זה יכול להיות ממש מקסים אם משקיעים בזה. בעיצוב, בצבעים, ממש ספרון קופונים שהוא יכול לשלוף ולהשתמש בהם מתי שבא לו. אפשר להכניס לזה מתנות כמו ארוחת בוקר, שעון, בגד וכד', אפשר להכניס בזה דברים אינטימיים ואולי גם בדיחות אישיות... אפשר להכניס קופונים שהם בעצם רמזים למקומות ששמת בהם מתנות אצלו בבית וכד'.. "קופון למה שהחבאתי במגירה של הגרביים שלך".
בעייני זה ממש חמוד כל עוד באמת משקיעים מחשבה ומכניסים הפתעות פנימה.

קרמבו341

New member
אני הייתי מפסיקה עם הגימיקים

הייתי פשוט קונה לו משהו שהוא באמת רוצה (בגד, משהו אלקטרוני, כרטיסים להופעה - את מכירה אותו ובח יודעת מה ישמח אותו) ומזמינה אותו לארוחה שווה במסעדה טובה.

lloollaa2

New member
. ..

הוא אוהב שאני עושה את הדברים האלה כי זה מה שמייחד בימי השנה שלנו.. ומתנה רגילה זה יותר ליום הולדת ..ביום הולדת אני קונה לו משהו שימושי עד כמה שאפשר כי והוא אחד כזה שיש לו כל דבר אפשרי..הוא יתבאס אם אני אביא לו בגדים ..צריך משהו אישי כזה

תקני הלבשה תחתונה סקסית

ותעשי לו ערב רומנטי במיטה. במילא מה שלא תעשי, זה ייגמר שם.
אז למה לא לעשות מזה הנושא המרכזי וזהו? :)
לדעתי הוא יהיה מאושר.

למעלה