3 שאלות ממוקדות -
מבקש שיענה לי רק מי שמומחה בנושא, ויכול לתת תשובה מוסמכת. 1. מהם המאכלים הספציפיים שיש בהם הרבה סיבים תזונתיים ? שאלתי כבר בכמה מקומות וענו לי באופן כללי "ירקות ופירות". תודה רבה, את זה גם אני יודע
אבל אני צריך תשובה ממוקדת יותר, מהם הירקות או פירות הספציפיים שידועים בסיבים התזונתיים שלהם ? 2. תאית. מהם המזונות הספציפיים הידועים בכך שהם מכילים הרבה תאית. 3. ושאלה אחרונה, וקצת מביכה, אבל אין לי ברירה: אני לא רוצה לקחת תוספים מלאכותיים נגד גאזים שיש בלי סוף בבתי מרקחת לא רוצה להכניס מוצרי סינטטים של מעבדה לגוף. הייתי שמח לדעת מהם המזונות שמנטרלים או עוזרים לבעיה זאת. אם שמתם לב יש קשר בין 3 הדברים המוזכרים. הקיבה. היא עושה לי את המוות. מאז שאני זוכר את עצמי. ואני יודע שסיבים תזונתיים עוזרים מאוד בעיכול, שתאית דוחפת הכל החוצה ולכן שאלתי לגביהם ואיפה אפשר לבצע בהם "סיכול ממוקד " באיזה מזונות יש מהם הכי הרבה . אשמח, גם אם אין לאף אחד תשובות מלאות או חלקיות לקישור למקום שבו יש מומחים לנושא. בעברית - אם אפשר. תודה
מבקש שיענה לי רק מי שמומחה בנושא, ויכול לתת תשובה מוסמכת. 1. מהם המאכלים הספציפיים שיש בהם הרבה סיבים תזונתיים ? שאלתי כבר בכמה מקומות וענו לי באופן כללי "ירקות ופירות". תודה רבה, את זה גם אני יודע