3 עמודים של יומן

3 עמודים של יומן

הכנתי 3 עמודים מיומן
בעיצוב של מיכאלה ! לא יצא משו, מקווה שתאהבו ! התאריכים מותאמים לשנה תסש"ה-2005 אולי אחרי זה אני אכין עוד עמודים ! היו לי קצת בעיות עם התכונה !

אמאאאאאאאאאא גלללגולה../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

זה אחד ה-דברים הכי יפים שראיתי בחיים שלי. (אני לא ישקר ויגיד שזה הכי כי אין אבל אין על נתןן
) איזה מושלםםםםםםםםםםםם עם את רוצה שלחי לי ת'תוכנה ואני יעזור לך.. איזה יפההההההה אהבתי בטירופפפפפפ בובה

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo45.gif יפה לאללה ../images/Emo13.gif

אחד הדברים הכי יפים שראיתי ב24 השעות האחרונות

perfecta

New member
גלשו-קבלי צל"ש..יצא מהמם ../images/Emo141.gif

*גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* מאוהב|
*גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת* *גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת**גל את מוכשרת*

למעלה