3 שנים עם החבר

lloollaa2

New member
3 שנים עם החבר

היי

אז ככה,
לי ולחבר שלי יש 3 שנים שבוע הבא, אנחנו בני 20. בקשר למתנה אני אשבור את הראש אחר כך,
אבל ממש אין לנו מושג לאן אפשר לצאת... זה יוצא יום חמישי .. היינו לא ממזמן בצימר ומסאז' ולמסעדה בלי קשר נלך ... אבל מה עוד אפשר לעשות, לאן לצאת?

חבר שלי לשעבר היה בחר פלצן שכזה

&nbsp
ביומולדת שלו לקחתי אותו ליקב בוטיק לסיור טעימות (אצלי באזור יש מלא, אם מעוניינת, אשמח להמליץ לך בפרטי) אחר כך, קניתי בקבוק יין והבאתי מראש עוגיות שאפיתי וידעתי שהן האהובות עליו (חמאת בוטניםP:) וישבנו ביחד באיזו תצפית חמודה..
&nbsp
זו הייתה יומולדת בשלבים אז גם לקחתי אותו למסעדה יוקרתית (לא מהסוג שאני בדרך כלל מגיעה אליהן) שלשם שלה היתה משמעת למשהו שעברנו ביחד בזוגיות שלנו.
&nbsp
אני בחורה עשיינית כזאת אז ציירתי לו תמונה של שנינו בצבעי אקרליק- הוא בדיוק יצא מהבית לדירה משלו.
&nbsp
חוץ מזה, קניתי לו דיסק של הזמר האהוב עליו שבדיוק הוציא דיסק ראשון אחרי שלושים שנה (קט סטיבנס) וקניתי לשנינו כרטיסים להצגה- אבל זה היה אולי קצת בשבילי.
&nbsp
וואו אני בחורה משקיענית
מזל טוב!

lloollaa2

New member
בעיה

אני אקח אותו למסעדה יוקרתית ובקשר לטעימת יינות זה בעיה כי הוא נוהג.....

אחרי 3 שנים באמת חייבים סתם לצאת

לאכול כמו פלצנים? אתם בני 20, מה הוא אוהב? לאן הוא רוצה ללכת ואף פעם אין זמן. הוא אוהב הפתעות? אולי כדאי להתייעץ ביחד אם זאת לא יום הולדת אלא חגיגה משותפת? אולי הוא מכין משהו משלו?

נכון,

&nbsp
זה קטע קצת ילדותי, אני מודה. "להרגיש כמו גדולים"..
&nbsp
אין לזה באמת סיבה.
הפעילות הכי כיפית היא סתם לשבת באיזו פינה ירוקה, פק"ל קפה ועוגיות פטיבר שמתפוררות לתוך הכוס..

mb196

New member
אולי סטנד-אפ?

או הופעה כלשהי, ואז ארוחת ערב מאוחרת?

mb196

New member
כבר המון זמן שאני מחכה

שהוא יגיע לצפון, וסוף סוף מצאתי כרטיסים לסטנד אפ שלו בעפולה בסוף מרץ! מצפה לזה מאוד :)

למעלה