אוקיי שאלה ראשונה האם מוכרים איפשהו סקראבס? לא משנה איזו עונה..? שאלה שניה זה לגבי יס, באיזה ימים משדרים את זה, שעות וכולי? ושאלה אחרונה בפרק 9, עונה חמישית, כשהם כאילו עושים להקה, מישהו יודע מה שם השירים בבחינות?
ראיתי שמוכרים סקראבס (לא מתורגם כמובן) באוזן השלישית לפעמים במחיר קצת גבוה של 250 שקלים אבל אפשר להזמין מהאינטרנט מאמזון....זה יוצא פחות לפחות 70 שקלים פחות..... בקשר לשירים של הבחינות אני לא יודע אבל השיר האחרון בסוף הפרק קוראים לו לדעתי More Than A Feeling....
1) מוכרים בכמה מקומות בארץ אבל אני לא בטוחה בדיוק באילו חנויות מוכרים ממש כי אני קניתי באינטרנט. אני ראיתי את חלק מהעונות בתו השמיני בירושלים אבל את החנות הזאצ יש רק בירושלים ובתנב"ג. הנה האתר שממנו הזמנתי את העונה השניייה והשלישית. הרבה אנשים הזמינו עונות משם מהפורום הזה. http://www.laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1&content=search&ShouldHaveCookies=YES 2) נראה לי שענו לך וגם אין יל יס אבל בכל זאת א-ה ב-19:50 ביס סטארס ונראה לי שגם יש מרתון של פרקי השבוע בסופ"ש. 3) הנה השירים מפרק 9: Episode 5.09 - "My Half-Acre": Scene: Todd shows off his air band talents. "Everybody's Working for the Weekend" by Loverboy. Album: various Scene: Turk shows off his air band talents. "Poison" by Bell Biv DeVoe. Album: various Scene: J.D. creates a memory of himself and Julie as old people. "100 Years" by Five For Fighting. Album: 'The Battle for Everything' Scene: J.D. tries to avoid going too fast with Julie. "Hey Julie" by Fountains of Wayne. Album: 'Welcome Interstate Managers' Scene: The air band finally performs. "More Than a Feeling" by Boston. Album: various